- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi aysedelirer
-
daha güvenli bir tarayici kullanmaya baslamaliyiz benceOrayi bende temizliyorum da baksana millet nerelerden neler buluyor simdi arastirma yaptim google etkinligi buldum ohoooo arşivler fena
daha güvenli bir tarayici kullanmaya baslamaliyiz bence
daha güvenli nasıl oluyor yani girdiğiniz siteleri saklıyormudaha güvenli bir tarayici kullanmaya baslamaliyiz bence
daha güvenli nasıl oluyor yani girdiğiniz siteleri saklıyormu
peki indirilen birşeymi bu gizli mod dediğiniz program?Bu gizli mod kayit altina almiyor ben bugune kadar hic ihtiyaç duymamistim bu gizli moda ama demek ki kullanmak gerekiyormus
bence aliskanlik haline getirmeliyizGizli mod is gorur sanırım
saklanacak cok sey varmis gibi geldi sorma seklindendaha güvenli nasıl oluyor yani girdiğiniz siteleri saklıyormu
bence aliskanlik haline getirmeliyiz
saklanacak cok sey varmis gibi geldi sorma seklinden
ben ayarladim simdi tarayiciyi gizliye ya , izliyorum yalan yok hatta bazilari efsane oluyorBugunden sonra kesin getiririm ayrıca saklayan cok olsada bizim gibi izleyen çok var sadece itiraf edemiyorlar sanırım
İşe ihtiyacı olan çocuk okutan zor durumda biri yoksa çoktan şikayet etmiştimGörmezden gelmeyin, şikayet edin. İşyerinde izlemesi, sizlerin de bu görüntülere şahit olması tacize girer. Önce yöneticilere, çözüm bulunmazsa polise giderek şikayetçi olun.
Tındır indirmede amaç neymiş peki ?Tedavi olabilir tabii ki ama bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz ki. Sevmesine çok seviyorum ama artık öyle çok sevemem. Öpemem koklayamam sevişemem. Yani bi tiksinti geldi. Sanki benimle birlikte olduğunda bile bi erkeği hayal ediyormuş gibi geliyor. Sadece bu kadar da değil sürekli yalan söylüyor. İlişkimiz çok iyiyken gitmiş tinder indirmiş. Sanırım sadece bana bu ilişki iyi gidiyormuş gibi geliyor ortada iyi hiçbir şey yok
her açıdan 4 cevap ve hepsi mantıklı1-2 kere baksa merak etmiştir der geçerdim. Neticede hepimiz neler nelere açıp bakıyoruz merakımızdan.Ama düzenli olarak izlemesi ve bundan zevk alarak mastürbasyon yapması çok başka bir şey.
Benim içim almazdı böyle biriyle sevişmeyi. Ama bunu karşılıklı diyalog ile kabul edip ilişkisine devam edeni saygı duyarım. Burada sizi kandırması ve salak yerine koyması da diğer büyük problem. Arkana bakma derim.
Konu sahibi bence de ayrıl,
Yorum yazanların sayesinde benim de internet geçmişim şuan hetero ne demek, bdsm ne demek vs ile doluyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?