- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
Burdaki test gibimiydi canimEvet yaptım pozitif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki test gibimiydi canimEvet yaptım pozitif çıktı
Evet ikinci çizgi koyuyduBurdaki test gibimiydi canim
Daha koyu olan oncekiEki Görüntüle 3129985 Eki Görüntüle 3129987 Eki Görüntüle 3129985
Bi bakarmisin canim testler gorundumu burda
Böyle bişry diyemeyiz kacıngu gün embriyosu? 3 mü 5 mi catlatma ignsi yaptınz mı? Kac gün önce yaptınz taze mi dondurulmuş. Transfer mi catlatma ignesi 6günde elinzdeki test gibi yalancı pozitif verebilr doktorun belirttiği günden önce idrar yapmak yanıltıcı olabilr bu sebeple ben beklemeniz taraftarıyımMerhaba arkadaslar.Bugun transferin 8ci gunu.6ci gun idrar testinde cikti.Bugun yine yaptim,hala ayni kalmis,koyulasma yok.Sonradan cikiyor bir de.Ilk 5 dakikada cikiyor ve sonra koyulasiyor.Sizce tutmusmudur?3cu denemem bu sanirim son olucak.Artik sabrim da yokgunler gecmiyo bir turlu(((
InsaAllah saglikli olsun hepimizdeEvet ikinci çizgi koyuydu
Yok canim dondurulmus embrioBöyle bişry diyemeyiz kacıngu gün embriyosu? 3 mü 5 mi catlatma ignsi yaptınz mı? Kac gün önce yaptınz taze mi dondurulmuş. Transfer mi catlatma ignesi 6günde elinzdeki test gibi yalancı pozitif verebilr doktorun belirttiği günden önce idrar yapmak yanıltıcı olabilr bu sebeple ben beklemeniz taraftarıyım
Cok tesekkurler canimEvet cnm. Inşallah sağlıklı bir gebelik diliyorum.![]()
Bugün kan verdim bende siz verdiniz miInsaAllah saglikli olsun hepimizde
Ne çıktı ? Sonucunu umarım pozitiftirCok tesekkurler canimDayanamadim geldim kan testi verdim.1.5 saata cikicak
Nadil oldu canim ben de verdim cok sukur pozitif,insaAllah sonacan oyle olur.Amma sol tarafta cok batma gibi hiss var korkuyorumBugün kan verdim bende siz verdiniz mi
Transferi 4. Günü meraklıyım ben çok
Daha erken canim senin.Yapma bence uzulursun sonra.Cok sukur canim pozitiv,darisi basina insaAllah davamli artsa guzel olurTransferi 4. Günü meraklıyım ben çok
Kac cikdi canim sende degerinEndişelenmeyin sakin olun ilerliyordur merak etmeyin kan verin benimde 19unda test günüm bende daha kan vermedim transferimin bugün 8.günü
Ya benim sonuç daha çıkmadı biz merkezde oturmuyoruz ilçedeyiz kanlar merkeze öğlen gidiyor aile hekimi yarına çıkar dedi niye öyle dedi bilmiyorum aslında akşama çıkması lazım bende merak ediyorum yaaa kaç çıkacak . Senin kaç çıktıNadil oldu canim ben de verdim cok sukur pozitif,insaAllah sonacan oyle olur.Amma sol tarafta cok batma gibi hiss var korkuyorum
Sol kasıkta batma bendede var belimde ağrıyor hafif . Batma kötü birşey miNadil oldu canim ben de verdim cok sukur pozitif,insaAllah sonacan oyle olur.Amma sol tarafta cok batma gibi hiss var korkuyorum
InsaAllah cikar canim,ama cikmasi lazimdi.Internet sitesi yokmu oranin,ordan da ogrene bilirsin gitmeden.Bende 400 cikti cok sukurYa benim sonuç daha çıkmadı biz merkezde oturmuyoruz ilçedeyiz kanlar merkeze öğlen gidiyor aile hekimi yarına çıkar dedi niye öyle dedi bilmiyorum aslında akşama çıkması lazım bende merak ediyorum yaaa kaç çıkacak . Senin kaç çıktı
Yok internet sitesi nasıl oluyor ben e nabızdan kontrol ediyorum daha çıkmamış. Maşallah güzel sayı çıkmışInsaAllah cikar canim,ama cikmasi lazimdi.Internet sitesi yokmu oranin,ordan da ogrene bilirsin gitmeden.Bende 400 cikti cok sukurBatma,bel agrisi bende de var aynen.Dinlendikce hafifliyor.Ama benimde dunden beri goguslerimde yumusama var az.O uzden korkuyorum,belki ilerlemesi gitmiyor diye
![]()
InsaAllah canim benim nebiliyim inanmiyorum.O kadar korkum var ki her defasinda ilerlemesi durdu diye bundan da korkar oldum((InsaAllah hayirlisi ciksin canim senin deYok internet sitesi nasıl oluyor ben e nabızdan kontrol ediyorum daha çıkmamış. Maşallah güzel sayı çıkmışbenim bugün adet olmam lazımdı olmadım göğüslerimde hala acı var sanki adetmişim gibi şu an belim de kasıklarımda
öyle kötü düşünme dua et inşallah güzel ilerleyecek hamileliğimiz
Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah bakalım hayırlısıInsaAllah canim benim nebiliyim inanmiyorum.O kadar korkum var ki her defasinda ilerlemesi durdu diye bundan da korkar oldum((InsaAllah hayirlisi ciksin canim senin deSenin bu gun 9cu gun qaliba
Bende transfer dahil 10 gun bugunİnşallah bakalım hayırlısıtransfer gününü sayarsam 9 evet saymazsam 8. Gün bugün