- 16 Eylül 2018
- 234
- 339
- 103
- 28
- Konu Sahibi Jsmillandchill
-
Cevabi basit..Guclu bir karakterim vardir ama nasil buna izin verdim.
Hayir aksine gucluyum cunku 25 yasima gelene kadar hic boyle bir muameleyle karsilasmadim. (Sadece bir iliskim daha olmustu dunyanin en tatli saglikli iliskisi.) Bunu mesela etrafimdaki insanlara bile anlatamadim cunku benim karakterime hic uymuyor onlari hayal kirikligina ugratirim.Cevabi basit..
Dusundugun kadar guclu degilsin..İs duygulara gelince kontrolunu kaybediyorsun..
O direksiyona baskalari geciyor ve seni istedigi gibi manipule ediyor.
Fark ettiginde ise is isten gecmis oluyor.
Yani ciddeye almadigin bir kisi icin bile bu kadar yazabiliyorsan ve bunu travma olarak niteliyebiliyorsan, ciddi iliski olarak niteledigin birliktelik coktugu zaman altinda ezilirsin gibime geliyor ..Ama eveg yanlisikla manipule edilmis olabilirim, kendine de cok guvenmemek lazim demek ciddiye almoyorum diye. Bu derece negatiflik.. insaniz yani duya duya icim sisti
okurken sinirden başıma ağrı girdi.Geçen konumda 2 aylık iliskimden bahsetmistim. Uzerine dusunup okuyunca boyle bir muameleye nasil maruz kaldigimi, 1 ay da olsa boyle bir seyi nasil kabul edebildigimi dusunup sinirleniyorum. Biraz da icimi dokmek istedim.
Gecmisime saygi duymayab biriydi. Hayatimda yasadigim en guzel donemin aslinda guzel olmadigini, sacma zaman gecirdigimi one surerdi. Bana gore guzeldi deyince madem oyle en guzel zamanin gecmiste kalmis bundan sonra hep kotuye gitcek bunla nasil yasayacaksin derdi. Ben yine olsun guzel bir donem yasadim ya derdim.
Bu gunume saygisi yoktu. Sadece haftada bir paket sigara ve 3 gun alkol ictigim icin olecegimi, 40 yasinda aci cekerek kanser olup aglayacagimi soylerdi. Basim agriyor desem bunlara ve olcehime baglardi.
Gelecegime de saygisi yoktu. Ani yasamayi, gelecegi tamamen ongoremeyecegimizi, gorsek bile ilerde istek ya da ihtiyaclarimizin degisebilcegini soyledigim icin beni plansizlikla suclarsi. Hem yuksek lisans okuyup hem calismama ragmen plansiz oldugumu gelecekte benim buyuj bir depresyona gircegemi soylerdi.
Bunlari konusmak istemiyorum deyince konusmaya devam eder sinirlenip sus kapa ceneni dersem beni sinirli olmakla suclardi.
Ayrica negatif, sinirli, baska insanlarin arkadasindan konusan biriydi. 1 ay boyunca bunlari goremedim, toplayamadim. Guclu bir karakterim vardir ama nasil buna izin verdim.
Simdi tamamen bitirdim ve agliyor. Ama benim kendime de ona da ofkem gecmedi. Nasil ne zaman gecer bu sinir bilmiyorum
Cunku sasirdim dusundukce. Genelde ciddi dusundugumde oncesinde cok sorguluyorum her hareketiyle soguyorum kendimi kaptirmamamk icin.Yani ciddeye almadigin bir kisi icin bile bu kadar yazabiliyorsan ve bunu travma olarak niteliyebiliyorsan, ciddi iliski olarak niteledigin birliktelik coktugu zaman altinda ezilirsin gibime geliyor ..
Dikkatli ol derim.
Yok Turk, kesinlikle haklisiniz. Bir de o kadar sacma ki kimseye anlatamadigim icin, baska fikir almadigim icin ne kadar sacma oldugunu unuttum. Tesekkurler. Ben bu siniri bir gune sindirip onume bakacagim, sinirlenmek de bana zarar zaten. Ve asla ama asla beni ne kadar salak saniyorsa bilmiyorum ama hahaha asla ve asla barismam. Kendime bi daha sinir olup kendime saygimi kaybetmegi goze almam cunku. Aglasin.bu adam turk mu? bana kuzey avrupali gibi geldi gercekten o sogukluk, kendini akilli zannetme vs. insanlarin hayatlarina bu kadar mudahale etmeyi kendisinde hak goren kisileri hic sevmiyorum, bence kurtuldugunuz iyi olmus.
aslinda sizi bu derece etkilemis olmasina da sasirdim cunku soyledikleri gercekten sacma seyler. akla mantiga uygun degil. bas agrisinin gunde iki tane icilen sigarayla ne ilgisi olabilir yani? bos adam. umarim onun aglamalarina kanip barismazsiniz, ben bir an once atlatacaginizi dusundum cunku gayet mantiklisiniz.
Geçen konumda 2 aylık iliskimden bahsetmistim. Uzerine dusunup okuyunca boyle bir muameleye nasil maruz kaldigimi, 1 ay da olsa boyle bir seyi nasil kabul edebildigimi dusunup sinirleniyorum. Biraz da icimi dokmek istedim.
Gecmisime saygi duymayab biriydi. Hayatimda yasadigim en guzel donemin aslinda guzel olmadigini, sacma zaman gecirdigimi one surerdi. Bana gore guzeldi deyince madem oyle en guzel zamanin gecmiste kalmis bundan sonra hep kotuye gitcek bunla nasil yasayacaksin derdi. Ben yine olsun guzel bir donem yasadim ya derdim.
Bu gunume saygisi yoktu. Sadece haftada bir paket sigara ve 3 gun alkol ictigim icin olecegimi, 40 yasinda aci cekerek kanser olup aglayacagimi soylerdi. Basim agriyor desem bunlara ve olcehime baglardi.
Gelecegime de saygisi yoktu. Ani yasamayi, gelecegi tamamen ongoremeyecegimizi, gorsek bile ilerde istek ya da ihtiyaclarimizin degisebilcegini soyledigim icin beni plansizlikla suclarsi. Hem yuksek lisans okuyup hem calismama ragmen plansiz oldugumu gelecekte benim buyuj bir depresyona gircegemi soylerdi.
Bunlari konusmak istemiyorum deyince konusmaya devam eder sinirlenip sus kapa ceneni dersem beni sinirli olmakla suclardi.
Ayrica negatif, sinirli, baska insanlarin arkadasindan konusan biriydi. 1 ay boyunca bunlari goremedim, toplayamadim. Guclu bir karakterim vardir ama nasil buna izin verdim.
Simdi tamamen bitirdim ve agliyor. Ama benim kendime de ona da ofkem gecmedi. Nasil ne zaman gecer bu sinir bilmiyorum
Bazen insanın basireti bağlanıyor ama kendinize öfkelenmeyin ve bunu bir hayat tecrübesi olarak görün.Geçen konumda 2 aylık iliskimden bahsetmistim. Uzerine dusunup okuyunca boyle bir muameleye nasil maruz kaldigimi, 1 ay da olsa boyle bir seyi nasil kabul edebildigimi dusunup sinirleniyorum. Biraz da icimi dokmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?