translakasyon olupta spontan hamile kaldım

melez4453

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
256
136
303
İstanbul
merhabalar benim ilkim düşük
ikinci hasta doğdu ve 5 sene tedavi gördü ve kaybettik
üçüncü doğal yolla ikiz kızlar ve 32 haftalık karnımda öldü

öğrendik ki 7. ve 9. kromozda karşılıklı kopma varmış translakasyon

iki kere tüp bebek denedik toplam 4 yumurta dan hepsi anormal çıktı
şimdi ise kendim hamile kalmışım
ya hastaysa diye içim gidiyor

amniosentez yaptıracağız zamanı gelince ama ya hastalıklı çıkarsa

translakasyon olup sağlıklı spontane çocugu olan var mı
şuan 6 haftalık

Allah yardımcınız olsun . İnşaallah bu defa sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur . Her gebelikte sorun olacak diye bişey yok. Peki ilk doğup beş yıl tedavi görüp ölen çocuğunuzdaki rahatsızlık neydi

ALPS HASTASIYDI OĞLUM
İKİZ KIZLAR NİYE ÖLDÜ BİLMİYORUZ
VE TRANSLAKASYON VAR EŞİMDE

İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR YOKSA DA KENDİ DÜŞER İNŞ

O KADAR DARDAYIM Kİ

Yemin ederim cok kötü oldum. Rabbim oglunuzun acısını hafifletsin yüreğinizde insallah. Sağlıcakla dünyaya getirme-büyütme nasip etsin mevlam. İyi düşünün iyi olsun.

Çok kötü şeyler yaşamışsınız. Başıma böyle bir şey gelmedi ama inşallah bebeğiniz sağlıklıdır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

İNŞALLAH
AKSİ TAKDİR DE BİLE BİLE DOĞURMAYI İSTEMİYORUM ÇOK ZOR ÇÜNKÜ YAŞANACAKLAR
AMA BEN O CANA DA KIYAMAM

Sonucumuz geldi
Eşim gibi taşıyıcı çıktı
Üzüldüm
O da bizim gibi mücadele edecek
Canim ablacigim senin adina oyle sevindimki. Sukurler olsun. Saglikli olsun yeter. Tasiyicilik okadar kotu bisey degil.
Bak ablacigim bendede translokasyon var down sendromlu kizim olduktan sonra bidaha spontan cesaret edemedim.
Tup bebek yaptirdiim ve hic saglikli bulunamadi taki 4ncu tup bebege kadar.
Fakat eminimki doktor 4ncude farkli bir tedavi uyguladi. Kendide biliyorsu 4ncude saglikli cikacagini.
Yani anliyacagin bile bile bosuna yaptirdim ilk tup bebekleri para icin.
Saglikli bulunan tedavimi ozetleyim: "uzun protokol"
1 ay boyunca burun sipreyi. Ve 2 hafta puregon igne.
Kulandigim burun sipreyi yumurta baskilayici. Bunun sayesinde 2 saglikli yumurta bulundu. Ve sukur hamileyim.
Sen yeterki saglikli sihatli evladini kucagina al.
O buyesiye teknoloji dahada gelisecek insaallah.
Bizim cektigimizi insaallah cekmicek.
Allahim evladini saglikli sihatli kucaginda gostersin.

BENDE BANT KULLANMIŞTIM İKİNCİ DENEME DE BASKILAMAK İÇİN
3 YUMURTA GENETİĞE GİTMİŞTİ VE HEPSİ HASTA GELMİŞTİ.

NASP NE DİYELİM

TŞK EDERİM :)
ÇOCUKLARINLA GUZEL GÜNLERİN OLSUN İNŞ

Cok cok uzuldum ayni suan senin durumundayim galiba canim icim daraliyo seni cok ii anliyorum ikizlerimi kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldim ondan once bi dusuk daha megersem arasdirdik bendeymis sorun kromozomlar yer deistirmis 17. Ve 19. Kromozom korunuyodum korunmazsan engelli olur dediler tüp bebekmis caresi yada 12.haftada karindan girip bakariz yaşarsa ölmezse eger dedi doktorum ama ben risk alamadim cesaret edemedim ama suan galiba hamileyim korundugum halde kalmis olabilirim oyle hissediyom adetime 2 gun var ya hamileysem ben napcam ne etcem simdiden umutsuzluklar sardi kalbim daraliyo rabbim yardimcimiz olsun canim hepimizin

Öncelikle çok çok geçmiş olsun
Hamile olmaktan korkuyosunuz ama takvimde 31 haftalık hamilesiniz nasıl oluyor

Takvim nasil siliniyo bilmiyom bende gorunce yorumumum altinda aylardan sonra yüreğim sızladı keske gormeseydim ☹

ÇOK AMA ÇOK ZOR
UNUTMAK MI O DA NEDİR
HERSEY KAYBETTİĞİM EVLATLARIMI HATIRLATIYOR

BEN KENDİ DR UMLA KONUŞTUM DÜN. BEBEK TRANSLAKASYONLU EVET AMA KOPUKLUK VARMI DİYE MİCROARRAY TESTİ YAPALIM DEDİ. ÖZEL Bİ LAB. DA YAPTIRDIK İŞLEMİ 15 GÜN ONU BEKLEYECEĞİZ

ÖZEL DEKİ GENETİKÇİ BENDE BİNDE BİR HASTA OLMA OLASILIGI DEDİ. DEVLET HAST. DR İSE KARAMSARDI
DÜN HİÇ AĞLAMADIGIM KADAR AĞLADIM

DİLERİM HAMİLEYSENDE SAĞLIKLIDIR. İNAN BÖYLE HAMİLELİK EZİYET GİBİ GEÇİYOR. HİÇ BİŞEY ANLAMADIM 4 AY BİTTİ HALEN HAMİLE DEĞİŞLMİŞ GİBİ YAŞIYORUM Kİ SONUNDA MUTSUZ OLMAKTAN KORKUYORUM YA KENDİMİ KANDIRIYORUM

ALLAH IM SANKİ KÖR KUYULARDAYIM, NEFES ALAMIYORUM. YARDIM ET BANA VE TÜM ARKADAŞLARIMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…