• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Günü

Coconuts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
423
160
33
28
Hayırlı sabahlar kızlar 21 Mayıs transfer günü bugün 9. Gün aynı gün Ovitrelle de vurundum 7-8-9 hep silik çizgi çıkıyor var mı gebelik ne diyorsunuz tecrübelerinizden kaynaklı

Eklentiler

• IMG_3956.webp
    IMG_3956.webp
    32 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlı sabahlar kızlar 21 Mayıs transfer günü bugün 9. Gün aynı gün Ovitrelle de vurundum 7-8-9 hep silik çizgi çıkıyor var mı gebelik ne diyorsunuz tecrübelerinizden kaynaklı
Günaydın coconuts😅 ben hala yapmadım sen 3. Testtesin masallah 😂 yavaş artıyordur bence normal silik olması daha günümüz gelmedi çünkü

Günaydın coconuts😅 ben hala yapmadım sen 3. Testtesin masallah 😂 yavaş artıyordur bence normal silik olması daha günümüz gelmedi çünkü
Evet ya artık düştük o çukura bu son testimdi 🤣 yarın kan veririm diye düşünüyorum 10. Gün olacak var mı sence

Evet ya artık düştük o çukura bu son testimdi 🤣 yarın kan veririm diye düşünüyorum 10. Gün olacak var mı sence
Silikte olsa var gibi duruyor. Önce kana karışacak kandan idrara derken silik olması çok normal iyi düşünelim🥰 kan testini yaptır merak ediyorum🤍🤍

Bir foto daha çektim

Eklentiler

• 79505F75-63D8-4EEE-ACEB-881F8F2C0613.webp
    79505F75-63D8-4EEE-ACEB-881F8F2C0613.webp
    16 KB · Görüntüleme: 58
😅😅 ben aslında takıntılı bir başak burcuyum. Evimde erken testten tut kaset hepsi var kutu kutu. Ama öncesinde çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden şimdi bakmıcam direniyorum😂😂
İnanmıyorummmm bende takıntılı bir başak burcuyum 🤣🤣🤣🤣

Kızlar ben de takıntılı bir başak burcuyum 😂 benim de 23ünde oldu transfer test yapmamak için çok zor duruyorum resmen direniyorummm 🫠🫠

Back
X