Translokasyon olup tup bebek tedavisi olanlar

Merhaba, 6 yıl bebeğimiz olmadı nedensiz infertilite dediler hep. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm testlerimizi yaptırdık genetik testimde 46xx t(7;12) (q22;q22) çıktı. Translokasyon taşıyıcılığı varmış pgt testi yapılacak dediler ve ben kendiliğinden gene kaldım yıllar sonra şuan 6 haftalık gebeyim kalp atışı be kese göründü fakat dr çok ümitlenme dedi ya düşer ya sakat doğar amniyosentez yapılması gerekir ileride dedi ve ilaçlar yazdı. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı sevinemedim bile 🥺
Translokasyon da Sağlıklı Çocuk Sahibi Olmak mümkün mü ?

Merhaba translokasyon bölümünde yazılarınızı gördüm yazmak istedim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hamilelikte herhangi bir sorun yok muydu bir teşhis veya belli eden bir durum bende de translokasyon var ve çocuk sahibi olamıyorum henüz

Merhaba translokasyonunuz varmış sanırım geçmiş olsun umarım sağlıkla yavrunuzu kucaklarsınız önceki hamilelipinizde hiç sorun çıkmamış mıydı yani bebeğinizin rahatsızlığı farkedilmemiş miydi acınızı tazelemek istemem ama yardıma ihtiyacım var

Merhaba translokasyonunuz varmış sanırım geçmiş olsun umarım sağlıkla yavrunuzu kucaklarsınız önceki hamilelipinizde hiç sorun çıkmamış mıydı yani bebeğinizin rahatsızlığı farkedilmemiş miydi acınızı tazelemek istemem ama yardıma ihtiyacım var

İrmiklove sizin durumunuz nedir acaba merak ettim en son sağlıklı embriyo transferi olmuşsunuz doğum yaptınız mı

Merhaba translokasyonunuz varmış sanırım sizin de geçmiş olsun son durumunuz nedir tedavi çye devam ediyor musunuz ben de de aynı sorun çıktı

Merhaba translokasyonunuz varmış sanırım geçmiş olsun tedaviye devam ediyor musunuz bir gelişme var mı durumunuzda bende de translokasyon olduğunu öğrendim yıkıldım

Merhaba translokasyonunuz varmış sanırım ve sağlıkla doğurdunuz ne güzel çok sevindim bende de translokasyon olduğunu öğrendim yıkıldım doğal yolla hiç gebeliğim yok

Merhaba benim de eşimde translokasyon var bendede amh duşukluğu ilk gebeliğim 3. Tup bebek denemesinde pgt ile genetik bakıldı şimdi 10 aylık oğlum var çok şukur şimdide doğal yoldan hamileyim inş sağlıklıdır sanırım amniyosentez yaptırmam gerekecek :( ama umutluyum çunku kayınvalidem de de var bu translokasyon 3 oğlu var uçude sağlıklı hiç duşuğu de yok

Merhabalar herkese, istanbulda veya Adanada translokasyon hastasi olup da cok memnun kaldiginiz bir doktor tavsiye edebilir misiniz?

Merhaba, 6 yıl bebeğimiz olmadı nedensiz infertilite dediler hep. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik tüm testlerimizi yaptırdık genetik testimde 46xx t(7;12) (q22;q22) çıktı. Translokasyon taşıyıcılığı varmış pgt testi yapılacak dediler ve ben kendiliğinden gene kaldım yıllar sonra şuan 6 haftalık gebeyim kalp atışı be kese göründü fakat dr çok ümitlenme dedi ya düşer ya sakat doğar amniyosentez yapılması gerekir ileride dedi ve ilaçlar yazdı. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar var mı sevinemedim bile 🥺
Translokasyon da Sağlıklı Çocuk Sahibi Olmak mümkün mü ?
Merhaba bnde sizinle aynı durumdayım şuan 10.haftadyım amniyosentez veya cvs yaptıracağım.siz yaptırdınız mı ? Sonuç ne oldu?

Merhaba bn amniyosentez yaptırdım herhangi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu.darısı herkesin başına.

Özelden yazacagım . Detaylı olarak genetık ve tup bebek surecı ve hatta doktor ve merkezler uzerınede tum edındıgım bılgılerı paylasacagım özelden.. bır faydam olursa cok mutlu olurum. Sevgıler cnm
Merhaba bende de aynı problem var biliyorum 5 yıl önve yazmışsınız yorumumu görürseniz bana da atabilir misiniz rica etsem

Back
X