- Emoji Skoru
- 6.700
- Puanlar
- 108
Ayy tamam o zaman ben izninizle diyetten çıkıyorummmGerçek hormonal olarak kadınların yağ oranına ihtiyacı var. Tabiki sağlıklı bir yağ oranı obezite değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy tamam o zaman ben izninizle diyetten çıkıyorummmGerçek hormonal olarak kadınların yağ oranına ihtiyacı var. Tabiki sağlıklı bir yağ oranı obezite değil![]()
Hahhahaha çıkma çıkma doğumdan sonra ben de diyete giricem direkt sağlıklı besle spor yapAyy tamam o zaman ben izninizle diyetten çıkıyorummm![]()
Papatya’ya inanma. İşi gücü umut vermek.Bu gerçek mi yoksa teselli mi şimdi çünkü ben inanmak istiyorum da![]()
Oo papatya yüzümün haline bak…Papatya’ya inanma. İşi gücü umut vermek.
Tekvandocu diye biliyorum. O yüzden tekmeler havada uçuşuyorCeycey edebiyatçı değil miydi ya sporcu muymuş
Benim de böyle bir öğretmenim vardı beden eğitimi öğretmeniydi. Dışarıdan izleyince erkeksi hareketleri vardı sporcu çoğu kadında oluyor öyle.Karşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir![]()
Benimde kulaklarım kepçe herkes dalga geçer mesala ama ben umursamıyorum sende umursamaYüzüm biraz erkeksi ama benzemiyorum bence 22 yaşındayım
Aynı şehirdeymiş bu yazanı da bulup dövsün bariTekvandocu diye biliyorum. O yüzden tekmeler havada uçuşuyor![]()
Ben özgüvensizim amaBenim arkadaşım gercekten bazi fotoğraflarda travestiye benziyordu. Ona da instadan yazan oluyordu ara ara travestiye benziyorsun diye.
O kendini yerden yere vurmak yerine "niye, doktor numarası mı isteyeceksin", "aktifim canim ben yiyorsa gel" diye karsi tarafla alay ederdi.
Sporcuyum aynı zamanda taekwondocuyumCeycey edebiyatçı değil miydi ya sporcu muymuş
Teşekkür ederimmMoral gaz benim işim kafasına bir şey takan varsa yazsın hemen çözelim![]()
Kız yok ben iri etli mi denir ondanım omuzlarım geniş hafif basenliyim,ama karın kası var popo büyük yüzüm sadece bi tık erkeksiKarşı komşum bildiğim kadarıyla trans değil ama iri ve iri kemikli bir kadın. Yüzü çok güzel. Ben uzun bir kadın olmama rağmen kafamı kaldırarak yüzüne bakabiliyorum, ayakkabıları beyiminkilerden büyük. Elleri falan kemikli. Beden eğitimi öğretmeni. Yolda görsen travesti mi acaba diye iki kez bakarsın kıza. Ceycey de sporcu ya belki o da öyle bişeydir![]()
Eee o zaman ne halt etmeye tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin insanları ekliyorsun diye sormazlar mı adama kaldı ki tanıdığımız kişiler bile saçma sapan yorumlar yazıyorBen özgüvensizim ama![]()
Ben evli değilimBoşanın
Tesekkur ederimm ajsjsjsBu konu sahibi gerçek ben buna minnettarım bu ne ya fake konular açılıyor saçma sapan .Valla ben bu üyenin konularına laf etmem sahici ya en azından gerçek insan.Halisinasyon gördüm kaçtım geldim yeni üyelerden tövbe bismillah az dinleneyim şuracıkta.