Bu markayı ilk defa farkettim açıkcası..Ama modelleri çok begendimhttp://international.triangl.com/collections/swimwear
burdan alıyorsun birde kargo ücretin var 20dolar kadar toplam 100$ a filen geliyor. Keşke burda olsa ben beden olmaz diye cesaret edemiyorum yoksa cok güzeller
Eki Görüntüle 1104640 kizlar sizce nasil bi model alsamm mi ki ???fiyati da cok uygun 12$ siyah rengi de mevcut sitede
cok hos canim. Fakat bir noktaya ilgini cekmek istiyorum. Bazi beyaz mayolar icini gosteriyor
sungerli bu :26: bronz tene hep beyaz bikiniyi cok yakisitiriyorum. yanliz gogus estetigi yapan biri olarak kararsiz kaldim sadece . :)):44:
Geçen sene beyaz mayokini aldım..Kullanımı tabiki renklilere göre zor biraz.Üst kısımda ped oluyor zaten,gögüs ucunu belli etmiyor ama pedsizleride var.. Alt kısım iki kat ama yinede ıslanınca ne biliyim,pek rahat olmuyor.Tertemiz olman gerek,kız çocugu gibi..Bende o kadar temiz pek sevmemEki Görüntüle 1104640 kizlar sizce nasil bi model alsamm mi ki ???fiyati da cok uygun 12$ siyah rengi de mevcut sitede
ustu sungerli tamam ama ya alti
anladim canimGeçen sene beyaz mayokini aldım..Kullanımı tabiki renklilere göre zor biraz.Üst kısımda ped oluyor zaten,gögüs ucunu belli etmiyor ama pedsizleride var.. Alt kısım iki kat ama yinede ıslanınca ne biliyim,pek rahat olmuyor.Tertemiz olman gerek,kız çocugu gibi..Bende o kadar temiz pek sevmemGörmeden almaya cesaret edemem beyazları şahsen.Sezon sonundada Calzedonya dan beyaz bikini aldım.Üst kısımda dantel katıda oldugu için daha rahat geldi Ama bu Triangl modelerine bayıldım şahsen,içinden seçim yapamıyorum iyimi Neon renkli bir bikini istiyorum
Evet,dekolteyi toparlar.Pedli yazıyor zaten,çok dolgulu değildir inşallah,yoksa kullanamazsın.. Çıkartılıp takılan pedlerden olsa çok iyi olur,duruma göre takar çıkarırsınanladim canimneon renkk civil civil diyorsun yani :))) yakisir ssana zaten. bu beyazin dekolteyi dolu dolu gosterecegini hayal ettim ve bir de ipli detyalari hosuma gitti bilemedim bende
Evet,dekolteyi toparlar.Pedli yazıyor zaten,çok dolgulu değildir inşallah,yoksa kullanamazsın.. Çıkartılıp takılan pedlerden olsa çok iyi olur,duruma göre takar çıkarırsın
Al bence,zaten çok uygunAklında kalacagına dolabında kalsın
Kesinliklezaten cogu zamam sadece yaglanip guneslenmek icin gidiyorum plaja girmiyorum bile bazen. iyle yaptgim bi gun giyerimD
oyle yapiyim valla . hattta giyip resim de ekleyeyim geldiginde
Bedeninin bir beden büyügünü aldınmı daha iyi olurbikinilerin alt kısmı fazla küçük değilmi kıslar:44:
Bedeninin bir beden büyügünü aldınmı daha iyi olurİpli olanlar ayarlanıyor aslında ama bir büyügü daha iyi oluyor..Kenarı kalın olan altların arka genişligi iyi geldi bana ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?