- 1 Eylül 2022
- 1.084
- 247
- 53
- Konu Sahibi Lavinyamla
-
5.gün embiriyosu 9.gün gördümTransferin kaçıncı günü pozitifi gördünüz 5 gun embriyosu
Ben sabah test denemeyi düşünüyordum ya çıkar mı acaba diye 6 gün olacak5.gün embiriyosu 9.gün gördüm
Yarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım varBen sabah test denemeyi düşünüyordum ya çıkar mı acaba diye 6 gün olacak
Transferin kaçıncı günü pozitifi gördünüz 5 gun embriyosu
Yarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım var
Hahahhaha dur kız bı kaç gün daha dayan bı dayanamadık sen dayan taze transfer olunca kaçıncı gün denemek gerekiyorYarın 5.günüm transferin beş günlük taze embriyo, benim bile bakasım var
Benimde 6 gün oldu sabah deniycem çok teşekkür ederim testiniz nasıldı çok belli miydi 6 gundeBenim 5.gün embriyosuydu 6.gün evde testle öğrendim ama 12.gün kan test günüm de kan verdimdarısı başınıza inşallah Amin
Kan da kaç çıkmıştı7.gün gördüm
Hahahahah günaydınlarHahahhaha dur kız bı kaç gün daha dayan bı dayanamadık sen dayan taze transfer olunca kaçıncı gün denemek gerekiyor
Benimde 6 gün oldu sabah deniycem çok teşekkür ederim testiniz nasıldı çok belli miydi 6 gunde
Oy masalah var vala sizin bugün kan verdim 6 gün 2 çıktı beta ya yükselmez daha diye düşünüyorumRica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallahtesti ekliyorum bu 6.gün sabah yaptığı
Oy masalah benim de 6 gün 2 çıktı artık yükselmez diye düşünüyorum3.gün embriyosuydu. Transfer+9.gün 82 betayla öğrendim
Benim de 6 gün 2 çıktı yükselmez artık diye düşünüyorum5. Gun embriyosu 6. Gun kanda 26 ile ogrendim
Benim de 6 gün 2 çıktı artık yükselmez diye düşünüyorum4. Gun -
3. Gün embrıyosu ,ilk kan 246
6 gün 2 çıktı yükselmez diye düşünüyorum daha benim de4. Gun -
3. Gün embrıyosu ,ilk kan 246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?