• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.günü erken gebelik testi negatif sonradan pozitif olanlar

Hadi insallah canim ama ben 10 kasımda transfer oldum ve bugünki sabah testim negatifti bilemiyorum pozitife döner mi ama umut işte Hersey perşembe belli olacak nasipse
İnşallah olumlu sonuç alırsınız benim 4 yaşında oğlum şuanda tekrar tedavi aşamasındayız yeniden aynı yollardan geçmek çok stresli

Kurban olurum canım ya güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun sen mutlu oldun ya inan bende ona çok sevindim insallah nasipte varsa bizlerde yaşarız o sevıncı Bıde bakmissinhepimiz dogurmusuz ve yine yazışıyoruz çocuklar durmuyor diye😂😂😂
Ay allahım inşalahhhh 😂🤣

Kızlar merhaba bilgi birikiminize ihtiyacım var. 16 Kasım'da regl oldum Pazar günüydü. Pazartesi doktoruma gittim acil izin alması gerekmiş ve izne çıkmış Çarşamba günü gel dediler sabah doktora gideceğim ama normalde ikinci ya da üçüncü günde gitmek gerekmez mi ben dördüncü gün gitmiş olacağım doktorumun hemşiresi bana adetin dördüncü günüde başlanabilir dedi. Sadece transfer yapılacak bu arada. Aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan oldu mu acaba

Kızlar merhaba bilgi birikiminize ihtiyacım var. 16 Kasım'da regl oldum Pazar günüydü. Pazartesi doktoruma gittim acil izin alması gerekmiş ve izne çıkmış Çarşamba günü gel dediler sabah doktora gideceğim ama normalde ikinci ya da üçüncü günde gitmek gerekmez mi ben dördüncü gün gitmiş olacağım doktorumun hemşiresi bana adetin dördüncü günüde başlanabilir dedi. Sadece transfer yapılacak bu arada. Aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan oldu mu acaba
BEnimde işim vardı adetin ilk günü gitmiştim canım zaten biz rahim temiz mi diye bakıyoruz cok önemli değil gün demişlerdi

Back
X