• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferini yaptırıp bekleyenler gelin birlikte bekleyelim:)

İmş netleştirirsiniz , ben de düşük yaptım hemen testleri yaptırdım az bişey kan pıhtılaşması çıktı ama Bi buçuk yoldur tekrar gebelik olmadı , geçen hafta hsg çektirdim rahim üstten basık Mış , ben acaba kürtajdan kaynaklı yapışıklık mı var derken ... ameliyat dedi Bi kaç Dr , bakalım bu ay da deneyelim dedik..
Cok gecmiş olsun cnm . Daha önce hıc hsg cektırmışmıydın?? Farkedılmemışmı.. testlerınızı dr mu istedı siz gıdıp dırek yaptırdınız mı

Cok gecmiş olsun cnm . Daha önce hıc hsg cektırmışmıydın?? Farkedılmemışmı.. testlerınızı dr mu istedı siz gıdıp dırek yaptırdınız mı
Hepsini de gidip direk ben yaptırdım , hsg dahil , ilk defa çektirdim , düşük yaptığım gebelikte Bi Dr ulstrasonla bakarken bişeylerden şüphelenmişti , iki yıl önce .... baktım gebelik Yok hala gittim kendim çektirdim , testleri fe fakülte de yaptırdım

Hepsini de gidip direk ben yaptırdım , hsg dahil , ilk defa çektirdim , düşük yaptığım gebelikte Bi Dr ulstrasonla bakarken bişeylerden şüphelenmişti , iki yıl önce .... baktım gebelik Yok hala gittim kendim çektirdim , testleri fe fakülte de yaptırdım
İstek kagıdı olmadan yapıyorlarmı benım dr um cok aradtırmaktan yana degıl ilk gebeliklerde olur dıye. Ben dırek gıtsem genetıge yaparlarmı acaba. Sonucun cıkması nekadar surdu

İstek kagıdı olmadan yapıyorlarmı benım dr um cok aradtırmaktan yana degıl ilk gebeliklerde olur dıye. Ben dırek gıtsem genetıge yaparlarmı acaba. Sonucun cıkması nekadar surdu
Kan pıhtılaşması genetik vs çıkması Bi buçuk ay kadar sürdü , Benin ailemde düşük yapan kadın olduğundan bahsettim Bi de durumumu söyledim ısrar ettim falan , şans sanırım , üç düşükten önce yapılmıyor Muş!!! Ama yaptırdım şükür ,rahim filmi de özel görüntüleme merkesiznde çektiridm sordular istek kağıdını Yok dedim , şehir dışından geldiğimi de söyledim çektiler , özelde zaten param varsa her yol açılıyor , Bi de sağlıklı bir gebelik yolu açılsaydı .....

Kizlar merhaba benimde transferim dun yapildi 3 tane 3.gun 8 hucreli embriyo transfer yapildi bu 3 denemem insallah hepimiz olumlu sonuclar aliri cok heyecanliyim

Kizlar merhaba benimde transferim dun yapildi 3 tane 3.gun 8 hucreli embriyo transfer yapildi bu 3 denemem insallah hepimiz olumlu sonuclar aliri cok heyecanliyim
İnşallah pozitifi görürsün canm hakkında hayrlisi.. ben ne yazık negatifi gördüm buay ilk denememdi 2 dondurulmuş var ocak ayını beklicem artk dondurulmuşları kullanmak icin

Selam hanımlarr
Bende dün transferimi oldum geldim
1 tane 3.gün embriyosu 8 hücreli konuldu
Aşırı gazım var
Ve karnımın sol altında ara ara saplanan bi ağrı
Belirti bişi aramıyorum ama bu ağrı kafamı bulandırıyor
Yada dün transfer esnasında karnımı çokmu bastırdılar acaba gerçi onlarda ortadan bastırmıştı

Back
X