• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol Bedava Kargo Fikri

LoveMuffin

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
895
264
323
Kızlar trendyolda kargo bedava çok aranan ancak sitenin çok nadir bu imkanı sağladığı bir durum..
Bugun ben 20tl lik birşey alıcakken bedava kargo bulamadım ve o an kafamda bir ampul yandı:28::27:
Trendyolda bir alışverişten sonra o gün içerisinde yapılan diğer alışverişte kargo bedava.. Geçen gün alışveriş yapmıştım ancak kargo bedavam boşa gitmişti..
Neden Trendyoldan alışveriş yaptığımızda onu buradan bildirip bir başkasının bu fırsattan yararlanmasını sağlamıyoruz? Ne dersiniz, hoş olmaz mı??:44
Benim şuan ihtiyacım var hala bu arada duyruluurrr!!

O zaman trendyoldan alışveriş yapanlar umarım burada buluşurlar da herkese yararlı bir topik olur. ben ilk yapar yapmaz yazıcam..

arkadaşlar ben de geçen gün bişey farkettim, dediğiniz gibi ikinci kargo bedava, ben tesadüf eseri bi ürünün bedenini değiştirmek için aynı gün içinde aldığımı iade ettim ve yerine diğer bedeni aldım, tahmin ettiğiniz gibi 2.alışımda kargo ücreti ödemedim:)) ama tabi ki bunu etik bulmadığımdan bi daha kasıtlı yapmadım. ama bu konuyu görünce de yazmadan edemedim:)

Back
X