1 ekim benimde canım yazarım tabiii sende yaz 2 günün kaldı inşalllah kalp atısını da duyarsınBen bu Çarşamba için randevu aldım. Senin son reglin ne zamandı ? Benim 28 Eylül belki kalp atışı da görülür bende
Perşembe sonucunu burada yazarsan sevinirim.
Kacinci gun embryosyduAgzından bal damlıyooor
3. Gün canımKacinci gun embryosydu
İlk zamanlar bel ağrım çok fazla oldu, şu an azaldı arada belim ağrıyor. Bazen kasığımda ağrı oluyor. Tek değişmeyen her gün midem bulanıyor.
11. günümde dün sadece verdim canım doktorum yarın tekrardan istedi 997 çıktı. Değerin yüksek ama biz ikinci tahlili yine de görmek istiyoruz dedi. Yarında inşallah güzel artarsa kese tarihimi vereceklerSenin kacinci gunun canim en son kac cikti degerin
Dediğin gibi ilk zaman bel agrısı coktu suan o kadar yok. Göguslerim agrıyor ara ara da kasık agrım oluyor. Senin bulantıların erken baslamıs baya yaİlk zamanlar bel ağrım çok fazla oldu, şu an azaldı arada belim ağrıyor. Bazen kasığımda ağrı oluyor. Tek değişmeyen her gün midem bulanıyor.
28 Eylül regl oldum ve 12 Ekim'de transfer ( 5 günlük embriyo) gerçekleşti.
Sende herhangi bir belirti var mı ?
Yok kız daha 5 olmuyor heralde senin benim 1 ekim son adet yarın 5+0 olucam daha5 ekimde benim son adetim 5+0 mı oluyoruz yani yarin ay bu nasıl bir hesap arkadaş
Hamilelik takibi için kullandığın bir uygulama var mı ?Dediğin gibi ilk zaman bel agrısı coktu suan o kadar yok. Göguslerim agrıyor ara ara da kasık agrım oluyor. Senin bulantıların erken baslamıs baya yaBenimde 17 ekim transfer 5 gün var aramızda
Happy mom bi de dr.banu çiftçi var canımHamilelik takibi için kullandığın bir uygulama var mı ?
Yarin guzel artarsa bence cuma gozukur canim kese11. günümde dün sadece verdim canım doktorum yarın tekrardan istedi 997 çıktı. Değerin yüksek ama biz ikinci tahlili yine de görmek istiyoruz dedi. Yarında inşallah güzel artarsa kese tarihimi verecekler
Bence cikar ya kese3. Gün canım
Ben ne oluyorumYok kız daha 5 olmuyor heralde senin benim 1 ekim son adet yarın 5+0 olucam daha
Sizin de oyle olur umarimBenim de son adet 8ekimdi :) inşallah yolunda gider her şey
Cok tesekkur ederim... o zaman yarin tam 4 haftalik oluyorum ben galba?8 ekimi baz alacaksınız. Hayırlı olsun bu arada
Teşekkürler canım sezeryan olacagim 24 günüm var dualarınizi beklerimTeşekkürler yorumunuz için az kalmıs sizinde sağlıla kavusun inşallah
Ay inşallah canımYarin guzel artarsa bence cuma gozukur canim kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?