Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Hayırlı olsun canım Ben hiç test bile yaptırmadın sandım. 🤗 ikinci kan testimden 10 gün sonra gittim keseyi gördüm 10 gün sonra da bebeğimi gördüm kalp atışını da duydum. Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım aminn 🙏🏻 Bana da on gün dedi bakalım inşallah görürüz

Evet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
9.gun beta 151 çıktı 2 hafta sonra kese sonraki hafta kalp atışı duyduk fakat kalp atışını alttan muayene ile duyduk

Merhaba arkadaslar...benim transfer sonrasi 10. Gun aksami 125 idi degerim (dun aksam yani:)) . Doktorum ilaclara devam edip 10 gun sonra gelmemi istedi... bazilarinizin konu hakkinda deneyimli oldugunu dusundugum icin sormak istedim...ben simdi ne kadarlik hamileyim? 8 ekimde son reglim baslamisti. 31 ekimde transferim oldu... yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar...benim transfer sonrasi 10. Gun aksami 125 idi degerim (dun aksam yani:)) . Doktorum ilaclara devam edip 10 gun sonra gelmemi istedi... bazilarinizin konu hakkinda deneyimli oldugunu dusundugum icin sormak istedim...ben simdi ne kadarlik hamileyim? 8 ekimde son reglim baslamisti. 31 ekimde transferim oldu... yardimci olursaniz sevinirim
8 ekimi baz alacaksınız. Hayırlı olsun bu arada

Evet öyle diyorlar bakalım nasipte ne varsa o 🤷🏼‍♀️ Gördün mü keseyi yoksa beklemede misin daha
Yok tek hcg işte 9. ve 11. gün baktırdım.
Bebek gözümün önüne geliyor sürekli yerim ben onun minnoş ayaklarını 😍
İlk transferden sonra temkinli yaklaşıyorum, bu sefer kendimi fazla kaptırmak istemiyorum. İlk transferden sonra belki 10 idrar testi, 6 hcg yaptırmıştım ama bu sefer böyle olsun dedim.
Perşembe gidecek misin şimdi ?

Benim de son adet 8ekimdi :) inşallah yolunda gider her şey

Yok tek hcg işte 9. ve 11. gün baktırdım.
Bebek gözümün önüne geliyor sürekli yerim ben onun minnoş ayaklarını 😍
İlk transferden sonra temkinli yaklaşıyorum, bu sefer kendimi fazla kaptırmak istemiyorum. İlk tranaferden sonra belki 10 idrar testi 6 hcg yaptırmıştım ama bu sefer böyle olsun dedim.
Perşembe gidecek misin şimdi ?
Bende sürekli kan veriyordum bu sefer 2 kere verdim bir daha da vermedim. Evet Perşembe gidicem nasipse 5+2 oluyor görürüm inşallah keseyi. Aslında biraz daha bekleyip kalp atısını da görmek istiyordum ama o kadar bekleyemicem galiba 😂
Sen ne zaman gideceksin?

Bende sürekli kan veriyordum bu sefer 2 kere verdim bir daha da vermedim. Evet Perşembe gidicem nasipse 5+2 oluyor görürüm inşallah keseyi. Aslında biraz daha bekleyip kalp atısını da görmek istiyordum ama o kadar bekleyemicem galiba 😂
Sen ne zaman gideceksin?
Ben bu Çarşamba için randevu aldım. Senin son reglin ne zamandı ? Benim 28 Eylül belki kalp atışı da görülür bende 🤔
Perşembe sonucunu burada yazarsan sevinirim.

Back
X