Travesti merakı

Evet bende bundan korkuyorum. Zaten evlenemem artık , çocuğumun babasın böyle biri olmasını istemem asla
 
Evet maalesef benim de aklıma paravan evlilik geliyor. Başıma böyle bir şey geleceği hiç aklıma gelmezdi
 
Adamın Mahmut abiden hoşlandığını hiç sanmıyorum. Shemale fantazisi var, gerçek hayatta hiç deneyimlemese de izlerken zevk aldığı için biseksüel sayılır. Siz böyle bir fantazisi olan bir erkekle birlikte olmak istemiyorsanız ayrılın ama adamın esas kadınlardan hoşladığından eminim.
 
Son düzenleme:
Eğer kadınlardan hoşlanıyorsa neden normal porno yerine böyle pornolar tercih ediyor sizce
 
Zaten erkeklerden değil travestilerden hoşlanıyor
 
dogrudur :) dedigim gibi ben bu konularda hosgörülü biriyim , kizim mesela biseksüel oldugunu düsünüyor cocuklara her zaman derim ne oldugunuzun önemi yok insan olmayi becerin yeter diye :)
 
dogrudur :) dedigim gibi ben bu konularda hosgörülü biriyim , kizim mesela biseksüel oldugunu düsünüyor cocuklara her zaman derim ne oldugunuzun önemi yok insan olmayi becerin yeter diye :)
Ben de bu konularda hoşgörülü biriyimdir. Herkes istediği gibi yaşayabilir ama dürüst bir şekilde karşısındaki de kabul ediyorsa. Ben toplumda kimseyi bu yüzden yargılamam ama evleneceğim kişinin de böyle olmasını asla kabul edemem
 
Eğer kadınlardan hoşlanıyorsa neden normal porno yerine böyle pornolar tercih ediyor sizce

Çok güzel açıkladım, bir daha okuyun. Adam biseksüel sayılır, eşcinsel olsa sizinle nasıl ateşli aktif cinsel ilişkisi olsun? İzlediği porno türü ise erkek ve kadın özelliklerinin bir arada olduğu ama kadınlığın baskın olduğu bir tür. Herkesin fantazisi vardır, size sapkınca geldiyse ayrılın. Ama adam ile ilişkinizin paravan olduğunu sanmıyorum.
 
kuzum kim ister ki böyle birseyi , sonucta esimde kalkip simdi bana ben erkeklerden hoslaniyorum aslinda dese bende ayrilalim madem derim :) icinden ne geliyorsa onu yap , ben kadinlarin bu konudaki hislerine güvenmeleri gerektigini düsünüyorum .
 
söz konusu olan şey evlilik ve çok mantıklı düşünüyorsunuz. atalarımızın ne güzel sözleri var can çıkar huy çıkmaz.
 
Evet evet bence de eşcinsel değil biseksüel
 
Hala ne bekliyorsun? Piyasada adam mi kalmadı sanki 3 küçük çocukla gidecek yeri olmayan birisin alt tarafı sevgilisin üstelik sana hastalık bulaştıran iğrenç biriyle yetmezmiş gibi yok hayat kadınından geçmiş ona sana da geçirmişte yok travestide daha ne bekliyorsun tekmeyi vurmak için?
 
Devam edemicem. Düşünüyorum düşünüyorum ama yapamicam bunu. İçim almayacak onu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…