translakasyon olupta spontan hamile kaldım

Ya amniyosentezle nasl emin olamiyotlar

Hamile deilmisim adet oldum onceden hamile kalayim diye test baslarinda aglardim simdi ne tuhaf hamilemiyim acaba diye icime sıkıntı düsüyor translakosyon cikdiktan sonra fikirlerim değisdi asağı tükürsem sakal yukari bıyık misali oldum n garib ki onceden hamile kalabilmek icin aglarken simdi de kaldim mi acaba diye daha erken daha zamani deil bi kurtaji daha kaldiramam bir uzuntuyu daha sabredemem diye iki arada bi derede kaldim sni cok iyi anliyorum rabbim yardimcimiz olsun ama hayatimla bir kumar oynicam anne olmak istiyosam denemem lazim baska şansim yok 12.haftada bakilacak karindan doktorum oyle dedi sıkıntılı sitresli dönem bni bekliyo inslh canim seninde dileğin gerceklesir rabbim sanada banada saglikli bebeler nasib eder isteyen herkese ol der ve olur mevlam dua etmekten baska caremiz yok sabır ve sakinlik bide sitres cok etkiliyo ama eldemiii

12. haftada alınıyor tmm test bir ay sürüyor oldu 16 hafta
16. haftada eli kolu hareket ediyor ve sen hissediyorsun o zaman da çok zor
bende 16 da aldırırım dedim
sonuçları 17 de gösterebildik ve kesin bişey diyemem bide eşine aynı labr tekrar kromozom analizi yapalım. özel lab da da microarray testi yaptır bakalım ne çıkacak dedi
sonuç çıkana kadar olacak 20 haftalık
eeee nasıl aldrıracağım
yapamam cesaretim yok

yani kendin dene demem ben sana

Rabbim sabrini versin ben birkere kürtaj oldum ikizdi senin ki daha zor

Rabbim sabrini versin ben birkere kürtaj oldum ikizdi senin ki daha zor
Inşallah canım bir gün bizimde olur. Polikistik çikolata kist amh dusuk tuP tıkalı hepsini duydum .ama translokasyon ilk kez duydum.kendimde duydum çevremde..işimiz zor hem kaliteli olacak hem genetik acıdan doğru bulunacak mi .normal yolla çok tehlikeli allah sabır versin

Inslhh canım bende ilkez duyuyom genetikten gelince sonuclar doktora o ne diye şaşkınlıkla sormuşdum kyzenimde aynısını yaşadi suan onda da cikdi translakasyon ama 2 tane mşlh sağlikli oglu var boyunca hemde mşlh oglanin biri hafız bende diyorum ki bu nasil oluyo 2 oglandan sonra bebeleri tutmadi olmeye basladi kromozomlarinda yer degisdiriyormus oda yeni ogrendi ama 2 tane saglikli oglan dunyaya getirdi şaşkınlık icerisinde suan özele gitcek arasdiracak

çok şükür ki olabiliyor bin şükür allaha. Bizim ailede benden başka kimsede yok .gerçi babamın dayılarınin çocukları engelli.babam olduğu için yaptıramadık annem 14 kardeş annemde çıkmadi ya babamda var ya da sonradan oldu..normal yolla cok riskli imkansiz deil ama risk.ben allaha büyük konusmuyum ama normal artik düşünemem .evladini sonlandırmak zorunda kalmak felan ne bilim çok zor ya

aynen öyle zaten sonlandıramıyorsun da bak 5 aylık oldu halen net bişey yok ortada. kötüyü hayal bile etmiyorum

ben kendi aklımla iirademle istemedim zaten
spontan kendiliğinden oldu
umarım sağlıklıdır

eşimde var bozukluk. anne de çıkmadı kardeşlerde çıkmadı baba vefat etmiş. acaba baba da mı vardı eşime mi özel bi durum bizde bilmiyoruz
bildiğimiz şu ki biz ve bizim gibilerin imtihanı çok büyük
yaşamayana anlatmak bile çok zor anlamıyolar

inş bu imtihanı geçeriz

KUzu millete desen valla dalga mi gecion diolar. 600/ 1 goruleren bir durum ne denir bilmiyorum kac kez elim boş çıktı .yani cok zor bir imtihan..kotu dusunme bak inslalh birşey yoktur eminim sende neler cekmissnidr allah dusmanima vermesin

cahil olmak ne güzel
keşke bizde bu konu da cahil olsaydık
anlatıyorum anlayamıyolar bile
biz yaşadık öğrendik

Translokasyon olup normal hamile kalanlar kürtaj kaçıncı ayda oldunuz? Benim bildiğim bu kürtaj değil normal ölü doğum yanlış mı biliyorum. Benim de eşim de var ve doktor normal yolla gebelik oluşacağını sanmıyorum oluşsa da erken dönem gebelik kaybı olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…