Allah yardımcınız olsun . İnşaallah bu defa sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur . Her gebelikte sorun olacak diye bişey yok. Peki ilk doğup beş yıl tedavi görüp ölen çocuğunuzdaki rahatsızlık neydimerhabalar benim ilkim düşük
ikinci hasta doğdu ve 5 sene tedavi gördü ve kaybettik
üçüncü doğal yolla ikiz kızlar ve 32 haftalık karnımda öldü
öğrendik ki 7. ve 9. kromozda karşılıklı kopma varmış translakasyon
iki kere tüp bebek denedik toplam 4 yumurta dan hepsi anormal çıktı
şimdi ise kendim hamile kalmışım
ya hastaysa diye içim gidiyor
amniosentez yaptıracağız zamanı gelince ama ya hastalıklı çıkarsa
translakasyon olup sağlıklı spontane çocugu olan var mı
şuan 6 haftalık
ALPS HASTASIYDI OĞLUMAllah yardımcınız olsun . İnşaallah bu defa sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur . Her gebelikte sorun olacak diye bişey yok. Peki ilk doğup beş yıl tedavi görüp ölen çocuğunuzdaki rahatsızlık neydi
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder rabbimALPS HASTASIYDI OĞLUM
İKİZ KIZLAR NİYE ÖLDÜ BİLMİYORUZ
VE TRANSLAKASYON VAR EŞİMDE
İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR YOKSA DA KENDİ DÜŞER İNŞ
O KADAR DARDAYIM Kİ
Hasta degil tasiyici mi sadece ?Sonucumuz geldi
Eşim gibi taşıyıcı çıktı
Üzüldüm
O da bizim gibi mücadele edecek
Canim ablacigim senin adina oyle sevindimki. Sukurler olsun. Saglikli olsun yeter. Tasiyicilik okadar kotu bisey degil.Sonucumuz geldi
Eşim gibi taşıyıcı çıktı
Üzüldüm
O da bizim gibi mücadele edecek
BENDE BANT KULLANMIŞTIM İKİNCİ DENEME DE BASKILAMAK İÇİNCanim ablacigim senin adina oyle sevindimki. Sukurler olsun. Saglikli olsun yeter. Tasiyicilik okadar kotu bisey degil.
Bak ablacigim bendede translokasyon var down sendromlu kizim olduktan sonra bidaha spontan cesaret edemedim.
Tup bebek yaptirdiim ve hic saglikli bulunamadi taki 4ncu tup bebege kadar.
Fakat eminimki doktor 4ncude farkli bir tedavi uyguladi. Kendide biliyorsu 4ncude saglikli cikacagini.
Yani anliyacagin bile bile bosuna yaptirdim ilk tup bebekleri para icin.
Saglikli bulunan tedavimi ozetleyim: "uzun protokol"
1 ay boyunca burun sipreyi. Ve 2 hafta puregon igne.
Kulandigim burun sipreyi yumurta baskilayici. Bunun sayesinde 2 saglikli yumurta bulundu. Ve sukur hamileyim.
Sen yeterki saglikli sihatli evladini kucagina al.
O buyesiye teknoloji dahada gelisecek insaallah.
Bizim cektigimizi insaallah cekmicek.
Allahim evladini saglikli sihatli kucaginda gostersin.
DAHA KENDİ DR UMLA GÖRÜŞEMEDİM AMA BAŞKA ÖZEL Bİ GENETİKÇİ İLE GÖRÜŞTÜM. O HASTALIK BEKLEMİYORUZ BU DURUMDA DEDİ. YARIN İNŞ KENDİ DR UMLA GÖRÜŞECEĞİMHasta degil tasiyici mi sadece ?
Öncelikle çok çok geçmiş olsunCok cok uzuldum ayni suan senin durumundayim galiba canim icim daraliyo seni cok ii anliyorum ikizlerimi kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldim ondan once bi dusuk daha megersem arasdirdik bendeymis sorun kromozomlar yer deistirmis 17. Ve 19. Kromozom korunuyodum korunmazsan engelli olur dediler tüp bebekmis caresi yada 12.haftada karindan girip bakariz yaşarsa ölmezse eger dedi doktorum ama ben risk alamadim cesaret edemedim ama suan galiba hamileyim korundugum halde kalmis olabilirim oyle hissediyom adetime 2 gun var ya hamileysem ben napcam ne etcem simdiden umutsuzluklar sardi kalbim daraliyo rabbim yardimcimiz olsun canim hepimizin
Özür dilerim yeni gördüm mesajınızıHâla ikizlerimin dogacaği tarih cikiyo uzun zaman oldu girmiyodum buraya nisanda dogumum vardi ama nasib deilmis hayırlısı boyleymis
ÇOK AMA ÇOK ZORCok cok uzuldum ayni suan senin durumundayim galiba canim icim daraliyo seni cok ii anliyorum ikizlerimi kaybettim kurtaj olmak zorunda kaldim ondan once bi dusuk daha megersem arasdirdik bendeymis sorun kromozomlar yer deistirmis 17. Ve 19. Kromozom korunuyodum korunmazsan engelli olur dediler tüp bebekmis caresi yada 12.haftada karindan girip bakariz yaşarsa ölmezse eger dedi doktorum ama ben risk alamadim cesaret edemedim ama suan galiba hamileyim korundugum halde kalmis olabilirim oyle hissediyom adetime 2 gun var ya hamileysem ben napcam ne etcem simdiden umutsuzluklar sardi kalbim daraliyo rabbim yardimcimiz olsun canim hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?