• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tribulus Arı Sütü & Kırmızı Ginseng & Polen & Propolis kapsül halde kullanan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bal profesoru ne bilmiyorum dukkanmi?ne kadar iyisidir bilmiyorum ama esimin ailesi saolsunlar bir tanidiklarinda aliyirlar bali bize.arisutubalpolenpropolisli apiteranin bir karisimi var canim esime veriyorum ama sadece ben yemedim hic aslinda insan guvenebilse aktardan falan polen alip yapilabilir ama polen falan zor bulunen biseymis iyisimi bilimiyor insan bende mecbur eczanedenapiterayi aliyom.
Sogan kurunude bir kere denedim canim bilmiyorum belkide ben iyi yapamadim ama denedigimden beri kistlerle tanistim somdide korkuyorum yapmaya anlicagin bana iyi gelmedi.
Ben sadece corekotubal tarcin yiyom hergun 1 yada 2kasik dahada bisey yapmiyom.

hoca burda fakültede bal üzeririne ihtisas yapmış bir prof dükkanı var güvenerek alıyorum ama eczanedekide apiterayıda iyi diye duydum spğan kürünün kist yapmbası çok şaşırttı beni umarım kısa sürede dağıtır kistlerin yok olur arı sütü bal polenin yanına bende 1 tatlı kaşığı çörekotu ekleycem peygamberimizin bir sözü var ölüm hariç herşeye devaymış çörek otu allah bi şeyi bahane edipte bizide kuzucuklara kavuşturur umarım bigün aamin

hoca burda fakültede bal üzeririne ihtisas yapmış bir prof dükkanı var güvenerek alıyorum ama eczanedekide apiterayıda iyi diye duydum spğan kürünün kist yapmbası çok şaşırttı beni umarım kısa sürede dağıtır kistlerin yok olur arı sütü bal polenin yanına bende 1 tatlı kaşığı çörekotu ekleycem peygamberimizin bir sözü var ölüm hariç herşeye devaymış çörek otu allah bi şeyi bahane edipte bizide kuzucuklara kavuşturur umarım bigün aamin

Aminnnn canimm.

evet canım aktarlarda genellikle balen marka var. iyi bir marka mı bilmiyorum.ama geçen yaz bende eşimi aktara göndermiştim destekleyici birşeyler alsın kendine diye.balenin çinkosunu vermişler.3-4 ay kadar çok düzenli olmasa da kullandı. herhangi bir sıkıntı yaşamadık biz. dediğim gibi kapsül olarak kullanmasını istemiyorsan kapsülleri açıp balla karıştırıp macun haline getir.tribulus,ginseng.arı sütü bal polen bunların hepside sperm sayı ve hareketi için faydalı.kullanabilirsiniz bence.

merhaba bu kapsulleriin hepsini acib direkmi bala karistirmaliyiz yoksa tek tek acip her gun belli bir olcude bala mi?

merhaba bu kapsulleriin hepsini acib direkmi bala karistirmaliyiz yoksa tek tek acip her gun belli bir olcude bala mi?
Canım biz eşimin değerlerini yükseltmek için 1.5 - 2 yıl önce araştırıyorduk bu konuları ancak daha sonra başka sıkıntılar çıktı eşim de ilaç kullandı ve bıraktık bu takviyeleri. O yüzden şu an çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama sanki günlük bir miktar balla karıştırsan daha doğru olur.allah tez vakitte şifa versin inşallah.

Canım biz eşimin değerlerini yükseltmek için 1.5 - 2 yıl önce araştırıyorduk bu konuları ancak daha sonra başka sıkıntılar çıktı eşim de ilaç kullandı ve bıraktık bu takviyeleri. O yüzden şu an çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama sanki günlük bir miktar balla karıştırsan daha doğru olur.allah tez vakitte şifa versin inşallah.
Sikinti bu takviyeler sebeebiylemi cikti? Esinizin sorunu neydi acaba?

Yok hayır. biz zaten bu takviyeleri burada yazan şekilde kullanmadik.icerigi farklı başka karışımlar kullandı. Benimle alakali sorunlar çıktı daha sonra.

Bu takviyekerin size herhangi yan etkisi ve ya pozitif etkisi oldu mu? Ben de esime bundan vermek istiyorum ama korkuyirum sonra daha buyuk sorunlara yol aca bilir diye. Balenin V5 kapsulleri var. Kirmizi cinseng polen ari sutu propolis icerikli. Ondan siparis verip bala karistirip her sabah ac karnina cermek istiyorum. Ama bilmem sobra her hangi sorunlara yol acar mi? Ne kadar oranda vermem gerektiyini gunde kac defa vermeliyim hic bir fikrim yok aslinda. Esinizde hareketlilik ve ya sprrm deyerlerinde her hangi bir sorun var miydi?

Bu takviyekerin size herhangi yan etkisi ve ya pozitif etkisi oldu mu? Ben de esime bundan vermek istiyorum ama korkuyirum sonra daha buyuk sorunlara yol aca bilir diye. Balenin V5 kapsulleri var. Kirmizi cinseng polen ari sutu propolis icerikli. Ondan siparis verip bala karistirip her sabah ac karnina cermek istiyorum. Ama bilmem sobra her hangi sorunlara yol acar mi? Ne kadar oranda vermem gerektiyini gunde kac defa vermeliyim hic bir fikrim yok aslinda. Esinizde hareketlilik ve ya sprrm deyerlerinde her hangi bir sorun var miydi?
Dedigim gibi biz burada yazan ürünleri kullanmadık.aktarin hazırladığı içeriği farklı bir macun kullanmıştı eşim. Ama çok düzenli kullanamadığı ve cok sıkı takip etmediğimiz için faydalı ya da zararlı bir etkisinden söz etmem doğru olmaz.ama forumda o zamanlar çok okuyordum pek zarar görene rastlamamistim.istersen güvenilir bir aktar bulup danisabilirsin.boylece için rahat etmiş olur.

Dedigim gibi biz burada yazan ürünleri kullanmadık.aktarin hazırladığı içeriği farklı bir macun kullanmıştı eşim. Ama çok düzenli kullanamadığı ve cok sıkı takip etmediğimiz için faydalı ya da zararlı bir etkisinden söz etmem doğru olmaz.ama forumda o zamanlar çok okuyordum pek zarar görene rastlamamistim.istersen güvenilir bir aktar bulup danisabilirsin.boylece için rahat etmiş olur.

Ben Azerbaycanda yasiyorum. Burada pek oyle cok aktar bilmem guvenilir. İnternette Ahmet Maranki ile İbrahim Saracoglunu bilirim. İbrahim Saracogluyla iletisim kurdum ama asistanlari cevap verdiler. 5 asamali kur onerdiler. İcinde hayit tohumu bulunuyordu. Asistandan hayit tohumunun mide icin herhangi bir yan etkisi oldugunu sordum ama hic bir yan etkisi olmadigini soyledi. Ama kara biber gibi tadi oldugundan esim midesinde gecirdiyi rahatsizlikdan dolayi durdurdu. Digerlerini de sizin gibi duzensiz kullandı. Hic bir positif etkisi olmadi. FSH deyeri bundan oldumu ya gitddikce artiyormu bilmem artik cok yukselmis Bir defasinda da Ahmet Marankiyi aradim ama bekleme suresince yurtdisindan aradigimdan kontorlerimin hepsi bitdi. İletisime gecemedim bile:KK43:

Ben Azerbaycanda yasiyorum. Burada pek oyle cok aktar bilmem guvenilir. İnternette Ahmet Maranki ile İbrahim Saracoglunu bilirim. İbrahim Saracogluyla iletisim kurdum ama asistanlari cevap verdiler. 5 asamali kur onerdiler. İcinde hayit tohumu bulunuyordu. Asistandan hayit tohumunun mide icin herhangi bir yan etkisi oldugunu sordum ama hic bir yan etkisi olmadigini soyledi. Ama kara biber gibi tadi oldugundan esim midesinde gecirdiyi rahatsizlikdan dolayi durdurdu. Digerlerini de sizin gibi duzensiz kullandı. Hic bir positif etkisi olmadi. FSH deyeri bundan oldumu ya gitddikce artiyormu bilmem artik cok yukselmis Bir defasinda da Ahmet Marankiyi aradim ama bekleme suresince yurtdisindan aradigimdan kontorlerimin hepsi bitdi. İletisime gecemedim bile:KK43:
Yani ne diyebilirim bilmiyorum.biz mide gibi sorunlar yaşamadık kullandığımız süre içinde. Hormon değerlerine de sürekli bakilmadi ama bir sorun yoktu.hayit bildiğim kadarıyla fsh düşürücü belki kullanmaya devam etseydi fsh düşebilirdi. En iyisi en çok bilinen ve en zararsız olanı kullanın. Arı sütü bal polen propolis karışımları var.kapsül şeklinde değilde bala karıştırılıp hazır satılan. Onları kullanabilirsiniz mesela.hem yan etkisi olmaz hemde muhakkak faydali olur.saracoglunun sitesinde bile vardi yanlış hatırlamıyorsam.

canım bu bahsettiğin kapsülün markası ne hatırlıyor musun?
içeriği gayet güzel.sperm üretimine faydalı bileşenler hepside.bir zararı olacağını sanmıyorum.istersen kapsülü açıp balla karıştırıp macun haline de getirebilirsin.
siz kullandınızmi bunlardan?

Merhaba ;
Gecmis olsun.duzensizde olsa proxeed kullandiktan sonra test yaptirma imkaniniz oldumu?
Bahsettiginiz diger urunleri tanimiyorun daha once aktardan herhangi bir urun alip esim kullanmadi eczaneden temin edilebilen saglik bakanliginin onay verdigi urunleri kullanmaya calisiyoruz.Sizi anliyorum insan care bulmaya calisiyor elinden geldigince ama hic bilmediginiz urunleri kullanmak ne kadar dogru olur bilmiyorum.umarim kullanan varsa size yardimci olur biz proxeed evicap cinko aliyoruz.
Proxeedin iceriyi nedir acaba?

Proxeedin iceriyi nedir acaba?
merhaba;
proxeed plusın içeriğini internette bulabileceğiniz bir bilgi benim baktığım sitede bu şekilde.Elimde şuan kutu olmadığından internetten baktım.Daha fazla bilgiyi siteden edinebilirsiniz.Kullanan ve deneyimlerini yazan arkadaşlarımız var.
L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 0.50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

Selam kardeşim bende Azərbaycanda yaşıyorum şimdi ne durumdasın acaba bilgi verirmisin

Back
X