Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar kızlar 21 Mayıs transfer günü bugün 9. Gün aynı gün Ovitrelle de vurundum 7-8-9 hep silik çizgi çıkıyor var mı gebelik ne diyorsunuz tecrübelerinizden kaynaklı
Günaydın coconutsHayırlı sabahlar kızlar 21 Mayıs transfer günü bugün 9. Gün aynı gün Ovitrelle de vurundum 7-8-9 hep silik çizgi çıkıyor var mı gebelik ne diyorsunuz tecrübelerinizden kaynaklı
Evet ya artık düştük o çukura bu son testimdiGünaydın coconutsben hala yapmadım sen 3. Testtesin masallah
yavaş artıyordur bence normal silik olması daha günümüz gelmedi çünkü
Silikte olsa var gibi duruyor. Önce kana karışacak kandan idrara derken silik olması çok normal iyi düşünelimEvet ya artık düştük o çukura bu son testimdiyarın kan veririm diye düşünüyorum 10. Gün olacak var mı sence
İnşallah vardır yaaaSilikte olsa var gibi duruyor. Önce kana karışacak kandan idrara derken silik olması çok normal iyi düşünelimkan testini yaptır merak ediyorum
![]()
İnsallahh. Bayram öncesi sevinelim bizdeİnşallah vardır yaaa
Önceki fotoda silik görüyordum. Ama bunda net anlayamadım ışıktan heralde. Bence sen kana odaklan takma bunları bu kadarBir foto daha çektim
A evet kalitede düşmüş göstermiyorÖnceki fotoda silik görüyordum. Ama bunda net anlayamadım ışıktan heralde. Bence sen kana odaklan takma bunları bu kadar![]()
Herhangi bi belirti hissediyormusnA evet kalitede düşmüş göstermiyor
Yok kuşum göğüs hassasiyetim var bazen de ara ara adet olacakmış gibi sızım oluyor başka hiçbir şey yokHerhangi bi belirti hissediyormusn
Benimde öyle. Ama belirti olmuyormuş zaten o yüzden onuda kafaya takmayalım boşverYok kuşum göğüs hassasiyetim var bazen de ara ara adet olacakmış gibi sızım oluyor başka hiçbir şey yok
Ama sen de iyi sabrettin helal olsunBenimde öyle. Ama belirti olmuyormuş zaten o yüzden onuda kafaya takmayalım boşver![]()
Ama sen de iyi sabrettin helal olsun![]()
İnanmıyorummmm bende takıntılı bir başak burcuyumben aslında takıntılı bir başak burcuyum. Evimde erken testten tut kaset hepsi var kutu kutu. Ama öncesinde çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden şimdi bakmıcam direniyorum
![]()
Kızlar ben de takıntılı bir başak burcuyumbenim de 23ünde oldu transfer test yapmamak için çok zor duruyorum resmen direniyorummm
![]()
Hahahah inanmıyorum başak burçları nasıl bulduk birbirimiziİnanmıyorummmm bende takıntılı bir başak burcuyum![]()
Sende hoşgeldin canım gel gelKızlar ben de takıntılı bir başak burcuyumbenim de 23ünde oldu transfer test yapmamak için çok zor duruyorum resmen direniyorummm
![]()
Evet yaaa harikayızHahahah inanmıyorum başak burçları nasıl bulduk birbirimizi![]()