A AfatmaC Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 92 67 18 33 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi AfatmaC #21 Evdekikadin .!.: Sizler test yaptiniz mi kizlar peki Genişletmek için tıkla... Bu akşam kan vereceğim dua edin benim için ne olur
Evdekikadin .!.: Sizler test yaptiniz mi kizlar peki Genişletmek için tıkla... Bu akşam kan vereceğim dua edin benim için ne olur
E Evdekikadin Bir UMUT meselesi❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2021 1.358 1.260 53 32 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi AfatmaC #22 AfatmaC .!.: Bu akşam kan vereceğim dua edin benim için ne olur Genişletmek için tıkla... Allah hayırlısıyla versin inşallah canim benim umarim cabucak cikar o sonu. Cikana kadar insanin ömrü gidiyor bildigin
AfatmaC .!.: Bu akşam kan vereceğim dua edin benim için ne olur Genişletmek için tıkla... Allah hayırlısıyla versin inşallah canim benim umarim cabucak cikar o sonu. Cikana kadar insanin ömrü gidiyor bildigin
A AfatmaC Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2022 92 67 18 33 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi AfatmaC #23 Evdekikadin .!.: Allah hayırlısıyla versin inşallah canim benim umarim cabucak cikar o sonu. Cikana kadar insanin ömrü gidiyor bildigin Genişletmek için tıkla... Değerim 2.30 çıktı negatif
Evdekikadin .!.: Allah hayırlısıyla versin inşallah canim benim umarim cabucak cikar o sonu. Cikana kadar insanin ömrü gidiyor bildigin Genişletmek için tıkla... Değerim 2.30 çıktı negatif
E Evdekikadin Bir UMUT meselesi❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2021 1.358 1.260 53 32 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi AfatmaC #24 AfatmaC .!.: Değerim 2.30 çıktı negatif Genişletmek için tıkla... Allahim bi daha yaşatmasin tek tesellin suan vaktindegildi ve yiyecek ekmegi yoktu olsun kuzum nasip nihayetinde ama kalbi aciyor insanin
AfatmaC .!.: Değerim 2.30 çıktı negatif Genişletmek için tıkla... Allahim bi daha yaşatmasin tek tesellin suan vaktindegildi ve yiyecek ekmegi yoktu olsun kuzum nasip nihayetinde ama kalbi aciyor insanin