Teşekkür ederim yorumunuz için sağlıkla kucagınıza alın inşallahDeger 2000 olunca rahat gorunuyor. Beni tup bebek doktorum 6.haftada cagirmişti
Senin kacinci gunun canim en son kac cikti degerinBen mi canım heyecan yaptım bana mı dedin
Amin canım aminnHayırlı olsun canım Ben hiç test bile yaptırmadın sandım.ikinci kan testimden 10 gün sonra gittim keseyi gördüm 10 gün sonra da bebeğimi gördüm kalp atışını da duydum. Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
830 çıkmıştı.Kac cıkmıstı 11. Gün acaba?
Benimde bugun 18. Günüm perşembe gitmeyi düşünüyorum görürüm inşallahSanirim 17.gun oluyor canim sat 16 eylul
Teşekkürler...830 çıkmıştı.
Evet taze transferdi ozuzu3838 Temmuzda da transferin olmuş muydu senin ?
Sanki hatırlıyorum seniEvet taze transferdi o
9.gun beta 151 çıktı 2 hafta sonra kese sonraki hafta kalp atışı duyduk fakat kalp atışını alttan muayene ile duydukEvet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
Evet öyle diyorlar bakalım nasipte ne varsa oSanki hatırlıyorum senio zaman senin de 2. transferin değil mi ?
Dondurulmuş daha iyi tutunuyor diyorlar göreceğiz artık.
Teşekkürler yorumunuz için az kalmıs sizinde sağlıla kavusun inşallah9.gun beta 151 çıktı 2 hafta sonra kese sonraki hafta kalp atışı duyduk fakat kalp atışını alttan muayene ile duyduk
8 ekimi baz alacaksınız. Hayırlı olsun bu aradaMerhaba arkadaslar...benim transfer sonrasi 10. Gun aksami 125 idi degerim (dun aksam yani:)) . Doktorum ilaclara devam edip 10 gun sonra gelmemi istedi... bazilarinizin konu hakkinda deneyimli oldugunu dusundugum icin sormak istedim...ben simdi ne kadarlik hamileyim? 8 ekimde son reglim baslamisti. 31 ekimde transferim oldu... yardimci olursaniz sevinirim
Yok tek hcg işte 9. ve 11. gün baktırdım.Evet öyle diyorlar bakalım nasipte ne varsa oGördün mü keseyi yoksa beklemede misin daha
Benim de son adet 8ekimdi :) inşallah yolunda gider her şeyMerhaba arkadaslar...benim transfer sonrasi 10. Gun aksami 125 idi degerim (dun aksam yani:)) . Doktorum ilaclara devam edip 10 gun sonra gelmemi istedi... bazilarinizin konu hakkinda deneyimli oldugunu dusundugum icin sormak istedim...ben simdi ne kadarlik hamileyim? 8 ekimde son reglim baslamisti. 31 ekimde transferim oldu... yardimci olursaniz sevinirim
Bende sürekli kan veriyordum bu sefer 2 kere verdim bir daha da vermedim. Evet Perşembe gidicem nasipse 5+2 oluyor görürüm inşallah keseyi. Aslında biraz daha bekleyip kalp atısını da görmek istiyordum ama o kadar bekleyemicem galibaYok tek hcg işte 9. ve 11. gün baktırdım.
Bebek gözümün önüne geliyor sürekli yerim ben onun minnoş ayaklarını
İlk transferden sonra temkinli yaklaşıyorum, bu sefer kendimi fazla kaptırmak istemiyorum. İlk tranaferden sonra belki 10 idrar testi 6 hcg yaptırmıştım ama bu sefer böyle olsun dedim.
Perşembe gidecek misin şimdi ?
Bence gorursun canimBenimde bugun 18. Günüm perşembe gitmeyi düşünüyorum görürüm inşallah
Ben bu Çarşamba için randevu aldım. Senin son reglin ne zamandı ? Benim 28 Eylül belki kalp atışı da görülür bendeBende sürekli kan veriyordum bu sefer 2 kere verdim bir daha da vermedim. Evet Perşembe gidicem nasipse 5+2 oluyor görürüm inşallah keseyi. Aslında biraz daha bekleyip kalp atısını da görmek istiyordum ama o kadar bekleyemicem galiba
Sen ne zaman gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?