Napdın canm test berdin miTmm yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napdın canm test berdin miTmm yazarım
Ben eskı transferlerınde 8 de negatıf gordum kanda negatıf oldu ama son transferdw 7 cı gun pozitif gordum ve hamıleyımMerhaba arkadaşlar transferin 8.günü idrar testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde pozitife gören var mı
Testim de böyle
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ile 8. Gün idrarda öğrendimMerhaba arkadaşlar transferin 8.günü idrar testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde pozitife gören var mı
Testim de böyle
Aa hayırlı olsunn cnım çok sevindim maşallah kaç geldi değerin ne zaman gidiceksin kese göremeye nasipse inşallahArkadaşlar yazamadım kusura bakmayın çok şükür pozitifim
cok sukur kac cikti degerin?Arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın çok şükür pozitifim
maşallah478.5 çıktı değerim haftaya gideceğim kese görmeye yarın tekrar kan vereceğim
Kaçıncı gün değeriniz acaba478.5 çıktı değerim haftaya gideceğim kese görmeye yarın tekrar kan vereceğim
11.gün yok pozitif gördümKaçıncı gün değeriniz acaba
Birde sürekli negatif mi gördünüz idrarda
Sabah idrarında yapKızlar merhaba bu benim 2.tüp bebek transferim.3.donuk tek embriyo transferim oldu 26 haziranda .dün stresli bir akşam geçiriyordum geçen seferden evde erken gebelik testim vardı çişimi daha yeni yapmıştım ama dayanamayıp hemen arkasından su içip yarım saat içinde test yaptım .idrarım su içtiğim için bembeyazdı zaten negatif çıktı tek çizgi .su içip beklemeden yaptığım için olabilir mi![]()
Kızlar Temmuz'un 3 transfer oldum 8 gün dayanamayıp gebelik testi yaptım biraz silik çıktı sizce hamilemiyimMerhaba arkadaşlar transferin 8.günü idrar testi yapıp negatif çıkıp daha sonra kan testinde pozitife gören var mı
Testim de böyle
Canım hafif çizgi gözüküyor vee erken gebelikte değil normal kaset test sanırım onda daha geç çıkıyor normalded inşallah pozitif alırsın tekrarladın mı testiKızlar Temmuz'un 3 transfer oldum 8 gün dayanamayıp gebelik testi yaptım biraz silik çıktı sizce hamilemiyim
Kandada cıktıCanım hafif çizgi gözüküyor vee erken gebelikte değil normal kaset test sanırım onda daha geç çıkıyor normalded inşallah pozitif alırsın tekrarladın mı testi
TeşekkürlerAyyy hayırlı olsunn canım maşallahh![]()
Merhaba, hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın. Benim de bugün 8. günüm. Yarın kan vereceğim.Kandada cıktı
Canım ara ufak kramplar giriyor bide mide bulantısı hafif birazda lekelenme öyleMerhaba, hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın. Benim de bugün 8. günüm. Yarın kan vereceğim.
Sizdeki belirtiler nelerdi? Ve tabi hâlâ devam eden belirtileriniz varsa lütfen paylaşabilir misiniz?