• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol ürünleri orjinal değil!!!!

markafonininde colinsden gömlek aldım indirimden söze ama tesadüf colinse gittim fiyat daha uygundu ayrıca sipariş verdiğim gömlek s iken xl boutunda geldi.iade edip tekrar bir kargo vermedim açıkçası..

bence de bedeni ayarlayabilmek çok önemli bir sorun.markaya göre kalıplar da değişiyor mesela.ben henüz sipariş vermedim.
sizce trendyol daki kalıplar lcw ye göre nasıl?

onlarca kez alısveris yaptım bunlara markafoni limango vipdukkan da dahil. benim için gayet güvenilirdi hepsi sorunsuz geldi.

Bende trendyoldan geçen sezon bir çok ürün aldım tabu sundan tut elbisesine saatine kadar ama 5-6 aydır hiçbirşey almıyorum çünkü artık hastalık gibi oluyor :)
birde ayakkabılarda özellikle nike adidas tiger ürünler hayal kırıklığı olabiliyormuş ve inanılmaz indirimlerle satıyorlar şaşırtıcı oyüzden bende güvenemedim.
Birde elbise almıştım 59 tl ye elime bi geçti etiketinde 25tl yazıyor :D
mail attım ama doğru düzgün cevap gelmedi..

Şuan bir ayakkabıyı çok beğendim fakat bu olumsuz yorumları görünce insan tereddüt ediyor. Ayakkabı alan oldumu hiç kalıp uymayınca geri gönderim oluyor mu ? Biri yardım etsin almak istiyorum ayakkabıyı :12:

ben bambinin babetini aldım çokta memnunum kesinlikle orjinel %100 deri ama bildiğim bi markaydı tabi hiç tereddüt etmedim aldım wallahi beğendiğim herşeyide alıyorum.hatta bi terlik almıştım ama bi sorun yaşanmış stoklarda defalarca mail yolladılar paramı iade ettiler ve hediye çeki yolladılar özür amaçlı 20tlik ben şahsen memnunum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:))

markafoniden 2 ürün siariş etmiştim bugün geldi.
hayal kırıklığına uğradım 20tl ye bir buluz aldım.normalde bedenim 38.ama buluz çok büyük.üstelik kalitesiz kumaşı.
bir de beyaz elbise aldım.oda büyük geldi bana.üstelik iç çamaşırı kalitesinde. kesinlikle sokakta giyilemez. belki deniz kenarında mayo üstüne falan...
bütün ürünler mi böyle kalitesiz acaba,bir de kalıpları geniş herhalde.
her kes de alışveriş yaıp memnun olunca ben de aliym dedim.ama bana göre değil demek ..

Ben trendyol'dan onitsuka tiger marka ayakkabı aldım,benim de ödüm patlıyordu sahte mi diye ama inceledim orijinal :))
bu arada artık bu tip sitelere pek bakmamaya çalışıyorum çünkü resmen hastalık haline geliyor,her şeyi almak istiyor insan..

Merhaba arkadaşlar, ben de trendyol'dan kıyafet, spor aletleri, ayakkabı vb siparişler verdim ama çoğunlukla gelen ürünleri beğenmedim. Tanınmamış ya da en azından benim tanımadığım markalardan aldığım ürünlerde işçilik kötüydü (dikiş hatası, iplikler vb). En son her zaman severek kullandığım Mavi Jeans'den t-shirt aldım ama normal bedenimin 1 küçüğünü sipariş ettiğim halde büyük geldi. Aslında bence trendyol'un direk bir hatası yok bu konuda ama tedarikçileri yani mağaza açan markaları iyi denetlemiyorlar. Neyse ki iade konusunda zorluk çıkarmıyorlar. Üründe defo vb. bir ayıplı taraf yoksa, sadece beğenmediğiniz ya da kalıbı size uymadığı için iade edecekseniz 1 hafta içinde göndermeniz gerekiyor, üründe defo varsa iade için 1 ay süreniz var ama ürünü iade edeceğinizi ürünü alır almaz deneyip haber vermek gerekiyor. Ben bu tecrübelerden sonra alış-veriş sitelerindeki hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum. Gerçekten hastalık oluyor ve her şeyi alası geliyor insanın. Hem eline alıp, inceleyerek, mıncıklayarak almak gibisi yok :9:

Diğer mesajımda bahsettiklerim sadece trendyol için geçerli olarak algılanmasın, benzer durumu markafoni'de de yaşadım. Burberrys marka parfüm ve body lotion aldım, kokusunun orjinaliyle alakası bile yoktu. Body lotion'da da hani krem, ruj vb. ürünler sıcakta veya güneşte kalınca garip bir koku oluşur ya, işte öyle bir koku vardı. Neyse ki onu da iade edebildim. Bu da bana ders oldu, internetten kozmetik de almıyorum artık. Ya aslında ne kötü, yurt dışında herkes her şeyi netten alabiliyor ve sorun olmuyor, bizim ülkemizde ise satıcılar için kalitesiz, bozulmuş ya da elde kalmış ürünleri kakalama ortamı olarak değerlendiriliyor :45:

Trendyol ve markafoniden sık sık alışveriş yapıyorum. Genel olarak trendyolda daha kaliteli markalar satıldığını düşünüyorum. Trendyoldan aldığım parfüm ve kozmetiklerde sorun yaşamadım, hep orjinaldi ama markafoni için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aldığım parfüm sahte çıktı. İtiraz edince problem çıkarmadan iade aldılar.

Merhaba arkadaşlar az önce trendyoldan aldığım elbise beni hayal kırıklığına uğrattı,resimdekiyle alakası yok,ipleri bile daha temizlenmemiş kalitesiz bir penye orjinal olmayan bir ürün.sahte etiket koymuşlar birde...

Trendyoldan ürün alıptamemnun olan var mı??? Yoksa bana mı denk geldi???

kesinlikle haklısın daha önce bir saat almıstım ve resmen hayal kırıklıgı üstelik de 1 ayda geldi ürünü tam gözden çıkartmıstım ama neyseki ulastıı ama dediğim gibi sahte bir üründü.tabii genellikle degişim konusunda ve müşteri memnuniyeti husunda da ne kadar yetkin olduklarını bilmediğimden şikayetvar.coma yazdım sorunumu aama çözümsüz yani.

bi daha da tövbeler tövbesi:23:

Trendyoldan iki çanta aldım ikisine 50 tl verdim kargo hariç ama ona bile deymezler çakma hiçbir kalite yok ispatına hazırım.Limangodan pike aldım cotton box memnun kaldım ayrıca el havlusu sipariş verdim onlarda iyidi annem beğendi yalnız birini beğendiğimden farklı göndermişlerdi.Bugünde plaj giysilerim gelcek limangodan bakalım görünce yorum yaparım:)Markafoniden 2 tunik aldım yeşil olanında uhu bulaşmış gibi bir leke vardı.O kısmı yıkadım vs ne yaptıysam çıkmadı geri iadeyle uğraşsam boynuz kulağı geçecek kargo parası bekleme vs.diğerindede simetriklik yoktu.Birer gün arayla olmuştu siparişlerim markafoniden 3 tunik daha yolda bakalım onlarda ne sorun olcak:)

Trendyolun facebook sayfasına şu tarz bir yorum yaptım msj yazan birinin memnuniyetsizliğine cvp olarak;bence ilgili firmalar bu sektör oluştuktan sonra nete özel dikiyor yada üretiyorlar ürünlerini maliyetlerini ve kalitesini daha düşük tutarak maksat o cüzzi rakamlardan kar çıkarabilmek yada ellerindeki fabrikasyon hatalarını bu sitelere iletiyorlar.Ya asimetrik oluyorlar ya lekeli yada işporta ürünü gibi arkadaşlar illaki bir oyun katakulle var bu işte.100 tllik ürünü sana 10 tlye veriyor eee site bir yüklü komisyon alıyor peki firma???firmaya ne kalıyo 10 tllik üründen hayrına mı siteye bağışlıyor:)sonuç olarak arkadaşlara katılıyorum hastalık yapıyor.İnsan psikolojisi 9.99lardan bile etkileniyor:)farkettiyseniz hep küsüratlı yazılır ve 1 kuruş yansıtılmaz:)beyin onu daha ucuzmuş gibi algılar:)ne dümenlerle hipnoz ediyorlar bizi bi bilsek:)son kargolarda gelsin bendende tövbe olcak gibi:)bu arada ck euphoria aldım hepsiburadadan 140 baydım sonuç hüsran ötesi duyurulur.Yorumda iyi bir isyan ettim yorumumuda yayınlamadılar.Epey uzun yazdım sanırım dertliyim okuyanlarda biraz ders çıkarır cepleri kaşınmaz umarım ben gibi:)

Sonuç olarak yazdığım alışverişlerde bu 3 siteden limango kötünün iyisiydi:)oda önceki fiyatları fazlasıyla şişirerek yansıtıyor.

Son düzenleme:
şuana kadar trendyol , markafoni , limango ve daybuyday dan alış veriş yaptım.
en iyisi trendyoldu içlerinden. converselerim ordan aldım hep ve kesinlikle orjinal 4 tane oradan aldım. TUNİK , KAZAK , MONT, BLUZ ALDIM RESMEN GARDROBUMU ORDAN DÜZENLİYORUM :)teslimat tarihini geçtiğinde ya da ürün tedarik edilemediğinde siparişimi iptal edebiliyorum vede 20 tl hediye çeki gönderiyolar bu durum söz konusu olduğunda. 2 kere bu başıma gelmişti.

markafoniden 2 kere alış veriş yaptım 2sindende memnun kalmadım. aldığım ürünler kalitesiz toz bezi diyebileceğim gibi çıktı ayakkabıları resmen pazar malı gibiydi. hepsini iade ettim. bi sorun çıkmadı o konuda. yani gelen hiçbir siparişten memnun kalmadım markafoniden.

limangoda aynen markafoni gibi bir babet almıstım. ayağımı maffetti 1 kere giydim bi kenera attım.

daybuyday dan A46 MARKA ÇANTA SİPARİŞİ VERDİM GELEN ÜRÜN AFEDERSİNİZ KEDİ LEŞİ GİBİ KOKUYORDU. NEYSE HAVALANDIRDIM KAÇ GÜN BALKONDA BIRAKTIM. BİKAÇ KERE KULLANDIM. ASKILARI KOPTU. GÜYA 400 TL LİK ÇANTA 55 TL YE ALDIM. ELİMDE PATLADI ARTIK. BİDAHADA BİŞEY ALMADIM ORDAN

YANİ SADECE TRENDYOLA GÜVENİYORUM NETTEN ALIŞVERİŞ KONUSUNDA. ALDIĞIM HİÇ BİR ÜRÜNDEN MEMNUNİYETSİZLİĞİM OLMADI. VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ İYİ. HEMEN ULAŞIYORLAR Bİ SORUN OLDUĞUNDA.

trendyoldan 5 kere falan alışveriş yaptım bir tanesi düzgün çıktı, diğer 4 ü iğrenç ötesiydi

Hatta gecen hafta Elle markasına güvenerek aldığım ayakabıyı görseniz şoka uğrarsınız hiçbiyerinde elle yazmıyor pazardaki 20 tl lik ayakkabılar ondan güzeldir yani okadar .. şikayet ettim ilgilenen de olmadı ..85 tl verdim üstelik ayakkabıya da ...

Bir arkadas yazmış katılıyorum ona , firmalar ya özel olarak üretiyolar bu alışveriş sitelerine kalitesiz şeyleri ,yada ellerinde kalan defolu kusurlu ürünleri yolluyorlar
.

şimdi şöyle izah edeyim..eğer marka tanıdık bilindik bir markaysa hiç şüphe etmeyin..çünkü gerçekten orjınali geliyor..zaten trendyol gibi bir firma orjinal marka adı altında sahte ürün yollamaz..üstelik onlarca markalı siparişim oldu kesinlkle o markanın ürünleri...fakatt altını çizeyim bilinmeyen marka adı altında anlaşmalı imalatçıları var mesela missist,playmax falan filan işte o ürünler imalatçıdan direk satış...yani artık şansınıza kalmış kalitesi...mesela kızkardeşimle aynı elbisenın 2 farklı renk tonlarını sipariş ettik..kardeşiminki beyaz olan elbise oldukça güzel iken ,benim aldığım aynı elbisenin siyahı yamuk dikişli hatta ütüsüz,boyları bile farklıydı..yani dedğim gibi markasını ilk kez duyduğunuz ürünler artık şansınıza kalmış..

markafoni, trendyol, limango, daybuyday bunların hiçbirinden güvenip de elbise almam. İki elbise aldım bu sitelerden birinin arka yırtmacı aşırı derindi, diğerinin de ipleri filan çıkıyodu. ama bi tane gömlek almıştım 20 liraya 2 senedir giyerim bi söküğü bile olmadı. şans işi. bir de mesela ben trendyol'da converse'ten ayakkabı aldım yine çok memnun kaldım, orjinal ürün geldi ama başka bir arkadaşım markafoniden orjinal diye başka bir marka ayakkabı almış resmen tabanı bali ile yapıştırılmış kenarından kurumuş bali sarkan ayakkabı gelmiş. internetten alışveriş yaparken mantığa ters düşecek kadar büyük indirim varsa bi üründe, örneğin 500 liralık ayakkabı 50 lira ise (!), orjinal olduğu iddia edilen ürünler kendi markaları adı altında değil de başka bi isim altında satılıyorsa itibar etmeyin en azından böylelikle biraz olsun böyle aksiliklerin önüne geçebilirsiniz.

trendyokdan tayt almıştım bir keresinde ipleri patır patır söküldü çürük iple dikmişler ürünü 1 kere giydim baktım ipler sökülüyor attım çöpe ama onun dışında gecelik kazak iç çamaşırı alan aldım iyiydi:31:

Back
X