Beta değeri kıyaslanamaz ki, önemli olan artışı. 2 gün sonra tekrar kan verin, hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek transferimi gerçekleştirdim. 8. Gün (cuma) kan verdim bugün sonucu aldım beta 22,95 çıktı. Test günüm yarın (12gün)
Bana 3. Ya da 4. Gün dondurulmuş çift embriyo transfer edilmişti.
Tüplerim alındığı için dış gebelik korkum yok ama
Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sizce 3. Ya da 4. Gün dondurulmuş embriyo transferinin 8. Günü beta değerim nasıl ?
Teşekkürler , Yarın tekrar vereceğim ama işte insan duramıyor . Bana düşük gibi geldi de fikrinizi alayım dedimBeta değeri kıyaslanamaz ki, önemli olan artışı. 2 gün sonra tekrar kan verin, hayırlı olsun
Yarın değeriniz 90-100 arası çıkar. Bu da gayet normal. Test gününde değerin 100 ve üstü olması bekleniyor. İçinizi ferah tutun. İnşallah bebeğiniz yerini sevmiştirMerhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek transferimi gerçekleştirdim. 8. Gün (cuma) kan verdim bugün sonucu aldım beta 22,95 çıktı. Test günüm yarın (12gün)
Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sizce 3. Ya da 4. Gün dondurulmuş embriyo transferinin 8. Günü beta değerim nasıl ?
Çook iyi anlıyorum sizi.Teşekkürler , Yarın tekrar vereceğim ama işte insan duramıyor . Bana düşük gibi geldi de fikrinizi alayım dedim
Ayyy inşallah Allah razı olsun. Rabbim dileyen herkese versin hayırlısıylaYarın değeriniz 90-100 arası çıkar. Bu da gayet normal. Test gününde değerin 100 ve üstü olması bekleniyor. İçinizi ferah tutun. İnşallah bebeğiniz yerini sevmiştir
Teşekkür ederimÇook iyi anlıyorum sizi.
Test gününden önce yaptığınız için biraz düşük çıkması çok normal, iyi düşünün pozitif olun. Şu süreçte çok önemli.
AminAyyy inşallah Allah razı olsun. Rabbim dileyen herkese versin hayırlısıyla
Aminn Allah razı olsun inşallah size de nasip olsun, sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz.Teşekkür ederimSiz de sağ Salim kucağınıza alın inşallah çok az kalmış
Cnm bnmde bugün 8.günüm belirtilerin nasıl varmı ağrı vs bnim test günüm persembeMerhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk tüp bebek transferimi gerçekleştirdim. 8. Gün (cuma) kan verdim bugün sonucu aldım beta 22,95 çıktı. Test günüm yarın (12gün)
Benim bugün 12. Günümdü yani test günümdü . Ben 8. Günde erken test yapmıştım. Bugün test günümde 178 çöktü betam çok şükürCnm bnmde bugün 8.günüm belirtilerin nasıl varmı ağrı vs bnim test günüm persembe
Maşallah darısı başıma bn transfer günümün ilk 4 günü çok ağrım olmuştu bu iki gündür okadar yok sende belirti varmıydıBenim bugün 12. Günümdü yani test günümdü . Ben 8. Günde erken test yapmıştım. Bugün test günümde 178 çöktü betam çok şükürinşallah böyle katlanarak devam eder.
Cnm belirtilerin neydiBenim bugün 12. Günümdü yani test günümdü . Ben 8. Günde erken test yapmıştım. Bugün test günümde 178 çöktü betam çok şükürinşallah böyle katlanarak devam eder.
Benim ilk 3 gün hiç ağrım sızım yoktu canım. Ama taze transfer ile dondurulmuş transfer değişiyor. Opudan dolayı ağrı oluyor bazılarının transfer sonrasına denk geliyor o ağrılar haliyle…Maşallah darısı başıma bn transfer günümün ilk 4 günü çok ağrım olmuştu bu iki gündür okadar yok sende belirti varmıydı
Benim ilk 3 gün hiç ağrım sızım yoktu canım. Ama taze transfer ile dondurulmuş transfer değişiyor. Opudan dolayı ağrı oluyor bazılarının transfer sonrasına denk geliyor o ağrılar haliyle…
Benim dondurulmuş embriyo idi belki de ondan ağrım olmadı bilmiyorum. 3.4ve 5. Gün kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu sonra geçti bir daha ağrımadı kasığım. 7. Gün sanırım sağ bacağım komple ağrıyordu ve belim sürekli ağrıdı düne kadar başka da bir belirti olmadı.
Bir de 9. Günümden itibaren kahverengi lekem geldi. Hala da geliyorMaşallah darısı başıma bn transfer günümün ilk 4 günü çok ağrım olmuştu bu iki gündür okadar yok sende belirti varmıydı
Değeriniz yükseldi mi acaba?? Benim de 9. Gün 19 çıktı hcgMerhaba,
Benim de transferimin bugun 9.günü. Dün yani 8.gününde kan verdim beta hcg 18.52 çıktı yarın tekrar kan vericem. Dondurulmuş 3.gün embriyosu. İlk transferimde 8.gün 37 çıkmıştı o yüzden değer biraz düşük geldi bana. İnşallah konu sahibinin gibi benimde değerim güzelce katlanarak yükselir benim gibi olan varmı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?