Transferin 8. Günü beta değerim

Değeriniz yükseldi mi acaba?? Benim de 9. Gün 19 çıktı hcg
Yükseldi dün keseyi bebeği gördük şükür. İnşallah sizinkide katlanarak yükselir düşük değer önemli değilmiş bende paniklemiştim ama önemli olan katlanmasıymış tabi. Rabbim gönlünüze göre versin

Değeriniz yükseldi mi acaba?? Benim de 9. Gün 29 çıktı hcg
Sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah 3 gun önce yaptığım clear blue testinde 1-2 hafta yazıyodu bugun yine yaptım yine aynı hcg 19 olunca heralde olmadı dedim. Pazartesi kan testini yenileyeceğim. Kanamam yok. Değer düşük olunca dış gebelikten şüphelendim. Kafam karma karışık

Hcg 19 aslında düşük değerli pozitif. Dış gebelik değilde böyle durumlarda ben daha çok kimyasaldan filan korkmuştum çok şükür korktuğun gibi olmadı. Kafanı karıştırma sakin kal pazartesiye bişey kalmadı neyin ne olduğu az çok çıkar ortaya inşallah güzelce katlanıp artmıştır

İnşallah teşekkür ederim.

merhabalar ıdrar testı nezaman yapmıstınız yada dırek kan mı yaptınız benımde 3.gün embriyosu bugun 7.gün hıcbırsey yapmadım

@Delidolu30 merhaba transferin 7 ve 8. Günü erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Sonrasında 8.gün gidip kan verdim 18 çıktı benimde 3.gün embriyosu

@Delidolu30 forumda erken gebelik testiyle normal gebelik testi arasında bi fark olmadığını söylüyorlar ama bence normal gebelik testinin markasına göre değişiyor o durum oyüzden erken gebelik testi daha iyi gibi pahalı da ama oyüzden isterseniz bugun alıp yarın sabah ilk idrarınızla yapın hem 8.gün olmuş olur hem ilk idrarla olmuş olur tabi insan çok merak ediyor ama çıkmazsada stres yapmayın başka bi forumda bi arkadaşın böyle idrarda çıkmadı 12.gün beta değeri 13 çıktı sonra sağlıkla katlandı yani geç tutunma olabiliyor

evet oda olabılır ama merak ettım ne bıleyım :) belkı yarın sabah yaparım dedıgınız gıbı cok tesekkur ederım bu arad abılgılerınız ıcın ayrıca rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın

@Delidolu30 yani siz bilirsiniz tabi 2 tane alayım hem bugun hem yarın yapayım derseniz oda olur haliyle insan merak ediyor ben tam 13 tane test yapmıştım abarttım ama merak işte Allah cümlemize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı inşallah

AMINNN :) AMA BENCEDE YAPILABILIR YA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…