Translokasyon ve kan pıhtılaşması

pageone

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
149
52
13
Merhaba, aynı anda translokasyon ve kan pıhtılaşması olan doğal yollarla gebe kalan anne adaylarının yaptırması gerek tetkikler kullanması gereken ilaçlar nelerdir. Hiç bir önlem almaksızın sağlıklı bebek olma olasılığı ne kadardır. Teşekkürler.

valla ben bizzat bülent beyle görustum kesınlıkle ngs yontemı yapılacak dedi xaten kaç doktora sorduysam hepsi aynı şeyi söledi 600 de 1 saglıklı olma sansı var dedıler tabı allahın dedıgı olur ama snucta bızde denıycez sımdı ben yedıtepe cem beye gıdıcem bu ay cunku acıbadem bana cok pahalı geldı

Nasıl yani şimdi bende 600de1 ihtimal olarak mı doğdum. yada benim gibi olan herkes mi. İşte böyle olunca bunalıma giriyorum. Bu istatislik neye göre hesaplanmış. Bizim gibi olup bilmeyen onlarca insan var. Ayrıca herkesin de tüp bebek için bütçesi yok. Normal deneyen çok insan var.

Aynen doğru söylüyorsun Can'ım benım bende zaten baktım ılkınde olmadı normal denemeye devam edıcem her ay deneyemıyecehımıze göre

Aynen doğru söylüyorsun Can'ım benım bende zaten baktım ılkınde olmadı normal denemeye devam edıcem her ay deneyemıyecehımıze göre
Allah hayırlısını nasip etsin. Tüp bebek süreci maddi manevi gözümde çok büyüyor. Napis olursa normal yollarla ebeveyn olmak istiyoruz.

Allah hayırlısını nasip etsin. Tüp bebek süreci maddi manevi gözümde çok büyüyor. Napis olursa normal yollarla ebeveyn olmak istiyoruz.[/Q
bende normal denedim ilk 17 haftalık kaybettım ve sonra translokasyon cıktı testlerde acıkcası cesaretım yok suan ıcın pgt deneyıp olmassa devam edıcem doğal yoldan baska care yok zaten her ay deneyemıycegımıze göre

İlerleyen haftalarda kayıp olayları duyunca benimde umudum azalıyor. Benim kayıpların hiç o aşamalara gelemeden sonlandı. Hiç kalp atışlarını duyamamıştım. Translokasyona göre farklılık gösteriyormuş gerçi. Tüpü normali bahane Allah nasip ederse oluyor. Ama yaşta çok önemli bir faktör. Bakalım nasip.

Back
X