translokasyon olanlar

Kizlar bu translokasyon, karyotip analizinde (preferik kanda kromozom analizi) cikiyor ortaya dimi? Özel bi testi yok galiba Bizimkiler normaldi. Ama kimyasal gebelik ve kalp durmasindan dusugum var.

K Kavimlergocu bu translokasyon, karyotip analizinde (preferik kanda kromozom analizi) cikiyor ortaya dimi? Özel bi testi yok galiba Bizimkiler normaldi.
Çıkıyor evet düşükletine genetik test yapıldı mı?
Embriyo döllenirlen oluşabiliyor tranklasyon sen neden bunun üzerinde durdun ki?

Çıkıyor evet düşükletine genetik test yapıldı mı?
Embriyo döllenirlen oluşabiliyor tranklasyon sen neden bunun üzerinde durdun ki?
Canim o kalbi duran gebeligimde doktor bize sormadi genetigi bizde dusunemedik. Sadece patolojiye gomdermislerdi. Ben hani kromozom analizi disinda testi varsa ona gore bakalim dedim. Cunki ikidir embriyo tutunuyor ama ilerlemiyor. Pihtilasma icin clexsan 0.8 de kullandim. Kromoxomlarimizda normal.
Muhtwmelen embriyo olusurken genetik hata veriyodur.

Canim o kalbi duran gebeligimde doktor bize sormadi genetigi bizde dusunemedik. Sadece patolojiye gomdermislerdi. Ben hani kromozom analizi disinda testi varsa ona gore bakalim dedim. Cunki ikidir embriyo tutunuyor ama ilerlemiyor. Pihtilasma icin clexsan 0.8 de kullandim. Kromoxomlarimizda normal.
Muhtwmelen embriyo olusurken genetik hata veriyodur.
Eşine sperm fish yaptır istersen kırılma vs varsa saptanır ama bunlar iyileştirme için değil sadece neden bulunacak ngs yaptırmanda ben fayda görüyorum başka gruplarda da arkadaşlarda genetik problem Yok ama bu tür sorunlar oldu

Eşine sperm fish yaptır istersen kırılma vs varsa saptanır ama bunlar iyileştirme için değil sadece neden bulunacak ngs yaptırmanda ben fayda görüyorum başka gruplarda da arkadaşlarda genetik problem Yok ama bu tür sorunlar oldu
Ya cnm esim o testlere yanasmiyor zaten tup bebek olcak ne gerek var diyor. Doktorlarda önermediginden bizde yaptirmadik hic. Normalde sperm dna hasari cok onemli biliyorum ama anlamiyor. Zaten ilacla sperm cikisi oluyor 1 milyon civarina ulasiyor ama onunda yuzde 99 u ölu zaten.

Ya cnm esim o testlere yanasmiyor zaten tup bebek olcak ne gerek var diyor. Doktorlarda önermediginden bizde yaptirmadik hic. Normalde sperm dna hasari cok onemli biliyorum ama anlamiyor. Zaten ilacla sperm cikisi oluyor 1 milyon civarina ulasiyor ama onunda yuzde 99 u ölu zaten.
Tüp bebekte ngs yaptırırsınız cnm eşimde translasyon var oda aynı şeyi söylüyor bişey değiştirmeyecek zaten sadece bilinecek sperm fish te

Tüp bebekte ngs yaptırırsınız cnm eşimde translasyon var oda aynı şeyi söylüyor bişey değiştirmeyecek zaten sadece bilinecek sperm fish te
Aynen canim. Bosyere para savurmaninda bi anlami yok zaten maddi manevi coktuk.
Az once esimle konustuk cnm bu konuyu. Simdi bizim dondurulmus 4 adet 6. Gun embriyomuz var. Bunlara pgt yapilmadi gerek gormedi dr. Bunlarida deniycez eger yine sorun yasarsak sifirdan basliycaz. Tabi oncesinde kaan aydosa sperm tedavisine gitcez oyle basliycaz.
Bu son tedavimden once randevu almistik ama sonra genetigimiz temiz cikinca gitmedik esiminde isleri vardi. Keske gitseymisiż

Aynen canim. Bosyere para savurmaninda bi anlami yok zaten maddi manevi coktuk.
Az once esimle konustuk cnm bu konuyu. Simdi bizim dondurulmus 4 adet 6. Gun embriyomuz var. Bunlara pgt yapilmadi gerek gormedi dr. Bunlarida deniycez eger yine sorun yasarsak sifirdan basliycaz. Tabi oncesinde kaan aydosa sperm tedavisine gitcez oyle basliycaz.
Bu son tedavimden once randevu almistik ama sonra genetigimiz temiz cikinca gitmedik esiminde isleri vardi. Keske gitseymisiż
Canım olmuş bitmiş tatlım üzülme ben embriyo larına ngs yaptırmanı öneririm nerde yaptırdın

Acibadem maslak. Suan dondurulmusa ngs yaptirmak pek mantikli degil. Cunku cozulecek parca alincak sonuc gelene kadar geri dondurulacak eger saglikli cikarsa transfer icin yime cozulcek. Embriyo bu kadar islemde baya hasar gorur. Ama dedigim gibi sifirdan opu ya gitmem gerekirse ngs aklimizda. Tabi oncesinde kaan hocaya gitcez esim icin. Evladimiza kavusuruz insallah en kisa zamanda

Acibadem maslak. Suan dondurulmusa ngs yaptirmak pek mantikli degil. Cunku cozulecek parca alincak sonuc gelene kadar geri dondurulacak eger saglikli cikarsa transfer icin yime cozulcek. Embriyo bu kadar islemde baya hasar gorur. Ama dedigim gibi sifirdan opu ya gitmem gerekirse ngs aklimizda. Tabi oncesinde kaan hocaya gitcez esim icin. Evladimiza kavusuruz insallah en kisa zamanda
Amin cnm cümlemizin

Canım bizde de translokasyon var eşimde ve sperm sayımız da sıkıntılı bir kere denedik tüp bebek ama benden de az yumurta toplandığı için 5. güne giden embiriyom olmadı, şimdi eşim neofortil ve proxeed plus kullanıyor 3 ay sonra Bahçeci Umutta Cem Çelik'e başlayacağız tedaviye..
Canım merhaba eşinde translolasyon oldugu nasil tespit edildi

Selam kizlar . Buraya da yazılmamış bayadir son durumlariniz nedir bende de resiprokal translokasyon var

Deepliner merhaba Canım, sadece dengeli translokasyon ile ilgili konu açman iyi olmuş. Benimde aklımda vardı. Bendede dengeli tranalokasyon var. 2 ile 13 arasında. Geçtiğimiz sene bu zamanlarda hamileydim. 21. Haftada bebeğin gelişimi durdu ve bazı anomaliler farkedildi, amniyosentez yaptırdık ve bendeki dengeli translokasyon bebeğime dengesiz geçmiş. Yaşamla bağdaşmadığı için gebeliği sonlandırdık.
Şimdi maddi gücüm el vermediği için birde kişisel korkularımdan dolayı bir kez daha doğal denemeye karar verdik. İnşallah hayırlı haberlerimi yazarım.

Bu arada yaşım 27,5 :) aralık ayında 28 i dolduracağım.
Merhaba canım kusura bakma rahatsız ediyorum bendede dengeli translokasyon çıktı ama bebeğinde dengesiz çıktı o yüzden 4 gün yaşaya bildi acaba hamile kaldın mı ne yaptın cok merak ettim ben yeni öğrendim böyle olduğumu

Back
X