• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim bir tane stori atmıştım birisi yazdı,videon çok karanlık dedim ki bu saatten sonra napayım yani o da uyaran da kabahat demiş ben de burnunu gerekli yerlere sok dedim küfür etmiş.Sonra da travestiye benziyorsun yazmış engelledim,diğer olay ise birisi durup dururken hikayeme travesti felan mısın yazmış kendime olan özgüvenim iyice gitti nefret ediyorum kendimden napabilirim 😭
Benziyo musun sence?

Çok güzel travesti kadınlar var bu arada fıstık gibi travesti lafına alınmana gerek yok. Ama babanın kafasına tekme atmak, sinirlenince küfür etmek agresif bir yapın var bu da seni erkeksi yapıyordur. Bu da harektletine davranışlarına yansımıştır. Daha sakin naif olmayı dene bir de ağır makyaj yapıyor olabilir misin hafif makyajlar yap.

Ben böyle moral görmedim 😄

Benim arkadaşım gercekten bazi fotoğraflarda travestiye benziyordu. Ona da instadan yazan oluyordu ara ara travestiye benziyorsun diye.

O kendini yerden yere vurmak yerine "niye, doktor numarası mı isteyeceksin", "aktifim canim ben yiyorsa gel" diye karsi tarafla alay ederdi.

Bu teselliye istemsizce güldüm sjsks
Simdi asagidakilerin ikisi de trans sonucta 😂

da7f5c81535eb16881c76f5a42e78ca6_k.webp transvestite-man-in-a-dress-transgender-male-wearing-red-dress-long-GJ0XA9.webp

Moral gaz benim işim kafasına bir şey takan varsa yazsın hemen çözelim😂
Ben de hafif kilolu bir insanım Afrika ülkelerindeki kilo =güzellikmiş. Hatta güzellik kraliçeleri hep kiloluymuş ben de böyle teselli edeceğim kendimi banane 🥹

Yine de o an taş translarda bile belli oluyor ellerden, ayaktan, kemik yapısından vs. Ceycey’i bu teselli eder mi bilemedim skdkdk

Karşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir 🙄

Karşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir 🙄
Bilemedim ya iri kadınla trans da belli oluyor bence. Ya da ben öğrenciyken bi ara çok maruz kaldım, gözünden tanıyorum sjdjjd.

Ceycey ağır/koyu makyaj yapıyormuş. Üstüne bir de iriyse ve giyim tarzı falan da değişikse benzetmiş olabilirler. Sövmez inşallah.
Ben bazen balkonda otururken aşağıda gördüğümde erkek sanıyorum. 😂

Ben de hafif kilolu bir insanım Afrika ülkelerindeki kilo =güzellikmiş. Hatta güzellik kraliçeleri hep kiloluymuş ben de böyle teselli edeceğim kendimi banane 🥹
Bu arada kadınların yağ oranı %22 civarında olmalıymış en az o bize dayatılan kaslı sportif %10 yağ oranları sağlıksız bir kadın için kadın dediğin gerçekten de balık etli olmalıymış sağlık açısından zaten o yüzden hamileyken kilo alıyoruz normali bu ama ben de dahil sürekli kilo aldım kilo verdim derdindeyim 55 kilo olmak zorundaymışım gibi hissediyorum hissettiriliyorum.

Bu arada kadınların yağ oranı %22 civarında olmalıymış en az o bize dayatılan kaslı sportif %10 yağ oranları sağlıksız bir kadın için kadın dediğin gerçekten de balık etli olmalıymış sağlık açısından zaten o yüzden hamileyken kilo alıyoruz normali bu ama ben de dahil sürekli kilo aldım kilo verdim derdindeyim 55 kilo olmak zorundaymışım gibi hissediyorum hissettiriliyorum.
Bu gerçek mi yoksa teselli mi şimdi çünkü ben inanmak istiyorum da 👉👈🫠

Ceycey edebiyatçı değil miydi ya sporcu muymuş

Back
X