• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transver öncesi neler yediniz bitkisel kürler uyguladınızmı pozitif sonuç alanlar

benim eşimde sperm düşüklüğü vardı biz keçi boynuzu kürü uyguladık 1 milyon olan sperm 4 milyon oldu %2 olan hareketlilik %15 oldu..eğer eşinde sperm düşüklüğü varsa tavsiye ederim kesinlikle...2 buçuk ay felan uygulamıştık ve hemen ardından tedaviye başlamıştık...

eşimde sorun yok canım.ben araştırmalarımı yazayım
transver öncesi arı sütü bal polen karışımı keten tohumu hergün bir çay kaşıgı
transver sonrası ananas 5 eşit parçaya böl hergün ye tutunmayı saglıyomuş
birde bal çörek otu tarçın varmış
yumurtalar toplanana kadar ye..transver sonrası bol bol su iç
bilgiler bunlar seninde varsa paylaşalım.bende başlıyacagım sorun yok eşimde bende polikisik over var
yani yok gb bir şey

canım slm bende senin gibi bu konu üzerindeyim:)) umarım olumlu sonuçlar alırız iyi toping açmışsın

bende temmuzda deneyecegim 3. cuyu
15 gun sogan kuru (iltihap filan varsa soksun diye)
ardindan 21 + 7 gun ara+ 21 gun incir kuru (yumurtalar gelissin diye
her sabah ac karnina bal+corek otu+tarcin karisimi
arada ebe gumeci cayi (nedenini tam net bilmiyorum gebe kalmayi kolaylastiriyormus diye duydum.
bu arada 69 kiloyum 5=6 kilo vermek istiyorum.

diger denemelerimde bunlari yapmadim oylesinde girdim tedaviye

bakalim bunlar araci sifa RABBIMDEN

benim esimde sperm sorunu vardi bizde keci boynpzu uyguladik,ben transfere kadar her gün adet cevizli incir yedim suyu bol ictim,transferden sonra her gün 1 dilim ananas ve 2 tane kivi yedim gene suyu cok ama cok ictim ´ve ALLAHA sükür ikiuzlerimi bekliyorum...ALLAH yardimciniz olsun kizlar..

eşimde sorun yok canım.ben araştırmalarımı yazayım
transver öncesi arı sütü bal polen karışımı keten tohumu hergün bir çay kaşıgı
transver sonrası ananas 5 eşit parçaya böl hergün ye tutunmayı saglıyomuş
birde bal çörek otu tarçın varmış
yumurtalar toplanana kadar ye..transver sonrası bol bol su iç
bilgiler bunlar seninde varsa paylaşalım.bende başlıyacagım sorun yok eşimde bende polikisik over var
yani yok gb bir şey

bendede polikistik over var ben pek bişey kullanmadım 2 gün felan ballı,çörekotlu tarçınlı karışımı yapmıştım...
trasferden sonrasına gelince bana hemşire ananası haftada 1 kez ve 1 dilimi sadece ye demişti...dr.unuza sorun bence ananas konusunu..bazıları iyi derken bazılarıda çok yiyince düşüğe neden oluyor deniliyor....
bende transferden sonra bol bol kivi yedim..portakal suyu,greyfurt suyu içtim elde sıkılmış...havuç suyuda içmiştim...meyvede bol yemiştim..ve sonunda bende şükürler olsun hamile kaldım..darısı sizin ve tüm isteyen herkesin başına...

Back
X