- Konu Sahibi yakamozz81
Bal profesoru ne bilmiyorum dukkanmi?ne kadar iyisidir bilmiyorum ama esimin ailesi saolsunlar bir tanidiklarinda aliyirlar bali bize.arisutubalpolenpropolisli apiteranin bir karisimi var canim esime veriyorum ama sadece ben yemedim hic aslinda insan guvenebilse aktardan falan polen alip yapilabilir ama polen falan zor bulunen biseymis iyisimi bilimiyor insan bende mecbur eczanedenapiterayi aliyom.
Sogan kurunude bir kere denedim canim bilmiyorum belkide ben iyi yapamadim ama denedigimden beri kistlerle tanistim somdide korkuyorum yapmaya anlicagin bana iyi gelmedi.
Ben sadece corekotubal tarcin yiyom hergun 1 yada 2kasik dahada bisey yapmiyom.
hoca burda fakültede bal üzeririne ihtisas yapmış bir prof dükkanı var güvenerek alıyorum ama eczanedekide apiterayıda iyi diye duydum spğan kürünün kist yapmbası çok şaşırttı beni umarım kısa sürede dağıtır kistlerin yok olur arı sütü bal polenin yanına bende 1 tatlı kaşığı çörekotu ekleycem peygamberimizin bir sözü var ölüm hariç herşeye devaymış çörek otu allah bi şeyi bahane edipte bizide kuzucuklara kavuşturur umarım bigün aamin