- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi atanamayanlarxd
-
cok yakin arkadasiysa olabilir ya bilmiyorum ben cok buyuk bi anlam aramam herhalde altinda. sonucta gidip arkadasina esim kalmasin sen kal dememis.aslında yani eşi varken neden arkadaşının ben kalırım söylemine tamam diyo ki yani çok sinirliyim gidip görmek istemiyorum bile bi yanımda saçmalama diyo kfkckckdkd
Eşiniz bir haltlar yemiş ve narkozdan hemen çıkınca sayıklayacağını sanıyor .
Yoksa bunun başka hiçbir açıklaması olamaz.
Bence kesinlikle öyle.Yazıyordum ki yazdın :)
Acaba narkozdan uyanırken bir saçmalama aşaması yaşarım da, eşimden gizlediğim bir şeyleri ağzımdan kaçırır mıyım ki diye düşündü acaba? diyor idim, konu sahibini manyak etmek gibi olmasın da hahshs
Bence kesinlikle öyle.
Arkadaşını önceden ayarlamış o
Sonrada geldiğinde laf açılmış gibi yapıp o anda anlaşmışlar işte
Ben eminim ama kanıtlayamamKesinlikten midir bilemem de; biraz konu sahibini rahatsız edesim geldiğini itiraf edeyim ama ahshs
ilk estetiği değil neyin kutlaması abi kdlaşsşdşdş arkadaşı ve eşiylede arkadaşız yani ayrıca kalıcak olan arkadaşının eşi o hastanede hemşire
Eşiniz bir haltlar yemiş ve narkozdan hemen çıkınca sayıklayacağını sanıyor .
Yoksa bunun başka hiçbir açıklaması olamaz.
Ooo sherlock lar alırım bir dalYazıyordum ki yazdın :)
Acaba narkozdan uyanırken bir saçmalama aşaması yaşarım da, eşimden gizlediğim bir şeyleri ağzımdan kaçırır mıyım ki diye düşündü acaba? diyor idim, konu sahibini manyak etmek gibi olmasın da hahshs
narkozdan ayılırken tüm sırlar dökülüyor muymuş yani?ovvv ben 4 5 kere genel narkoz aldım kimbilir neler yumurtladımmmOoo sherlock lar alırım bir dal
Aslında doktorlar tam ayılmadan içeri kimseyi almıyor. Baxıları alabilir belli olmuyor.narkozdan ayılırken tüm sırlar dökülüyor muymuş yani?ovvv ben 4 5 kere genel narkoz aldım kimbilir neler yumurtladımmm
Ben doktorlara ana avrat kufrediyomusum ya, strese giriyorum, önceden özür diliyorum ana avrat gibi konularda nahoş yorumlarim olursa affinizi rica ederim diyerek hdhdhdnarkozdan ayılırken tüm sırlar dökülüyor muymuş yani?ovvv ben 4 5 kere genel narkoz aldım kimbilir neler yumurtladımmm
Bende 3 sefer neler dedim acabanarkozdan ayılırken tüm sırlar dökülüyor muymuş yani?ovvv ben 4 5 kere genel narkoz aldım kimbilir neler yumurtladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?