• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trasnferden sonra beta değeri yüzde 86 lik artış iyimi böyle olan varmı

LeoDilara59

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
427
239
23
28
Kizlar ilk tüp bebek denemem bı porblem yok esimdede bendede 5. Gün dondurulmuş çift embryo transferi olmuştum transfer haric 7. Gün 78.41 geldi dün de yani 9. Gün 147.08 geldi değerim tam iki kat artmasada bı artış var ama korkuyorum dış gebelik olur diye yardımcı olur musunuz

Şuan güzel hayırlı olsun🥰. bi kere daha kan verin %65 artış isteniyor sağlıklı gebeliklerde . Beta 3000 olunca kese görmeye gidebilirsiniz 🥰

Şuan güzel hayırlı olsun🥰. bi kere daha kan verin %65 artış isteniyor sağlıklı gebeliklerde . Beta 3000 olunca kese görmeye gidebilirsiniz 🥰
İnşallah çok teşekkür ederim Dr umda iyi dedi ben daha önce dış gebelik gecridim o yüzden birazcık korktum inşallah güzel sonuçlar alırım sizin gibi rabbim kucağına almayı nasip etsin banada dua edermisiniz 🤲🏼🤲🏼👼🏼🍓

İnşallah çok teşekkür ederim Dr umda iyi dedi ben daha önce dış gebelik gecridim o yüzden birazcık korktum inşallah güzel sonuçlar alırım sizin gibi rabbim kucağına almayı nasip etsin banada dua edermisiniz 🤲🏼🤲🏼👼🏼🍓
İnşallah sağlıkla ilerlesin bebegınızi kucağınıza almak nasip olsun amin .

Back
X