23 yaşındayım ve 2 bebişim var,2. doğumumdan sonra sürekli yemem sonucu tartıda en son 80i gördüğümde kalakaldım ve karar verdim

4 ayda 14 kilo verdim ve hiç birşeyi kasmadan istediğim herşeyi (kızartma,makarna,hamur işi,abur cubur)tabi herşeyin yeri ve zamanını ii biliyorum kafanıza göre yerseniz olmaz oyüzden burada deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ve kiloyla başı dertte olan bayanlara hayat daha yeni başlıyor diyorum ,inanın kendimi hiç mutsuz hissetmedim şimdiye kadar ve bu benim yaşantım diyet değil sağlıklı beslenme ,şuan herşeyi gönlümce yiyerek kilo vermeyi başarabiliyorum haftada en azından 1 kilo gidiyo ve arada istisnalar olabiliyor,mesela akşam geç yediğimde sabah kilo artışı olabiliyo bende haftalık çizelge hazırladım ve ona uyuyorum,yani 1günlük kilo artışı değil haftalık eksiye yada artıya bakıyorum,ve maşallah ii gidiyo burda benimle aynı yolda yürümek hatta yeni başlamak isteyenlere zevkle deneyimlerimi paylaşabilirim sevgilerimle,,
geleceğin çıtır hatunu olduğumda görücekler beniiii(ya siz niye hala bekliyorsunuz böyle)(hayat herşeye rağmen yaşamaya değer,bide hayatı zayıf halinizle yaşayın çok mükemmel bi duygu

başladığımda 79.8kg'dim şuanda 65.8kgyim geçen cuma yani
20.05.2011= 71.8kg
03.06.2011= 68.3kg
10.06.2011= 68.2kg
17.06.2011= 67.0kg
24.06.2011= 65.8kg
01.07.2011= 65.6kg:26:
NOT:ARKADAŞLAR BAŞLIĞI DEĞİŞTİREMEDİĞİMDEN ÖTÜRÜ BURDA BELİRTMEK İSTEDİM ŞİMDİ TAM HESAPLADIMDA 4 AYDA 12 KİLO VERMİŞ BULUNUYORUM ÇÜNKÜ 2. AYIN 11'İNDE Bİ TOPİĞE YAZDIĞIM MESAJA GÖRE 77 KİLOYMUŞUM ÖNCESİNDE BURDA DEĞİLDİM YANİ NORMALDE 79.8KEN BAŞLADIĞIM KİLO VERME SERÜVENİM 1. AYDI KAÇI BİLMİYORUM AMA 2.AYIN 11İNDE 77 KİLOYMUŞUM YANİ DEMEK OLUYOKİ BU AYIN 11İNDE TAM 5 AY BİTİCEK VE 5 AYDA 12 KİLO VERMİŞ BULUNUYOR OLUCAM DÜZELTMEK İSTEDİM DEMEK OLUYOKİ BENDE KALICI OLARAK ZAYIFLIYORUM BAZI BİLMEZ İNSANLARDA SEN VERDİĞİN KİLOYU GERİ ALIRSIN DİYOLARDI BUNU HESAPLADIĞIM VE ÖĞRENDİĞİM İİOLDU