• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travestiye benziyorsun

Bu konu sahibi gerçek ben buna minnettarım bu ne ya fake konular açılıyor saçma sapan .Valla ben bu üyenin konularına laf etmem sahici ya en azından gerçek insan.Halisinasyon gördüm kaçtım geldim yeni üyelerden tövbe bismillah az dinleneyim şuracıkta.

Karşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir 🙄
Benim de böyle bir öğretmenim vardı beden eğitimi öğretmeniydi. Dışarıdan izleyince erkeksi hareketleri vardı sporcu çoğu kadında oluyor öyle.

Fotoğraf varsa koyabilir misiniz sizi görmeden bir şey diyemeyiz bir bakmak lazım

Benim arkadaşım gercekten bazi fotoğraflarda travestiye benziyordu. Ona da instadan yazan oluyordu ara ara travestiye benziyorsun diye.

O kendini yerden yere vurmak yerine "niye, doktor numarası mı isteyeceksin", "aktifim canim ben yiyorsa gel" diye karsi tarafla alay ederdi.
Ben özgüvensizim ama😭

Karşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir 🙄
Kız yok ben iri etli mi denir ondanım omuzlarım geniş hafif basenliyim,ama karın kası var popo büyük yüzüm sadece bi tık erkeksi

Burdan güvendiğim birine fotoğraf attım

Bu konu sahibi gerçek ben buna minnettarım bu ne ya fake konular açılıyor saçma sapan .Valla ben bu üyenin konularına laf etmem sahici ya en azından gerçek insan.Halisinasyon gördüm kaçtım geldim yeni üyelerden tövbe bismillah az dinleneyim şuracıkta.
Tesekkur ederimm ajsjsjs

Back
X