- 13 Kasım 2025
- 161
- 62
- 13
- 30
İnşAllahİnsallah ablam annemin dediği gibi kanda çıkar umudun hiç tükenmesin ablam
Ben 7 gunde ıdrarda yaptm negatırf ama 12 gunde kan verınde pozıtıf aldımtransferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olan varmı kızlar ya
3. Gün embriyosudur seninBen 7 gunde ıdrarda yaptm negatırf ama 12 gunde kan verınde pozıtıf aldım
12 günde kanda değerin kaç çıktı ve kacinci gün emriosuydu canimBen 7 gunde ıdrarda yaptm negatırf ama 12 gunde kan verınde pozıtıf aldım
Kuzum nerelerdesin test yaptın mı seni merak ettikBursa jinemed Murat Erdemir canım
Yok 5 tı 12. Gunde kan vermemı ıstedıler ve pozıtıf aldım3. Gün embriyosudur senin
Cnm benım 5. Gun embrıyosudu ılk 134 2 gunde bır kan verdım 2 kat yukselmıyordu 134 ten 184 oluyordu 234 okuyordu anlıcagın 2 kat olmuyordu 1 haftadan cok oyle kan verdım sonrası yukseldı 2-3 kandan sonra 2 katına yukseldı ve kese gormeye gıttık gorduk keseyı bır ara knamam oldu dusuk oldu sandım olmamıştı cok sukur suan yataktan kalkmıyorum 3 aya kdr suan 6 haftalık gebeyım mıde bulantım başladı12 günde kanda değerin kaç çıktı ve kacinci gün emriosuydu canim
Oy canım ya Allah kurtarsın kucağına çocuğunu almayı nasip etsin ama senin bu yaşadıkların bize baya umut oldu ozaman hala umudumuz var bizimCnm benım 5. Gun embrıyosudu ılk 134 2 gunde bır kan verdım 2 kat yukselmıyordu 134 ten 184 oluyordu 234 okuyordu anlıcagın 2 kat olmuyordu 1 haftadan cok oyle kan verdım sonrası yukseldı 2-3 kandan sonra 2 katına yukseldı ve kese gormeye gıttık gorduk keseyı bır ara knamam oldu dusuk oldu sandım olmamıştı cok sukur suan yataktan kalkmıyorum 3 aya kdr suan 6 haftalık gebeyım mıde bulantım başladı
Okudun mu kuzum nasip oldumu oluyor bak Senınde umudun devam etsin3. Gün embriyosudur senin
Kızlarrrr sabah test yaptım çizgi çıktı koştur koştur hastaneye gittim kan verdim sonuçları bekliyorumRose hakikaten ne yaptın hadi senden umutlu haber gelsin
Oy oyyyy nasıl sevindim sağlıkla arasın değerlerin kuzum benim sonuç ne zaman cikacakKızlarrrr sabah test yaptım çizgi çıktı koştur koştur hastaneye gittim kan verdim sonuçları bekliyorum
Şeninde umudun devam etsin kan verirken oradaki kızlarla konuştum kız diyorki 12. Güne kadar negatif çıkan biri 12. Gün kan vermiş pozitif görmüş bazılarının beta hcg idrara çok geç düşüyormuşOkudun mu kuzum nasip oldumu oluyor bak Senınde umudun devam etsin
Çıkacak galiba yarım saate Allah hepimizin kucağını doldursunnnnOy oyyyy nasıl sevindim sağlıkla arasın değerlerin kuzum benim sonuç ne zaman cikacak
Ay hadi insallah kuzum ya senden hayırlı haber gelsindeŞeninde umudun devam etsin kan verirken oradaki kızlarla konuştum kız diyorki 12. Güne kadar negatif çıkan biri 12. Gün kan vermiş pozitif görmüş bazılarının beta hcg idrara çok geç düşüyormuş
Ay hafi inşAllah yavrum yaaaKızlarrrr sabah test yaptım çizgi çıktı koştur koştur hastaneye gittim kan verdim sonuçları bekliyorum
Yaaaaa nasıl umut oldun bak anlatamam yarın kan günüm dua edin de bende pozitifi yaşayayım sağ salim de alalım kucağımızaaCnm benım 5. Gun embrıyosudu ılk 134 2 gunde bır kan verdım 2 kat yukselmıyordu 134 ten 184 oluyordu 234 okuyordu anlıcagın 2 kat olmuyordu 1 haftadan cok oyle kan verdım sonrası yukseldı 2-3 kandan sonra 2 katına yukseldı ve kese gormeye gıttık gorduk keseyı bır ara knamam oldu dusuk oldu sandım olmamıştı cok sukur suan yataktan kalkmıyorum 3 aya kdr suan 6 haftalık gebeyım mıde bulantım başladı
Aminnnn kuzum aminnnn insallah yarın sana da ayrı sevinirizYaaaaa nasıl umut oldun bak anlatamam yarın kan günüm dua edin de bende pozitifi yaşayayım sağ salim de alalım kucağımızaa
İnşAllah ablacımAminnnn kuzum aminnnn insallah yarın sana da ayrı seviniriz
İnşallah canım benım onun için doktor demıyo ıdrar testı yapın yanlışlık payı da cıkabılır dıye dırek kanda cekın ınslh guzel sonuc alırsın dua etmekten başka care yok cnmYaaaaa nasıl umut oldun bak anlatamam yarın kan günüm dua edin de bende pozitifi yaşayayım sağ salim de alalım kucağımızaa
Oy canım ya Allah kurtarsın kucağına çocuğunu almayı nasip etsin ama senin bu yaşadıkların bize baya umut oldu ozaman hala umudumuz var bizimahne
Aynen oyle canım benım umudunuzu kaybetmeyın allah sızın ıcın ne dılıyorsa o olsun umutsuz davranmayon ben cok davrandım ama gene sukur gene suan umutluyımOy canım ya Allah kurtarsın kucağına çocuğunu almayı nasip etsin ama senin bu yaşadıkların bize baya umut oldu ozaman hala umudumuz var bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?