- 1 Nisan 2018
- 91
- 28
- 3
- 50
- Konu Sahibi Annelikyoluuzun
-
6 aya kadar kullandim bebege gore degisir arabada bi seneye kadar kullanilabilirkıxlar iyi geceler :))
Bu travel sistem arabalardaki portbebe bölümünü çocuklarımız kaç yaşına kadar kullanabilir?
Edit: bamlanmasın nereye açılacağını bilmiyorum
Küçük anakucagı değilde diğer monte olandan bahsediyorum6 aya kadar kullandim bebege gore degisir arabada bi seneye kadar kullanilabilir
Anladım canım , minimum 4 yaşı çıkartır mıyızarabayla cocugun buyuklugune gore degisir
6 aya kadar kullandim bebege gore degisir arabada bi seneye kadar kullanilabilirkıxlar iyi geceler :))
Bu travel sistem arabalardaki portbebe bölümünü çocuklarımız kaç yaşına kadar kullanabilir?
Tamam bebek arabasini kastedmedinizmj bebek arabasinda 6 ay kadar kullandim arabada da bi sene felan bu bebek arabasinin modeline gorede degisir benimki ayarlanabilir ozellikli idi birde arti olarak 3 kademeli pozisyonu vardiKüçük anakucagı değilde diğer monte olandan bahsediyorum
Hayır tabiki.Anladım canım , minimum 4 yaşı çıkartır mıyız
Benim oglum biraz iri yarıydı. Ana kucağı bölümünü dört ay anca kullanabildim. Hem koltuk hem yatak olan kısmını 18 kiloya kadar kullanabiliyorum aldığım markada. Çok da kullanışlı.kıxlar iyi geceler :))
Dort yasindaki cocuga olmaz ki tas patlasin bir yasina kadarAnladım canım , minimum 4 yaşı çıkartır mıyız
valla benim oglum 4 yasinda travel sistemlerin digerlerine gore daha buyuk genis oldugunu dusunursek evet deriz ama cocuk yasitlarina göre buyukse biraz zor. ben yurumeye basladigindan bu yana hic bindirmedim. daha yurumeden surekli kalkmaya çalışıyor beni tedirgin ediyordu. ağırdı ve arabayla duser diye korkup kaldirdikAnladım canım , minimum 4 yaşı çıkartır mıyız
Küçük anakucagı değilde diğer monte olandan bahsediyorum
Oda arabada kullanilabiliyor zaten belli bi aya kadar monte edilebiliyorLütfen arabada bebe oto koltuğundan başka birşey kullanmayin. Bir kazada yoksa o bebek camdan firlar ve hayati tehlikede olup hatta ölebilir. Oto koltuk ile bu risk çok daha azaliyor.
Lütfen paraya kiyin ve iyi bir oto koltuğu alin. I-size felan bir araştirin.
Diger parcada mi 18-20 aya kadar kullaniliyor kizim dort yasinda icinde rahatlikla oturuyor casual solo kullaniyorumHerkes yanlis anlamis siz ana kucagini degil diger parcayi soruyorsunuz degil mi? 16 aylik olunca bastona gectik cunku kardesi geldi ama mx. 18 20 ay cunku kullanisli olmuyor. Simdiki sklim olsa sadece baston slirdim
Oda arabada kullanilabiliyor zaten belli bi aya kadar monte edilebiliyor
Markadan markaya degisiyor sanirim. Kraft bizimkisi. Gecenlerde oturtayim dedim uzun kaldi kizim. Tentesini kapatmk imkansiz.Diger parcada mi 18-20 aya kadar kullaniliyor kizim dort yasinda icinde rahatlikla oturuyor casual solo kullaniyorum
Kızınız ne kadarlıkMarkadan markaya degisiyor sanirim. Kraft bizimkisi. Gecenlerde oturtayim dedim uzun kaldi kizim. Tentesini kapatmk imkansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?