- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.001
Yemeepru sadece tavugu ye hskim ol krndine haftaya yirsin benle yarisirkene kotusun sehraaa biliyusun dimiYine harika bi menü canımBen bugün gezmede herşeyden azda olsa yedim Şimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa masallah ya o tartiyi bzna getir opcem vslla opcem ama benide 56.9 gostermws demi o zamzngel seni opcem maasallah Bende 57 olunca istiyorum o diyeti atrintilariynan
Eki Görüntüle 387983
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
Nesfit
12.30
Ton baligi
Roka
Yarim gevrek(1 dilm ekmek yicektim kocis sıcacık gevregi getirince yedimm)
2 parca peynir
Sonra yesilcay
14.30
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
17.30
Ara yapamadim cokta acikinca aksami erken yiyim dedim
2 kasik pirinc pilavi
5 kasik etli taze fasulye
Yogurt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Su 3 lt
Aksam baska bisi olsa iyiymis oglende kofte varmis hem kofte patates hem makarna yeme bence keske daha hafif bisi olsaymis aksama yoksa menun guzel
Olsun haftada 3 4 gun yeterli zaten ins devamli yaparsin evde de kosu bandin var sanirim
Eet ilk defa gittim yemesem ayip olurdu derdimi de anlatamam tabi diyet diye fazla samimiyetim yok oldu bikere
menüm kızlar
sabah 2 dilim ç.ekmeği.
salça
peynir
5 zeytin
2 çatal helva.
aralarda kemekli küçük galetelerden.
3 4 tane yulaflı =)
17.00da 1 saat yürüyüş
aşkam 1 dilim çavdar ekmeği,
patates ve çiçek kızartması (yada karnıbahar bezen çiçek ne be diyolarda ondan)+ yoğurt + yine yoğurtlı havuç.
akşam hiç olmamış biliyorum ama aşırı cnm istiyodu o yemeği zaten az yedm(
Kofte canavari burda sabah kofte aksam kofte derdin ne senin yahu cok sey isteme sen tek kofte iste baska bisey istemeeeee mumkunse cok seymi istedimmmis cikcikcik
benimde boğazlarım acıyo canım dünden beriHangi birinizin ahi tuttu diyin bana naman allahim hasta oluyorum galiba halsizim 3kepce yesilmercimekli tarhana ictim ogle yemeginde istahim yoktu ama bogazimi yumusatsin deyu cumada yaklasiyor ne spor yaptim ne bisey ama gobem kuculmus sanki du bakalim cumaya az kaldi dun cips yemiyeydim iyiydi azdi ama yagliydi iste onceden yiyiyince cipsi koca paket mutlu olan ben simdi yarim kucuk paket yiyince yataklara dusuyotum uzuntuden allam yarebbim kadinlar kulubu trindy forumahdlisiii sen nelere kadirsinnnSizi seviyorum kislar opuldunuz yatim ben biraz
ay inşallah kutluycam fenaaaaAfferin kiz bu ne azim ben heyecanlandim valla az kaldi supersinn galibiyetini doyasiya kutlarsin sonraaa
evetcanım hatanı biliyosun hiç olamamış nerde karbonu yüksek şekeri yüksek gıda varsa yemişsinmenüm kızlar
sabah 2 dilim ç.ekmeği.
salça
peynir
5 zeytin
2 çatal helva.
aralarda kemekli küçük galetelerden.
3 4 tane yulaflı =)
17.00da 1 saat yürüyüş
aşkam 1 dilim çavdar ekmeği,
patates ve çiçek kızartması (yada karnıbahar bezen çiçek ne be diyolarda ondan)+ yoğurt + yine yoğurtlı havuç.
akşam hiç olmamış biliyorum ama aşırı cnm istiyodu o yemeği zaten az yedm(
yok canım abartma falan yok kuruyemiş 2avuç gayet makul miktar sıkılma bukadar zarar gelmez ondankalkinca kuru incir hurma findik
sabah 1yum 2 kk peynir 2cavdar 5zeytin 2tam ceviz dereotu roka
ara kapicino hazir orta kahve
ogle uc kepce yesilmercimekli tarhanacorbasi
ara iki acuc kuruyemis findikli cevizli beyaz leblebili abarttim yani
ara yesilcayli 4yulaflikuru incir
aksam tavuk iki el kadar falan
bence keske okadar kuruyemis yemeseydim.sabah resmen saldirdim olcem zannettim ya kuru incir jurtardi resmen beni halbuki gece bir jofte ve yarim bardak sut icmistim yazmistim burayada metabolizmammi calisti gece noldu hay ben bu metabolizmanin calissa bi dert calismasa bi dert
konu sahibi harikasin 6. sayfada resimlerini gordum yeni,wavv nasil becerdin bu kadar kiloyu vermeyi harikasin yaa,bende yeni dogum yaptim 3. bebegim,suan kilom 69boyum 168 canim ya ozel biseyler yaptinmi :))
Me bicim yag cekiyor o cicek biliyomusun senn haretulbetulsun yani bussss git annen kizaetirken bak yag ne kafar azsliyor o lizarurken lezzwte dicek lafim yok ama ya kalorisi eksi pusnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?