- 22 Şubat 2022
- 25
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi atanamayanlarxd
-
tanıdık doktora olacak burun estetiği görüşmelere beraber gittik hepO sadece burun estetigi olmayabilir :)
Sen oyle diyorsan,oyledir :)tanıdık doktora olacak burun estetiği görüşmelere beraber gittik hep
ilk estetiği değil neyin kutlaması abi kdlaşsşdşdş arkadaşı ve eşiylede arkadaşız yani ayrıca kalıcak olan arkadaşının eşi o hastanede hemşireBurun ameliyatı öncesi kutlama yapacak olabilirler miilk estetiği olacaksa
bi dolap dönmesi imkansız kalacak olan arkadaşının eşi o hastanede estetisyen doktorun hemşiresi yani o hep olacak dümdüz anlattığım gibi olayBir dolap dönüyor sanki
E o zaman kalsın arkadaşı aman canınıza minnetbi dolap dönmesi imkansız kalacak olan arkadaşının eşi o hastanede estetisyen doktorun hemşiresi yani o hep olacak dümdüz anlattığım gibi olay
Gurur meselesi mi yaptınız inanamıyorumyeni evev
yeniyiz evet değisik bir ruh halindeyim dkkdGurur meselesi mi yaptınız inanamıyorumyeni evlisiniz galiba
Kocanız niye sürekli estetik oluyor peki?ilk estetiği değil neyin kutlaması abi kdlaşsşdşdş arkadaşı ve eşiylede arkadaşız yani ayrıca kalıcak olan arkadaşının eşi o hastanede hemşire
aslında yani eşi varken neden arkadaşının ben kalırım söylemine tamam diyo ki yani çok sinirliyim gidip görmek istemiyorum bile bi yanımda saçmalama diyo kfkckckdkdmisafir gibi kalip donmeyin siz de madem. nasilsa arkadasiyla ve esiyle samimiymissiniz, durun iste sohbet muhabbet edersiniz gece de donersiniz hemen 10 dk gorunup gitmezsiniz.
benim nisanlim apar topar apandist ameliyati olmustu, onun yaninda da arkadaslari kalmislardi. ben de durdum sohbet ettik biz bir seyler yedik nisanlim yiyemediuno falan oynadik sonra ben yatmaya eve gittim. siz de kalin kalabildiginiz kadar gece uyumaya evinize gidersiniz.
bu 2. burun ameliyatı ilk ameliyatı başarısız bi ameliyat olduğu için kemik ve etleri kaldı burnunda ondan şekerim :)Kocanız niye sürekli estetik oluyor peki?
Acaba bunu mu sorgulasak önce
jJjjsjsjajajajajajjaj onuda dedimZaten ilk estetiği degilmis,herhlde son da olmuyacak.Bidahakine siz kalırsınız gfgfg
Kocam burun estetiği olsa,neden refakatcisi ben değilim diye sorgulamam yani.Niye bu simdi burun estetiği oluyo derim gşlgfşlglş
ama nefes problemi vardı…jJjjsjsjajajajajajjaj onuda dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?