Transferin 8.günü

Duaherderdedeva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
1.614
1.577
133
33
4 temmuzda 2tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti bugün sabah hassas test yaptım negatifti prodictor markası. 3saat sonra teste tekrar baktım hayalet çizgi vardı🙄 2gün sonra test günüm kan testinde Bi şansım varmıdır :dua:

Testin üzerinde yazar şu kadardan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye. 3 saat uzun bi süre. Test geçersiz sayılır o saatten sonra😔 inşallah kanda görürsün pozitifiHoppa

4 temmuzda 2tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti bugün sabah hassas test yaptım negatifti prodictor markası. 3saat sonra teste tekrar baktım hayalet çizgi vardı🙄 2gün sonra test günüm kan testinde Bi şansım varmıdır :dua:

canim boyle olunca pozitif cikan cok oldu, testi cok erken yapmissin, bence sabah ilk idrarla tekrarla yine cikarsa tesaduf degildir. tabi en kesini kan vermek sonuc icin...bol sans :nazar: :emir_bebek:

5. Gun embriyosunu transfer gunu haric 9. Gunde cok silik bir cizgi ile gormustum bence 10. Gunden sonra tekrar yap

Back
X