Transferin 8ci gunu

Merhaba arkadaslar.Bugun transferin 8ci gunu.6ci gun idrar testinde cikti.Bugun yine yaptim,hala ayni kalmis,koyulasma yok.Sonradan cikiyor bir de.Ilk 5 dakikada cikiyor ve sonra koyulasiyor.Sizce tutmusmudur?3cu denemem bu sanirim son olucak.Artik sabrim da yok😔gunler gecmiyo bir turlu(((
İnşallah Hayırlı güzel haberler alırsın rabbım senınde hepımızımde kucagnı dolduraun inşallah🤲 test gününü bekle derım ilk ıkı denememde bu idrar testı benı hayal lırıklıgna uğratmıştı o yüzden çok dıkkate alma ve kan gununu bekle

İnşallah Hayırlı güzel haberler alırsın rabbım senınde hepımızımde kucagnı dolduraun inşallah🤲 test gününü bekle derım ilk ıkı denememde bu idrar testı benı hayal lırıklıgna uğratmıştı o yüzden çok dıkkate alma ve kan gununu bekle
InsaAllah canim benim,hepimizin🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ben pozitif cevabi alidm bile🙏🏻🙏🏻🙏🏻Darisi basiniza insaAllah yoksa eger🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰😘

InsaAllah canim benim,hepimizin🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ben pozitif cevabi alidm bile🙏🏻🙏🏻🙏🏻Darisi basiniza insaAllah yoksa eger🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰😘
Cıddı mı gözünüz aydın rabbım saglıkla ileriemeyı sağ salım kucagnıza almayı nasıp etsın. Banada dua edın lütfen bu üçüncü denemem aç bugün 6. Günüm inşallah bende bekleyen herkeste pozitif görsün🤲

Cıddı mı gözünüz aydın rabbım saglıkla ileriemeyı sağ salım kucagnıza almayı nasıp etsın. Banada dua edın lütfen bu üçüncü denemem aç bugün 6. Günüm inşallah bende bekleyen herkeste pozitif görsün🤲
Evet canim,aminnn insaAllah.Allah isteyen her kese nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻Senden de bekleriz pozitif haber insaAllah.Calis stres yapma.Ben yaptim belirti yok deye,sakin yapma sen.Hala hicc bir belirtim yok🥰

Benm test günümde gıdıyoraunuz inşallah güzel haberler alalım verelim
Canım kacıncı günün transfer olalı benım bugun 1hafta oldu yarın 8.gün yani. Beta yaptırdım dün 99,5di bugun 162,63 cıktı. Pozitif inşallahh dimi benimde bide doktora ne zaman gidiceksin kese hemen görünüyormu ki

Back
X