• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Yani ceycey erkeklerin tanımadığı rastgele bir kızı ekleme sebepleri belki tanışırız, hoşlaşırız diye oluyor. Senin de onların takip istediğini kabul etme sebebin aynı şimdi doğruya doğru. Tamam okey olabilir belki birileriyle tanışmak istiyosun. Ama o zaman niye mesaj attıklarında sinkaflı küfür yemiş gibi davranıyosun? Altı üstü videon karanlık demiş ki muhtemelen muhabbet açmak için söyledi. Hemen terslemişsin. İlkokulda kendisine çıkma teklifi eden çocukları döven kızlar gibi davranmışsın.

biri bana travestilere benziyorsun diyecek haddi ve cesareti kendinde bulmussa bu onun ne derece tıynetsiz, ne derece karakter yoksunu olduğunu ortaya koyar. İnsanı hayvandan ayıran fark "bunu söylemem uygun olur mu olmaz mı, bu saygısızlık mı, karşımdaki incinir mi diye düşünüyor olmasıdır. İnsanın bu şekilde aklına geleni paldır küldür söylüyor olması, o kişinin hiçbir sözünün, görüşünün zerre onemsenmeye degmeyecek olduğunun en net göstergesidir.

Özetle salla. Sen guzelsin

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭
Tanımadığınız kişiler neden paylaşımlarınızı görüyor ki.Ayrıca çok da takılacak bir şey değil.

biri bana travestilere benziyorsun diyecek haddi ve cesareti kendinde bulmussa bu onun ne derece tıynetsiz, ne derece karakter yoksunu olduğunu ortaya koyar. İnsanı hayvandan ayıran fark "bunu söylemem uygun olur mu olmaz mı, bu saygısızlık mı, karşımdaki incinir mi diye düşünüyor olmasıdır. İnsanın bu şekilde aklına geleni paldır küldür söylüyor olması, o kişinin hiçbir sözünün, görüşünün zerre onemsenmeye degmeyecek olduğunun en net göstergesidir.

Özetle salla. Sen guzelsin
Yaa çok teşekkür ederimm 😭😭💓

Back
X