- 12 Ağustos 2014
- 22
- 3
- 3
- 32
- Konu Sahibi yaseminblge
-
Maske şampuanın yapısını bozabilir, sadece doğum kontrol hapı koysanız şampuamlamadan sonra bahsettiğiniz maskeyi kullansanız daha iyi olur.Tresan'ı bitkisel şampuanlar arasında tek geçerim.Daha önce çok uzun süre ben de ısırgan otlusunun kullanmıştım.Kizlar tresan papatya ozlu sampuan var elimde icerisine dogum kontrol hapi ve keratin takviyeli madke koyacagim. Ama biraz endiseliyim. Sampuan akiskan bi yapisi var maskede akiskan napsam bilemedim. Ne tavsiye edersniz.
Maske şampuanın yapısını bozabilir, sadece doğum kontrol hapı koysanız şampuamlamadan sonra bahsettiğiniz maskeyi kullansanız daha iyi olur.Tresan'ı bitkisel şampuanlar arasında tek geçerim.Daha önce çok uzun süre ben de ısırgan otlusunun kullanmıştım.
Saclari beslesin uzatsin diye.doğum kontrol hapı ne için atılıyor şampuana?
Aslina bakarsan tam anlamiyla bir maske degil. Bircok yagin bir arada oldugu ve keratin takviyeli bi yag.maske katılmaz yaf şampuana
hmm anladım yağı kıvamında...Aslina bakarsan tam anlamiyla bir maske degil. Bircok yagin bir arada oldugu ve keratin takviyeli bi yag.
Dibne cokmesnden ziyade ustune çıkıyor. Ama calkalamak sart.şampuanı kullanmadan önce çalkalamayı unutma dibine çökmesin malzemeler
hmm anladım yağı kıvamında...
2kakap eklesen yeterlidir aslında .şampuanın yarısına gelince de 1kapak daha eklersin
hım tabi üste çıkıyorsa yine çalkalamak lazımDibne cokmesnden ziyade ustune çıkıyor. Ama calkalamak sart.
Ben ona da care buldum. Bu sampuanla hafta bi yikiyacagim. Onu da kuafor yada birine yaptircm kendim bnde yikiyamam.hım tabi üste çıkıyorsa yine çalkalamak lazım
ben cesaret edemedim çok duydum hapı ama yüzüm falan tüylenirse diye korktum zaten lazer oldum
saçların nerelerindeP
Ben ona da care buldum. Bu sampuanla hafta bi yikiyacagim. Onu da kuafor yada birine yaptircm kendim bnde yikiyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?