- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Kimse yok muMerhaba arkadaslar.Bugun transferin 8ci gunu.6ci gun idrar testinde cikti.Bugun yine yaptim,hala ayni kalmis,koyulasma yok.Sonradan cikiyor bir de.Ilk 5 dakikada cikiyor ve sonra koyulasiyor.Sizce tutmusmudur?3cu denemem bu sanirim son olucak.Artik sabrim da yokgunler gecmiyo bir turlu(((
Korkuyorum neqativi gorurum diyeYani cok merak ediyorsan dayanamiyorsan bir kan verebilirsin
Ama idrarda cikti cok sukur rahatladim birazYani cok merak ediyorsan dayanamiyorsan bir kan verebilirsin
Benim 16si kan testi gunum insallah.Ama dun yaptigim idrar bugunki idrardan daha koyuydu.Sizce ilerlemiyormu(((Benimde 8. Gün idrarda pozitif çıktı kan testi verdim hemen kendi kendini yiyeceğine bence kan ver hemen
Sirtimda da cok agri var((Ama idrarda cikti cok sukur rahatladim biraz
Benim 16si kan testi gunum insallah.Ama dun yaptigim idrar bugunki idrardan daha koyuydu.Sizce ilerlemiyormu(((
Endişelenmeyin sakin olun ilerliyordur merak etmeyin kan verin benimde 19unda test günüm bende daha kan vermedim transferimin bugün 8.günüAma idrarda cikti cok sukur rahatladim biraz
Benim 16si kan testi gunum insallah.Ama dun yaptigim idrar bugunki idrardan daha koyuydu.Sizce ilerlemiyormu(((
Sagliklimi oldu canimBenim de 6.günde çıktı, 11 günde hayal meyal yok gibi göründü. Test yaptim 24 çıktı yani daha çok yeniydi
Bence doktorları dinleyim test gününü beklemek en mantıklısı kesinlikle.
InsaAllah saglikli olsun hepimizde.Test daha silik oncekinden,o uzden endisemEndişelenmeyin sakin olun ilerliyordur merak etmeyin kan verin benimde 19unda test günüm bende daha kan vermedim transferimin bugün 8.günü
Cok sukur,Allah bagislasin.Bizlere de nasip olsun insaAllahElhamdülillah. 2 oğlum var biri 5 biri 2 yaşında ikiside tüp bebek
Cok sukur,Allah bagislasin.Bizlere de nasip olsun insaAllah
Idrar testi yaptinizmi siz hicEndişelenmeyin sakin olun ilerliyordur merak etmeyin kan verin benimde 19unda test günüm bende daha kan vermedim transferimin bugün 8.günü
Evet yaptım pozitif çıktıIdrar testi yaptinizmi siz hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?