- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Ya amniyosentezle nasl emin olamiyotlarÇOK AMA ÇOK ZOR
UNUTMAK MI O DA NEDİR
HERSEY KAYBETTİĞİM EVLATLARIMI HATIRLATIYOR
BEN KENDİ DR UMLA KONUŞTUM DÜN. BEBEK TRANSLAKASYONLU EVET AMA KOPUKLUK VARMI DİYE MİCROARRAY TESTİ YAPALIM DEDİ. ÖZEL Bİ LAB. DA YAPTIRDIK İŞLEMİ 15 GÜN ONU BEKLEYECEĞİZ
ÖZEL DEKİ GENETİKÇİ BENDE BİNDE BİR HASTA OLMA OLASILIGI DEDİ. DEVLET HAST. DR İSE KARAMSARDI
DÜN HİÇ AĞLAMADIGIM KADAR AĞLADIM
DİLERİM HAMİLEYSENDE SAĞLIKLIDIR. İNAN BÖYLE HAMİLELİK EZİYET GİBİ GEÇİYOR. HİÇ BİŞEY ANLAMADIM 4 AY BİTTİ HALEN HAMİLE DEĞİŞLMİŞ GİBİ YAŞIYORUM Kİ SONUNDA MUTSUZ OLMAKTAN KORKUYORUM YA KENDİMİ KANDIRIYORUM
ALLAH IM SANKİ KÖR KUYULARDAYIM, NEFES ALAMIYORUM. YARDIM ET BANA VE TÜM ARKADAŞLARIMA
translakasyonlu çıktı bebekte ama kopukluk var mı yok mu onu araştırıyorlar. kopukluk yoksa sağlıklı olurmuYa amniyosentezle nasl emin olamiyotlar
Insallah sagliklidirtranslakasyonlu çıktı bebekte ama kopukluk var mı yok mu onu araştırıyorlar. kopukluk yoksa sağlıklı olurmu
dengeli translakasyon taşıyıcı ise sorun yok dedi.
aminnnnnnInsallah sagliklidir
Profiline gir orda aşağıda bebeğinizin tahmini Doğum tarihi var. Onu silersen takvim otomatik olarak kalkar.Arkadaslar hamilelik takvimini nasil kaldiracam bilen varmi
Rabbim sabrini versin ben birkere kürtaj oldum ikizdi senin ki daha zorRabbim bu sikintiyi düşmanıma vermesin .vallahi çok zor .aynisi bende de var malesef bende malesef 4 kez kürtaj oldum hayatım kabusa dondu.bircok kere neden allahım dedim çok doluyum kızlar kusura bakmayın..herkese allah sabırlar versin.
Inşallah canım bir gün bizimde olur. Polikistik çikolata kist amh dusuk tuP tıkalı hepsini duydum .ama translokasyon ilk kez duydum.kendimde duydum çevremde..işimiz zor hem kaliteli olacak hem genetik acıdan doğru bulunacak mi .normal yolla çok tehlikeli allah sabır versinRabbim sabrini versin ben birkere kürtaj oldum ikizdi senin ki daha zor
Inslhh canım bende ilkez duyuyom genetikten gelince sonuclar doktora o ne diye şaşkınlıkla sormuşdum kyzenimde aynısını yaşadi suan onda da cikdi translakasyon ama 2 tane mşlh sağlikli oglu var boyunca hemde mşlh oglanin biri hafız bende diyorum ki bu nasil oluyo 2 oglandan sonra bebeleri tutmadi olmeye basladi kromozomlarinda yer degisdiriyormus oda yeni ogrendi ama 2 tane saglikli oglan dunyaya getirdi şaşkınlık icerisinde suan özele gitcek arasdiracakInşallah canım bir gün bizimde olur. Polikistik çikolata kist amh dusuk tuP tıkalı hepsini duydum .ama translokasyon ilk kez duydum.kendimde duydum çevremde..işimiz zor hem kaliteli olacak hem genetik acıdan doğru bulunacak mi .normal yolla çok tehlikeli allah sabır versin
çok şükür ki olabiliyor bin şükür allaha. Bizim ailede benden başka kimsede yok .gerçi babamın dayılarınin çocukları engelli.babam olduğu için yaptıramadık annem 14 kardeş annemde çıkmadi ya babamda var ya da sonradan oldu..normal yolla cok riskli imkansiz deil ama risk.ben allaha büyük konusmuyum ama normal artik düşünemem .evladini sonlandırmak zorunda kalmak felan ne bilim çok zor yaInslhh canım bende ilkez duyuyom genetikten gelince sonuclar doktora o ne diye şaşkınlıkla sormuşdum kyzenimde aynısını yaşadi suan onda da cikdi translakasyon ama 2 tane mşlh sağlikli oglu var boyunca hemde mşlh oglanin biri hafız bende diyorum ki bu nasil oluyo 2 oglandan sonra bebeleri tutmadi olmeye basladi kromozomlarinda yer degisdiriyormus oda yeni ogrendi ama 2 tane saglikli oglan dunyaya getirdi şaşkınlık icerisinde suan özele gitcek arasdiracak
aynen öyle zaten sonlandıramıyorsun da bak 5 aylık oldu halen net bişey yok ortada. kötüyü hayal bile etmiyorumçok şükür ki olabiliyor bin şükür allaha. Bizim ailede benden başka kimsede yok .gerçi babamın dayılarınin çocukları engelli.babam olduğu için yaptıramadık annem 14 kardeş annemde çıkmadi ya babamda var ya da sonradan oldu..normal yolla cok riskli imkansiz deil ama risk.ben allaha büyük konusmuyum ama normal artik düşünemem .evladini sonlandırmak zorunda kalmak felan ne bilim çok zor ya
KUzu millete desen valla dalga mi gecion diolar. 600/ 1 goruleren bir durum ne denir bilmiyorum kac kez elim boş çıktı .yani cok zor bir imtihan..kotu dusunme bak inslalh birşey yoktur eminim sende neler cekmissnidr allah dusmanima vermesinaynen öyle zaten sonlandıramıyorsun da bak 5 aylık oldu halen net bişey yok ortada. kötüyü hayal bile etmiyorum
ben kendi aklımla iirademle istemedim zaten
spontan kendiliğinden oldu
umarım sağlıklıdır
eşimde var bozukluk. anne de çıkmadı kardeşlerde çıkmadı baba vefat etmiş. acaba baba da mı vardı eşime mi özel bi durum bizde bilmiyoruz
bildiğimiz şu ki biz ve bizim gibilerin imtihanı çok büyük
yaşamayana anlatmak bile çok zor anlamıyolar
inş bu imtihanı geçeriz
cahil olmak ne güzelKUzu millete desen valla dalga mi gecion diolar. 600/ 1 goruleren bir durum ne denir bilmiyorum kac kez elim boş çıktı .yani cok zor bir imtihan..kotu dusunme bak inslalh birşey yoktur eminim sende neler cekmissnidr allah dusmanima vermesin
Neler yaşadığını o kadar ii anlıyorum ki bu yavrun sağlıkla gelsin cektigin tüm acıları unuttrsun sanacahil olmak ne güzel
keşke bizde bu konu da cahil olsaydık
anlatıyorum anlayamıyolar bile
biz yaşadık öğrendik
RABBİM SANA DA SAĞLIKLA NASİP ETSİN İNAŞŞALRabbim sabrini versin ben birkere kürtaj oldum ikizdi senin ki daha zor
Translokasyon olup normal hamile kalanlar kürtaj kaçıncı ayda oldunuz? Benim bildiğim bu kürtaj değil normal ölü doğum yanlış mı biliyorum. Benim de eşim de var ve doktor normal yolla gebelik oluşacağını sanmıyorum oluşsa da erken dönem gebelik kaybı olur dediKUzu millete desen valla dalga mi gecion diolar. 600/ 1 goruleren bir durum ne denir bilmiyorum kac kez elim boş çıktı .yani cok zor bir imtihan..kotu dusunme bak inslalh birşey yoktur eminim sende neler cekmissnidr allah dusmanima vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?