Translokasyon olup tup bebek tedavisi olanlar

Hep not ediyorum tavsiye edilen isimleri coj teşekkür ederim. Size nekadar a mal oldu tedavi toplamı?

İlk tedavi 15.00 civarı genetik taramada yapıldı ama sağlıklı embriyo bulunmadığı için iptal edildi.İkinci tedavi 20 bin sanırım tabi şuanda ilaçlar falan devam ediyor. Normalde tüp bebek 7-8 bin civarı..Genetik işin içine girince baya fiyat farkı oluyor.

Cok karısıgım canım cok :KK43: aynı seylerı yasamk istemıyorum.. sen dondurulmuşlara genetık tarama yaptırmadın mı
İnşallah bu sefer başaracaksın ümidini hiçbir zaman kaybetme ve neden diye sorma neden olmasın diye sor aklındaki sorulara..Bu soru çok hoşuma gitmişti insan kendine ister istemez soruyor neden ben neden ben diye..Ama neden olmasın diye sorarsak daha kolay atlatıyoruz.

Benim emriyolara önce genetik test yapıldı sağlıklı çıkan donduruldu.Oda 1 adetti.Yani genetik testi geçen donduruldu.

İnşallah bu sefer başaracaksın ümidini hiçbir zaman kaybetme ve neden diye sorma neden olmasın diye sor aklındaki sorulara..Bu soru çok hoşuma gitmişti insan kendine ister istemez soruyor neden ben neden ben diye..Ama neden olmasın diye sorarsak daha kolay atlatıyoruz.

Benim emriyolara önce genetik test yapıldı sağlıklı çıkan donduruldu.Oda 1 adetti.Yani genetik testi geçen donduruldu.
Dualarım senınle olacak cnm bnm

Maaliyetı ne kdar oldu cnm hangı yontem uygulndı

Slm bayanlar ben bugun genetik sonurlarımizi aldım eşimde de bende de cemrem de olan di george sendromu negatif cikti. Nasilda sanssizmis kuzum bizde yoksa sindi tek seferlik bişi mi olmuş oldu yeni bebegimde de olurmu bir kadın doğumcu velim var tüp bebege gerek yoj dedi ama kafam çok karışık tekrar aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum boncuğum bu hastalıkla çok acı cekti

Slm bayanlar ben bugun genetik sonurlarımizi aldım eşimde de bende de cemrem de olan di george sendromu negatif cikti. Nasilda sanssizmis kuzum bizde yoksa sindi tek seferlik bişi mi olmuş oldu yeni bebegimde de olurmu bir kadın doğumcu velim var tüp bebege gerek yoj dedi ama kafam çok karışık tekrar aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum boncuğum bu hastalıkla çok acı cekti
Benim hastanede tanistigim bi aile vardi, birinci cocuklarinda genetik rahatsizlik vardi, ikinci cocuklari saglikliydi
Ne annede ne babada tasiciyi degildi, Rabbim insAllah sizede saglikli bi cocuk verir

Ne yazıkkı boyle bır durym var. Herzaman tek seferlikte degıl.kesınlık yok yanı. Esınızde ve szde bırsey olmsmasına karsın döllenırken sozkknusu olan bır anamoli.
Sizin yerınızde olsam bu acıyı yasadıktan sonra bunu goze almazdım.
Tüp bebekte bazı metotlar var. Bır uzmanla gorusun derım. Daha da öncesi genetık uzmanınız ne dedı

Ne yazıkkı boyle bır durym var. Herzaman tek seferlikte degıl.kesınlık yok yanı. Esınızde ve szde bırsey olmsmasına karsın döllenırken sozkknusu olan bır anamoli.
Sizin yerınızde olsam bu acıyı yasadıktan sonra bunu goze almazdım.
Tüp bebekte bazı metotlar var. Bır uzmanla gorusun derım. Daha da öncesi genetık uzmanınız ne dedı
Bugün gittik ama yerinde değildi ben birde özelde testleri yenilesem diorum. Bir genetik danışmanlık hizmeti almak için başvurucam. Bakalım. Onlar ne dicekler

Merhaba bende de translokasyon sorunu var 6 ve 19 yer değişimi,kendiliğinden 1 adet gebeliğim oldu ancak 7.ayında oğlumun kalbi durdu daha sonra tekrar gebeliğim oldu onda da başlarında düşük oldu 1 yıl kadar hamilelik olmadı daha sonra eşime ve bana genetik test yapıldı bende 6 ve 19 translokasyon (yer değişimi) çıktı.Daha sonra 1 tüp bebek denemem oldu 18 yumurta çıktı 15 tane döllenme oldu 11 tanesi 3.güne kadar geldi 3.günde 9 tanesi pgt için uygun görüldü 9 taneye yapılan pgt sonucunda 1 tanesi sağlıklı çıktı.Blastokist evresinde transfer yapıldı ancak tutmadı.Şu anda başka doktorda muayene oldum 15 yumurtam çıktı 9 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne ulaştı bunlardan da 3 tanesi acgh için uygun görüldü 1 hafta oldu beklemedeyim inşallah sağlıklı çıkar Allah'ım bu translokasyon durumunu kimselere vermesin :(

Merhaba bende de translokasyon sorunu var 6 ve 19 yer değişimi,kendiliğinden 1 adet gebeliğim oldu ancak 7.ayında oğlumun kalbi durdu daha sonra tekrar gebeliğim oldu onda da başlarında düşük oldu 1 yıl kadar hamilelik olmadı daha sonra eşime ve bana genetik test yapıldı bende 6 ve 19 translokasyon (yer değişimi) çıktı.Daha sonra 1 tüp bebek denemem oldu 18 yumurta çıktı 15 tane döllenme oldu 11 tanesi 3.güne kadar geldi 3.günde 9 tanesi pgt için uygun görüldü 9 taneye yapılan pgt sonucunda 1 tanesi sağlıklı çıktı.Blastokist evresinde transfer yapıldı ancak tutmadı.Şu anda başka doktorda muayene oldum 15 yumurtam çıktı 9 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne ulaştı bunlardan da 3 tanesi acgh için uygun görüldü 1 hafta oldu beklemedeyim inşallah sağlıklı çıkar Allah'ım bu translokasyon durumunu kimselere vermesin :KK43:
Sonucunuz çıktı mı acaba? Nerde hangi klinikte tedavi görüyorsunuz? Bizimde 7-14 translokasyonumuz var. Bahçeci de tedavi görüyoruz 4yumurtam çıktı 2si döllendi ve acgh sonucu bekliyoruz. Mesajınızı okuyunca sonucunuzu merak ettim açıkçası

Maaliyetı ne kdar oldu cnm hangı yontem uygulndı
Slm canım uzun bir ara oldu yazamadım.Maliyeti tüp bebek ve diğer aşamalar dahil 30-40 arası buluyor.Genetik inceleme acgh yöntemi ile yapıldı.Embriyo başına 1.200 usd sanırım.Ne kadar embriyon incelemeye giderse maliyette o kadar artıyor.

Slm canım uzun bir ara oldu yazamadım.Maliyeti tüp bebek ve diğer aşamalar dahil 30-40 arası buluyor.Genetik inceleme acgh yöntemi ile yapıldı.Embriyo başına 1.200 usd sanırım.Ne kadar embriyon incelemeye giderse maliyette o kadar artıyor.
Tatlım niye bu kadar pahalı chg ngs den eski bir yöntem 350 usd

Sonucunuz çıktı mı acaba? Nerde hangi klinikte tedavi görüyorsunuz? Bizimde 7-14 translokasyonumuz var. Bahçeci de tedavi görüyoruz 4yumurtam çıktı 2si döllendi ve acgh sonucu bekliyoruz. Mesajınızı okuyunca sonucunuzu merak ettim açıkçası
Canım sizin son durumunuz nedir bizde aynı yollardan geçiyoruz

CANım senin sonuçların geldi mi ?

Canım sizin son durumunuz nedir bizde aynı yollardan geçiyoruz
İlk denememizde iki embriyo da anormal geldi sonuç. Şu an ikinci denemeyi yani havuz yöntemi yaptık 8yumurtadan 1i döllendi sadece onu da CGH testine yolladık sonucu bekliyoruz şu anda. Bir hafta geçti önümüzdeki hafta umarım güzel bir haber gelir..

İlk denememizde iki embriyo da anormal geldi sonuç. Şu an ikinci denemeyi yani havuz yöntemi yaptık 8yumurtadan 1i döllendi sadece onu da CGH testine yolladık sonucu bekliyoruz şu anda. Bir hafta geçti önümüzdeki hafta umarım güzel bir haber gelir..
Siz nerde tedavi görüyorsunuz, hangi aşamalardan geçtiniz acaba?

Sizin problemi

Siz nerde tedavi görüyorsunuz, hangi aşamalardan geçtiniz acaba?
Canım eşimde 6 ve 13 kromozomlarında resiprokal translokasyon var ve sperm testlerimiz hep dalgalı ilk verdiğimiz de 1-2 canlı sperm çıktı sadece daha sonrakinde 300.000 bin daha sonrakinde 53 tane motil çıktı, Bahçeci'de Ebru Öztürk'te tedavideyiz hiç hamile kalmadın 2,5 yıllık evliyiz. Doktorumuz umutlu konuşuyor ama ne bilim, Cuma günü yumurtalarım toplanacak en son kontolde 10 tane vardı, bakalım nasıl olacak.. 10 tane yumurtaya 10 tane sperm lazım içinde inşallah sağlıklı olan vardır canım..

K Kavimlergocu canım bizim gibi eşlerinde translokasyon olup pgt ile başarılı hamile kalan var mı ben hiç görmedim
Canım pgt konusunda var galiba sizin iki gen benim eşimin 4 gen oluyor galiba 2 ile 3 11 le 22 mi ne ?
Vardır mutlaka cnm

Back
X