Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimde 10. Gunum bugun,benimde 3 gündür ara ara şiddetli adet sancıları oluyor bende endişeleniyorum acaba normalmiHanımlar merhaba bugün transferimin 9. Günü bugüne kadar ara ara göğüste hassasiyet vardı bugün gün içerisinde şiddetli şekilde regl sancısı gibi ağrılar oldu böyle yaşayan var mı??
Kizlar benim 15. Gunum hala giriyor o sanci bazen uykudan uyandırıyor
Sonucunuz ne ciktiKizlar benim 15. Gunum hala giriyor o sanci bazen uykudan uyandırıyor
Sonucunuz ne ciktiSelam bende de olmuştu ama benimki regl olmam gereken günde olmuştu daha cok kasıklarda batma ve gögüslerde hassasiyet oldu
8. Gün idrarda pozitifi gördüm şükürSonucunuz ne cikti
Hiç bilmiyorum birinde öyle şiddetliydi ki ter içinde kaldım ağrıdan 10 dakika sürdü ama günler gibi geldi kötü bişey olacak diyeCanim benimde 10. Gunum bugun,benimde 3 gündür ara ara şiddetli adet sancıları oluyor bende endişeleniyorum acaba normalmi
2 gün geçti reglim 21i regl günümdü ilk defa bugün oldu benimSelam bende de olmuştu ama benimki regl olmam gereken günde olmuştu daha cok kasıklarda batma ve gögüslerde hassasiyet oldu
8. Gün idrarda pozitifi gördüm şükür tebrik ederim darısı bizlere inşallah
Benimde 21iydi o gunden beri ara ara regl sancim oluyor transferin 10. Günündeyim2 gün geçti reglim 21i regl günümdü ilk defa bugün oldu benim
Kan testini ne zaman vereceksin benim perşembe günüBenimde 21iydi o gunden beri ara ara regl sancim oluyor transferin 10. Günündeyim
Benimde cumaKan testini ne zaman vereceksin benim perşembe günü
Güzel sonuçlara inşallah :)Benimde cuma
İnşallahGüzel sonuçlara inşallah :)
Pozitif canim 3 kez kannistedi doktorum sonucunda cuma gunu keseye cagirdiSonucunuz ne cikti
Cok sevindim canim Allah saglikla kucaginizada almayi nasip etsin darisi basimiza inşallahPozitif canim 3 kez kannistedi doktorum sonucunda cuma gunu keseye cagirdi![]()
Amin amin amin cancazimCok sevindim canim Allah saglikla kucaginizada almayi nasip etsin darisi basimiza inşallah![]()
Oyy maşallahPozitif canim 3 kez kannistedi doktorum sonucunda cuma gunu keseye cagirdi![]()