• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol ürünleri orjinal değil!!!!

Merhaba arkadaşlar az önce trendyoldan aldığım elbise beni hayal kırıklığına uğrattı,resimdekiyle alakası yok,ipleri bile daha temizlenmemiş kalitesiz bir penye orjinal olmayan bir ürün.sahte etiket koymuşlar birde...

Trendyoldan ürün alıptamemnun olan var mı??? Yoksa bana mı denk geldi???

ben bır kere aldım ve beden olmadı dıye bahane ureterek ıade ettım

benim bir arkadaşım modaset den elbise aldı.kapıdan ödeme yaparak.kalitesi ve bedeni de güzel di.
ben bir de tchibo adlı sitedeki ürünlerin kalitesini merak ediyorum.tchibodan alış veriş yapan oldu mu sizden?

kredi kartı ile alışveriş yapsam trendyoldan yaparım zaten kapıda ödeme lazım bana :))

kartın olmadan bu tarz sitelerden alışveriş yapamazsın, ben sana sadece sitenin imkanlarını anlatmışım...

Son düzenleme:
benim bir arkadaşım modaset den elbise aldı.kapıdan ödeme yaparak.kalitesi ve bedeni de güzel di.
ben bir de tchibo adlı sitedeki ürünlerin kalitesini merak ediyorum.tchibodan alış veriş yapan oldu mu sizden?

tchibo dan çok kez hem mağazalarından hem de internet üzerinden alışveriş yaptım her türlü ürününü çok beğeniyoruz ailecek ben özellikle kahvelerine bitiyorum, işe başlayınca uzun zamandır hayalim olan tchibo kapsül kahve makinesi edindim kahvekoliğim napim:))

Farklı bir konuda paylaştım, burda da paylaşmak istiyorum.

trendyoldan yaptığım alışverişlerden kesinlikle memnun değilim. Nedenlerini açıklayayım...
1-Öncelikle ürünlerin 2. kalite ürünler olduğunu düşünüyorum. Örneğin camel ayakkabı aldım, 1 ay kullanmadan tüylendi. Herry bluz aldım kumaşı çok kötü çıktı. Halbuki aynı bluz herry de çok farklı görünüyordu.
2-Ürünler stokta olmadığı halde satış yapılıyor. Kızıma elbise aldım 3 hafta oldu hala kargoya verilmemiş. Sebebi de 1 tane elbise ellerinde yokmuş. Sonunda iptal ettim. Paramı yatırdılarmı bilmiyorum.
3-Camel ayakkabım için destek istedim daha 2 ay olmadan ayakkabının birisi tüylendi dedim kesinlikle destek alamadım. Unutmayın aldığınız ürünü sadece 1 ay kullanabiliyorsunuz, sonrasında oluşabilecek sorunlarla ilgilenmiyorlar.

Bende eski bir kk kullanıcısıyım. Burdan tanıştığımız 85 arkadaşla grup kurduk hala görüşüyoruz. Trendyol ile ilgili kimsenin memnuniyeti yok. Hemen hemen hepimiz ürünlerin 2. kalite olduğunu düşünüyor. Alternatif olarak Markafoni veya limango öneririz

Trendyoldan bir daha asla alışveriş yapmam bende. Body Shop kampanyasından aldığım ürünler hep defolu çıktı. Göz kremim hatta kullanılmış üründü!!
Bu sondu Trendyol!:KK12:

bende memnun olmayanlardanım aslında bir kaç alışerişim sorunsuzdu ama geçenelerde michael kors marka saat sipariş verdim piyasadan 150 tl daha ucuz diye, vermez olaydım saat bildiğin taklit, çok kalitesiz görünüyordu. iade ettim hemen ama almazlarsa diye çok korktum 600 tl çöpe gidecekti :eek:

Bende bluz siparişi verdim , small sipariş verdim sanırsın large ... Kumaşı kalitesiz üzerinde yapışkanlı etiket var... İlk ve son kıyafet alışverişim oldu. Bir giydim yaşlı teyze gömleği gibiydi :-)

Bundan sonra da mağazaların kendi internet siteleri dışında internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum 3-5 lira az vermektense orjinalliğinden ve kalitesinden emin olduğum ürünleri almayı tercih ederim

Bu siteye ben de hiç güvenmiyorum. Sadece bir kere indirime kapılıp parfüm siparişi verdim. Parfümün kodunu checkcosmetic sitesinden sorguladım, parfüm 2009 tarihli çıktı. Siparişi de 2016 yılında vermiştim. Neyse ki iade konusunda sıkıntı yaşatmadılar.

reebok spor ayakkabı almıştım geçen ay. orjinal gibi görünüyor kutusu etiketi falan ama. Şimdi bir kurt düştü içime. :KK14:

arkadaşlar merhaba bende trednyol milladan alışveriş yapıorm ancak ürünleri polyester olduğu için koku yapıyor hemde pahalı satıyor. artık en çok dikkat ettiğim ürünün kalitesi oldu pamuk olmadıkça almamaya gayret ediyorum.

Back
X