• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol ürünleri orjinal değil!!!!

eşofman takımı aldım tendyoldan adisaın orjinal geldii amam çok fazla ragbet etmiyorum neteki alışverşleree

Ben trendyoldan bebek nevresim takımı aldım gayet memnun kaldım..
fakat daha önce h&m den bir kac sey siparis etmistim hepsini iyade ettim cünkü sünüksü sünüksü daha önce giyilmis gibiydii..

Ben trendyoldan bebek nevresim takımı aldım gayet memnun kaldım..
fakat daha önce h&m den bir kac sey siparis etmistim hepsini iyade ettim cünkü sünüksü sünüksü daha önce giyilmis gibiydii..

h & m nin online satış mağazası yokki nerden sipariş ettın?

Hotic in bi botunu beğenip almıştım Top model diye bişey geldi meğer Hotic mağazalarında satılan bi markaymış geri göndermedim ama çok da memnun kalmadım kalıp olarak dar 1-2 kere anca giymişimdir.

Bende artık kıyafet özellikle de ayakkabı alacağımı hiç sanmıyorum.

trendyol milla butiğinden bir elbise aldım çok kaliteli çıktı. daha öncede bi kaaç tane convers almıstım orjinaldi.

aldığım bı elbıse buyuk beden bı bluz olarak geldı 1 ay kadar once daha da almadım oncesınde hıç karşılaşmamıştım bu tıp bışeyle sdece gecıkıyor bazen o kadardı

ben de puma marka bi spor ayakkabı aldım ama orijinal olduğundan son derece şüpheliyim (ki büyük ihtimalle çakma) :25:

trendyol sürekli alışveriş yaptığım bir sitedir.
ve tüm markalar orjinaldir canım.
aldığın marka kaliteli değilmiş demekki.

Ben 3 adet elbise 2 tanede nevresim takımı almıştım trendyoldan gayette memnun kaldım.

kızlar nasıl güveniyosunuz şu netteki alışveriş sitelerine yaww..
kredi kartı ile netten alışveriş çok güvenli gelmiyor bana. kapıda ödeme yapan bir sitede görmedim açıkçası.
evet trendyol uygun ve çok güzel şeyler var. beğendiklerim, ay keşke alsam dediklerim oluyor. ama kredi kartımla netten alışveriş.. asla!
he bi de beden farklılıkları oluyor. o da kötü.

modaset adlı siteden kapıda ödeme yapılabiliyor.
trendyoldaki hangi butik markaları tavsiye edersiniz. sürekli alışveriş yapan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.beden ve kalite konusunda memnun olduğunuz butik isimlerini yazarmısınız

yıllardır netten alışveriş yapıyorum trendyoldan da cok ürün aldım
hatta bambi butiğinden aldığım ayakkabım ayagımda su an memnunum
ama ayakkabı da ufak tefek hatalar var,bence firmalar ufak hataları olan ürünleri de sitelere satıyorlar
onlarda uygun fiyata alıp bize satıyorlar

1 yıl önce mixray butiğinden bir kaç tane bady almıstım
ürünler geldiğinde kalıpları cok genişti ve kumaslarını hiç beğenmemiştim
aynı ürünleri oturduğum semtte yarı fiyatına gördüğümde moralim cok bozulmustu
iade ile falan ugrasmak istemediğim için göndermedim
mankenlerin üzerinde ki ürünler özenle hazırlanıp ütüleniyor
bize gönderilenler buruş kırış yada ipliği üstünde geliyor
dikkat edilmesi gerekiyor kendi sitelerini eksiye düşürüyorlar

netten alışverişte her zaman risk var,ben artık daybuyday'a takılıyorum :32:

Trendyoldan bende alışveriş yaptım. Topten güneş gözlüğü aldım daha yeni orjinaldi garantisini bile siparişi göndermeden önce o günkü tarihte onaylamışlar. converse aldım ondan memnunum. bluz,cüzdan,şal hepsinden memnun kaldım=)

Markafoni için aynı şeyi söyleyemiceğim çünkü ürünleri kalite kontrol yapmadan gönderiyolar sanırım. 2 tane şifon bluz aldım birini yamuk dikmişler ipleri sarkıyor,diğeride aynı şekilde çok basit dikilmiş ve ipleri temizlenmemiş. İade ettim. Yine bi şifon bluz alım kolunda kocaman yırtık ve çok salaş kötü bi kumalı vardı.İnsanın beklediğine değmiyor.
Lili Anna dan bi ayakkabı aldım ondan memnunum çok şükür kalıbı tam oturdu ayağıma yüksek topuk olmasına rağmen çok rahat.
Markafoniden 20 kere alışveriş yaptım 13 ünden memnun kalmışımdır.Bambiden bi beyaz sandalet aldım iğğğğrenç bali vardı üstünde resmen sarı sarı.mutfak eşyaları, kek kalıpları, iç çamaşırı, pijama takımı, saat vs aldm bunlarda sorun yaşamadım :34: :32:

yıllardır netten alışveriş yapıyorum trendyoldan da cok ürün aldım
hatta bambi butiğinden aldığım ayakkabım ayagımda su an memnunum
ama ayakkabı da ufak tefek hatalar var,bence firmalar ufak hataları olan ürünleri de sitelere satıyorlar
onlarda uygun fiyata alıp bize satıyorlar

1 yıl önce mixray butiğinden bir kaç tane bady almıstım
ürünler geldiğinde kalıpları cok genişti ve kumaslarını hiç beğenmemiştim
aynı ürünleri oturduğum semtte yarı fiyatına gördüğümde moralim cok bozulmustu
iade ile falan ugrasmak istemediğim için göndermedim
mankenlerin üzerinde ki ürünler özenle hazırlanıp ütüleniyor
bize gönderilenler buruş kırış yada ipliği üstünde geliyor
dikkat edilmesi gerekiyor kendi sitelerini eksiye düşürüyorlar

netten alışverişte her zaman risk var,ben artık daybuyday'a takılıyorum :32:
canım daybuyday de ödeme seçenekleri nasıl? kapıda ödeme falan var mı?

böyle bir durum ile karsılasırsanız hemen iade edin..
yoksa artık cogu markanın adını kullanıp..kelime oyunu yaparak bizleri kandırmaya calısıyorlar..

trendyol, daybuyday, markafoni ve Limango'dan sürekli alışveriş yapıyorum ve memnunum valla kızlar ama Trendyol daha hızlı iadede falan :)

Merhaba arkadaşlar az önce trendyoldan aldığım elbise beni hayal kırıklığına uğrattı,resimdekiyle alakası yok,ipleri bile daha temizlenmemiş kalitesiz bir penye orjinal olmayan bir ürün.sahte etiket koymuşlar birde...

Trendyoldan ürün alıptamemnun olan var mı??? Yoksa bana mı denk geldi???

Az önce başka bir başlıkta yazdım ben de. Trendyol'un ürünleri çok kötü. İlk zamanlar böyle değildi hem müşteri hizmetleri iyiydi hem ürünleri ama zamanla değiştiler. Eğer haftalarca paranızın hesabınıza yatırılmasını beklemeyi göze alabilirseniz ürünü kullanmadan iade etmenizi öneririm ben. Zaten indirimli olduğunu iddia ettikleri fiyatlar da indirimli değil. Aynı Elbiseyi Beşiktaş çarşısında veya Osmanbey'de çok daha ucuza bulabilirsiniz. Üstelik kargo ücreti ödemezsiniz.

çok şaşırdım bn nerdeyse herşeyimi internetten alırım özellikle trendyol 1. tercihimdir.. ürünleride çok gzl geliyo göründüğünden daha iyi ... bana hiç kötü denk gelmedi memnunum acaba aldığınız markayla alakalı olabilirmi

Back
X