Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu şekilde 3300 beta öğrenmiştim adetimin 3.günü geçtiğinde. Allahım sağlıklı bir gebelik versin canımMerhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?
En son ki testiniz çok belirgin. Ve giderek artmış duraksama yok gözüküyor. Kaç çıkar bilemem de yüksek çıkar gibiMerhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?
Maşallah ama sizin test hem erken değil hem çok net inşallah o değerleri görmek nasip olur çok teşekkür ederimBen bu şekilde 3300 beta öğrenmiştim adetimin 3.günü geçtiğinde. Allahım sağlıklı bir gebelik versin canım![]()
Önceki transferimde kimyasal olmuştu o yüzden hep korkarak yapıyorum testleri ama bugünkü koyuluk umut verici gibi değil miEn son ki testiniz çok belirgin. Ve giderek artmış duraksama yok gözüküyor. Kaç çıkar bilemem de yüksek çıkar gibi
Evet koyuluk o dediğiniz gibi silik çizgi değil artık.Önceki transferimde kimyasal olmuştu o yüzden hep korkarak yapıyorum testleri ama bugünkü koyuluk umut verici gibi değil mi
Sizin kaç çıktı betanızEvet koyuluk o dediğiniz gibi silik çizgi değil artık.
Merhabalar benimde ilki kimyasal olmuştu şimdi de pozitif cok sukur. Sizin cok iyi anlıyorum bus efer bende böyle takip etmiştim. Ama koyuluk gayet iyi bence bu sefer kimyasal degil gibi hayırlısı olsunMerhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?
12.gün 248 çıktıSizin kaç çıktı betanız
Ay çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar benimde ilki kimyasal olmuştu şimdi de pozitif cok sukur. Sizin cok iyi anlıyorum bus efer bende böyle takip etmiştim. Ama koyuluk gayet iyi bence bu sefer kimyasal degil gibi hayırlısı olsun
Çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah12.gün 248 çıktığım
Amin beraberce inşallahÇok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Dualarım sizinle bana da haber verin mutlaka heyecanla bekliyorumAmin beraberce inşallahyarın tekrar kan vericem dua edin lütfen
TamamdırDualarım sizinle bana da haber verin mutlaka heyecanla bekliyorum
Merhaba bende 10. Gün test yaptım çok net çıktı 12. Gün kan verdim 228 çıktı en son 16. Günde 776 çıktı sonradan vermedım şimdi çıkar verin kan artıkMerhaba herkese bu benim üçüncü transferim 6. Gün test yaptım silik çizgi gördüm dün ve bugünde yaptım sizce bugün betam kaçtır testte bu çizgiyi gördüğünüzde kaç gelmişti betanız?