- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Yarın 4+0 olucan inşallah canım google dan baktımBen ne oluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın 4+0 olucan inşallah canım google dan baktımBen ne oluyorum![]()
Sağlıkla inşallahTeşekkürler canım sezeryan olacagim 24 günüm var dualarınizi beklerim![]()
Evet tam 4 haftalık oluyorCok tesekkur ederim... o zaman yarin tam 4 haftalik oluyorum ben galba?![]()
Çok heyecanlı inanamıyorum halen bunları hesap ettiğimiYarın 4+0 olucan inşallah canım google dan baktım
En son cumartesi gitmistim canim kanamam olmustu dusuk tehlikem var suan bebegim iyi kese arkasinda hafif kanamali alan varmisAngelnursee sen gittin mi tekrar doktora canım
Şimdi bende baktım 4+2 diyor 5 Ekim baz alıncaYarın 4+0 olucan inşallah canım google dan baktım
Sat ne gore hesaplaniyor canim ama ultrasonda geri yada ileri olabiliyor..benim bugun 7+0 ama ultrasonda 8+0 gozukuyorŞimdi bende baktım 4+2 diyor 5 Ekim baz alıncablostatik embriyo transferi seçiyorum orda da transfer gününü baz alıyor 4+3 diyor çok minnaklar. İnşallah ikiside benimledir
![]()
İnşallah tez zamanda bu hesap işini çözeceğimSat ne gore hesaplaniyor canim ama ultrasonda geri yada ileri olabiliyor..benim bugun 7+0 ama ultrasonda 8+0 gozukuyor![]()
Maşallah canım önden gidiyorSat ne gore hesaplaniyor canim ama ultrasonda geri yada ileri olabiliyor..benim bugun 7+0 ama ultrasonda 8+0 gozukuyor![]()
İnşallah sağlıkla canımŞimdi bende baktım 4+2 diyor 5 Ekim baz alıncablostatik embriyo transferi seçiyorum orda da transfer gününü baz alıyor 4+3 diyor çok minnaklar. İnşallah ikiside benimledir
![]()
Haber edersin doktordan cıkınca canımİnşallah tez zamanda bu hesap işini çözeceğimdoktor bakalım ne diyecek yarın
Benim 21.günde kese göründüEvet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
Hayırlı olsun kalp atısını ne zaman gördünüz pekiBenim 21.günde kese göründü
Tamam canım yazarım.Haber edersin doktordan cıkınca canım
İlk beta değeriniz kaçtı öğrenebilir miyim?Benim 21.günde kese göründü
Hadi bakalim guzel haberlerle gelİnşallah tez zamanda bu hesap işini çözeceğimdoktor bakalım ne diyecek yarın
Oluyorum canimda belim cok agriyorMaşallah canım önden gidiyorgeçer inşallah kanaman da dikkatli ol gecene kadar
![]()
Benimde ilk zaman cok oluyordu simdi ara ara oluyor dikkat et iyi düşün canım kötüyü düşünüp çağırmaOluyorum canimda belim cok agriyor
Dogru diyosun canimBenimde ilk zaman cok oluyordu simdi ara ara oluyor dikkat et iyi düşün canım kötüyü düşünüp çağırma![]()
10 gün sonrası da kalp atısını duyduk çok şükürHayırlı olsun kalp atısını ne zaman gördünüz peki