Transferin 9.gunu

İlk günler gayet rahattım ama bu ağrılar göğüs hassasiyeti başladığından beri içim kıpır kıpır inşAllah yaa 🤲🏻
Bir gece daha bekleyin sabah aç karına yapın daha güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Bence testin varsa yap çıkar benım 3. Gün embriyosu transfer den 7 gün sonra çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar bana yardın edin lütfen 4 ekimde transferim gerçekleşti çok şükür 5.gun embriyosu bugün 9. Günüm test yapsam mı çok arada kaldım hafiften adet ağrım oluyo bel ağrım göğüslerin aciyo ve hafiften sertelsti üşüme terleme bunlar normal mi az önce bi ağlama krizi geçirdim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim
Canm bnde aynı 4ekim 5.gun embriyosu çift transfer aynı belirtiler bendede var ama benim idrar testlerin negatif geliyor hayırlısı moral bozuk bnce sen sabret yarını bekle kan da görelim

Canm bnde aynı 4ekim 5.gun embriyosu çift transfer aynı belirtiler bendede var ama benim idrar testlerin negatif geliyor hayırlısı moral bozuk bnce sen sabret yarını bekle kan da görelim
Bozma moralini belki kan da çıkar benim test günüm normalde cumartesi günü internetten araştırdım 10.gun yapan çok oluyormuş ne bilym bugünde biraz kötü oldum sizin ilk tüp bebek mi peki?

Bozma moralini belki kan da çıkar benim test günüm normalde cumartesi günü internetten araştırdım 10.gun yapan çok oluyormuş ne bilym bugünde biraz kötü oldum sizin ilk tüp bebek mi peki?
Canm 5.gun embriyoların da test günü transferden sonraki günden itibaren 10.gundur benim 3. Deneme

Ama bi arakadas ta bizimle aynı bugün 9.gun kan vermiş çok şükür çıkmış rabbim inşallah bizede nasip eder

Hmm peki diğer tüp bebek denemelerinzde de aynı belirtiler mi yaşadınız yani bu belirtiler adet ağrılar göğüs hassasiyeti bunlar tutunma belirtileri mi?
Aynen canm o belirtiler kullandığımız ilaçların etkisi herkeste var

Aynen canm o belirtiler kullandığımız ilaçların etkisi herkeste var
Ne değişik ilaçlara transferden 5 önce başladım uyku haricinde hiç Bi etkisini görmedim ufakta olsa Bi belirti arıyorum ama yok Allahim yardımcımız olsun

Ne değişik ilaçlara transferden 5 önce başladım uyku haricinde hiç Bi etkisini görmedim ufakta olsa Bi belirti arıyorum ama yok Allahim yardımcımız olsun
Herkeste aynı olmuyor işte canm değişik gerçekten ama belirti arama hayırlısı

Back
X