Şampuan ve Saç Kremleri tresan papatya ozlu

yaseminblge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
22
3
3
32
Kizlar tresan papatya ozlu sampuan var elimde icerisine dogum kontrol hapi ve keratin takviyeli madke koyacagim. Ama biraz endiseliyim. Sampuan akiskan bi yapisi var maskede akiskan napsam bilemedim. Ne tavsiye edersniz.

Kizlar tresan papatya ozlu sampuan var elimde icerisine dogum kontrol hapi ve keratin takviyeli madke koyacagim. Ama biraz endiseliyim. Sampuan akiskan bi yapisi var maskede akiskan napsam bilemedim. Ne tavsiye edersniz.
Maske şampuanın yapısını bozabilir, sadece doğum kontrol hapı koysanız şampuamlamadan sonra bahsettiğiniz maskeyi kullansanız daha iyi olur.Tresan'ı bitkisel şampuanlar arasında tek geçerim.Daha önce çok uzun süre ben de ısırgan otlusunun kullanmıştım.

Sampuanin yarisini maskeyle karistrdim biraz ozumsesn yarin da dogum kontrol hapini atcm icine. Sonuc 1 ayda belli olur.

şampuanı kullanmadan önce çalkalamayı unutma dibine çökmesin malzemeler

P
hım tabi üste çıkıyorsa yine çalkalamak lazım
ben cesaret edemedim çok duydum hapı ama yüzüm falan tüylenirse diye korktum zaten lazer oldum
Ben ona da care buldum. Bu sampuanla hafta bi yikiyacagim. Onu da kuafor yada birine yaptircm kendim bnde yikiyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…