Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Amin canım aminn Bana da on gün dedi bakalım inşallah görürüz

Evet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
9.gun beta 151 çıktı 2 hafta sonra kese sonraki hafta kalp atışı duyduk fakat kalp atışını alttan muayene ile duyduk

Merhaba arkadaslar...benim transfer sonrasi 10. Gun aksami 125 idi degerim (dun aksam yani:)) . Doktorum ilaclara devam edip 10 gun sonra gelmemi istedi... bazilarinizin konu hakkinda deneyimli oldugunu dusundugum icin sormak istedim...ben simdi ne kadarlik hamileyim? 8 ekimde son reglim baslamisti. 31 ekimde transferim oldu... yardimci olursaniz sevinirim

8 ekimi baz alacaksınız. Hayırlı olsun bu arada

Evet öyle diyorlar bakalım nasipte ne varsa o Gördün mü keseyi yoksa beklemede misin daha
Yok tek hcg işte 9. ve 11. gün baktırdım.
Bebek gözümün önüne geliyor sürekli yerim ben onun minnoş ayaklarını
İlk transferden sonra temkinli yaklaşıyorum, bu sefer kendimi fazla kaptırmak istemiyorum. İlk transferden sonra belki 10 idrar testi, 6 hcg yaptırmıştım ama bu sefer böyle olsun dedim.
Perşembe gidecek misin şimdi ?

Benim de son adet 8ekimdi :) inşallah yolunda gider her şey

Bende sürekli kan veriyordum bu sefer 2 kere verdim bir daha da vermedim. Evet Perşembe gidicem nasipse 5+2 oluyor görürüm inşallah keseyi. Aslında biraz daha bekleyip kalp atısını da görmek istiyordum ama o kadar bekleyemicem galiba
Sen ne zaman gideceksin?

Ben bu Çarşamba için randevu aldım. Senin son reglin ne zamandı ? Benim 28 Eylül belki kalp atışı da görülür bende
Perşembe sonucunu burada yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…