TREMOR

Abartiyorsunuz. Okb ya da hastalik hastasi gibi bir durumunuz var mi?
Aslında gerçekten abartmıyor tam anlattığı gibi aynı durumu bende yaşıyorum evlenmeden önce yoktu gayet normal hayatıma devam ediyordum böyle isteme nişan zamanı kahveleri ikram ederken bi el titremesi yaşadım sanırım orası başlangıç oldu ve kaldı sonraki yıllarda da böyle bi müsafir geldiğinde özellikle çay ve kahve ikram ederken bildiğiniz zulüm yaşıyorum bu yüzden misafirden bile soğudum bi kalabalığın içine girmek istemiyorum ve evime misafir davet etmeye çekiniyorum.Öyle bişey ki ailen geldiği zaman abim yengem dayımlar herkesde aynı şeyi yaşıyorum aslında heyecan yapacak bi durum sözkonusu değil ama sen gelde elime anlat

Bendede var tremor, bilmedigim birsey icin yazmadim.

Elinizin titremesine tek care onu yok saymak, zaten kahve cay vb ikramlarda el titrer normal cunku bi elin tasiyacagindan daha fazla yuk biniyor ellere, bu sebeple hic bardaga fincana bakmadan dumduz yururseniz ne titreme ne baska bisey o icecekleri dokmenize sebep olmaz ve evet fikrimin arkasindayim tremor bu denli buyutulecek birsey degil, adapte olundugunda basit bir sikinti sadece.

Elimde su telefonu tutarken dahi yazilari secemeyecegim kadar elleri titreyen biri olarak yaziyorum bunu.

İşte demekki bu durum herkesde aynı olmuyor aslında onu demek istiyorum mesela siz daha basit atlatırken yapı gereği biz biraz daha ağır atlatıyoruz aslında tepsiye bakmama olayı yada bakmadan yürüme olayı konuyu başka yönlere dağıtıp elden dikkati dağıtma olayı ve mesela kendi kendime nefes egzersizi yapmayı hatta titreme anında ağzıma tatlı bişeyler atıp hafifletmeyi bile denemişimdir ama olmadı

Iste bu yuzden psikolojik destek onermistim ben

`