- 13 Kasım 2025
- 161
- 62
- 13
- 30
Daha maşallah güzel embriyoların var Allahın izniyle bir gün olacak inşAllah o gün bugünlerdirYani iyi sempatik ama ne kadar uzman bısey diyemem kuzum ama çok videolarını izledim baya başari elde etmiş ama bende edemedi
Bursa jinemed Murat Erdemir canımKızlar birde şey sorcam nerde tedavi görüyorsunuz hangi şehir hangi doktr?
Deme öyle dur gözünü seveyim yarın ola hayrolaYani iyi sempatik ama ne kadar uzman bısey diyemem kuzum ama çok videolarını izledim baya başari elde etmiş ama bende edemedi
Bu arafa naptın bi daha test yaptın mıBursa jinemed Murat Erdemir canım
Yok iyice biriklsin idrar beklesin biraz diye yapmadımBu arafa naptın bi daha test yaptın mı
5. GünKaçıncı gün embriyosu birde 5 bileyse erken daha
Kan testi zamanına kadar modumuzu yüksek tutmalıyız benceMerhaba canım modunu düşürme biz dusurduk ve ben bugün hiç biseye dikkat etmedim sen benim gibi yapma daha erken
2 gün sonra tekrarla derim5. Gün
Yok iyice biriklsin idrar beklesin biraz diye yapmadım
Bir sontakinde olur inşAllah da uğraşmazsınız ablaaaKızlar bende hiç bir şey yok ben zaten kabullendim sizlerin olsun insallah
Vallahi ablam ne yalan söyleyeyim digerlerinide pek yaptırmayı düşünmüyorum ama eşim ısrar ederse belki denerim ama ben baya bayan vazgeçtimBir sontakinde olur inşAllah da uğraşmazsınız ablaaa
Anneme kalsa vardır sen teste bakma kanda çıkar diyor hala umut içinde kadinRose sen ne yaptınnn
Bir sontakinde olur inşAllah da uğraşmazsınız ablaaa
Rose hakikaten ne yaptın hadi senden umutlu haber gelsinRose sen ne yaptınnn
Sen bir daha test yapmayı dusunmuyormusun kuzum kan gununumu bekliyeceksinBir sontakinde olur inşAllah da uğraşmazsınız ablaaa
Valla abla sende haklısın eşini düşünüyorum o da haklı gerçekten zor bu durum. Sizin için hayırlısı neyse o olsun inşAllahVallahi ablam ne yalan söyleyeyim digerlerinide pek yaptırmayı düşünmüyorum ama eşim ısrar ederse belki denerim ama ben baya bayan vazgeçtim
Yarın kan zaten bekleyeceğim artık evde test de yok almadım en azından bir gün daha umudum olsunSen bir daha test yapmayı dusunmuyormusun kuzum kan gununumu bekliyeceksin
İnsallah ablam annemin dediği gibi kanda çıkar umudun hiç tükenmesin ablamYarın kan zaten bekleyeceğim artık evde test de yok almadım en azından bir gün daha umudum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?