Transferin7.günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi SnrA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SnrA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
3
0
1
27
Merhaba arkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 7.günüm dün ve bugün test yaptım erken gebelik testinden dün silik çizgi bugün ise negatif aldım. 5.gün embriyosu ve taze embriyo daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Kan testi vermelimiyim sanırım gene tutmadı bu 2.denemem.

Merhaba arkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 7.günüm dün ve bugün test yaptım erken gebelik testinden dün silik çizgi bugün ise negatif aldım. 5.gün embriyosu ve taze embriyo daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Kan testi vermelimiyim sanırım gene tutmadı bu 2.denemem.
Aynı marka testle mi yaptınız ikisinide? Çatlatma iğnesini vurulalı ne kadar oldu? Ben idrar testlerine çok güvenmiyorum bence bu süreçte kimse yapmamalı travma etkisi.

Öncelikle merhaba Hayırlı olsun testler için evde yapılan adet gününü birkaç gün geçmesi gerekiyor ki doğruluk vermesi için diğer türlü kanda Beta HCG baktırmanız gerekiyor Eğer erken yapacaksınız testi Aslında ben bu testleri hiç uygun bulmuyorum evde yapılan Burada da çok gördüğüm bir şey sürekli testleri yapıp yapıp bir de test çubuğunu burada paylaşıyorlar Sonuç olarak Adet günü gelmesi gerekiyor ve geçmesi gerekiyor evdeki idrar ile yapılan testler için yani aslına bakarsanız ben zaten erken testte Doğru bulmuyorum geçen yıl olan hamileliğimde erken test yaptırdım negatif çıktı adetten 3 gün sonra yaptırdım pozitif çıktı hem de kanda yaptırdığım halde evdeki testlerle yapsan Zaten sürekli negatif çıkacaktı

Evet ikiside aynı marka çatlatma iğnesini 24 Temmuz da yaptım.
Ben de transfer yaptırdım Bu yıl Şu anda da bekliyorum ve bana Transferden 12 gün sonra en erken yapmam söylendi yani söylediğimi asla yanlış anlamayın zaten varsa vardır yoksa yoktur sürekli test yapmanın hiçbir anlamı yok

Evet kesinlikle öyle haklısınız insan merakına yenik düşüyor ne yazıkki bende 11.günü kan vermem gerekiyor ama bir öncekinde de tutmadığı için bu sefer bir erken gebelik testini denemek istedim

Back
X