- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.221
meraba kızlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum 9 gün ldu başlayalı daha 1,5 kilo vermişim of ya
Özgecim hotel güzel mi?Özge ve diger kızçeler bu yaz tatil için bana önerebileceginiz gidip memenun kaldıgınız hotel varsa adını ve yerini özelden msj atarsanız çok sevinirim
Kızlar az önce kaynanamlar akrabaya gittler.Benide çagırdılar.Duş aldım tam hazırlanacaktım ki napıyosn dedm kendime.Şu bnyodak aynadaki göbegine bak.Zayıfladıka göbegn daha da sivrildi.Zor gidiyr zaten hem daha dün yedin zaten günde.Gidince dayanamayp yiycen yine Veee son bir hamle yapıp arayıp gelemeyecgmi söyledim Bugün ve yarn dikkat etmem lazım.
Aynen boyle canim sonra biz uzuluyoruz gobeklerimizle biz basbasa kaliyoruz eslerimiz de zayiflar sagolsunlariyi yapmisin dun de az da olsa yedin valla tebrikler
Ara ogun yapamadim malum evdeki gibi olmuyo kocisle kizim havuza girdiler kizim ilk defa girdi(10 aylik) suda bir oyna bir gul cok hosuna gitti
Oglen:
1 kasik pilav
4 catal patates kizartmasi
3 kofte
Yogurt salata
1 bardak light kola
3 catal tatli
Ogleni guzel yedim cunku aksami hafif kapatiyorum ee suda cok icemiyom kizim emiyo surekli ve yemek yemiyo bende cok aciktim geceden beri emzir emzir iste boyle iglenleri guzel yicem ki gene de abartmadim bence
Öncelikle otel harikaÇok lüks ve parasına deger bence Emir 3 aylıkken ve 6 aylıkken gittik die mi bilmiyorum havuzdan da denizdende aglamıştı,korkmuştu.İnş. bu yaz yüzeriz beraber Evt öglen ye akşam haff ye.O şahane restorantta ben olacaktım süpürürdüm Böyle devam et canım yazı düşün bikinileriini düşün benm gibi Eşim çok zayf ben yanında dikkat çekiyodm.Ama buraya başlayalı Allah tarafından mı ne 14 kilo aldı B u beni çok mutlu etti
Bugün güzel gitti ama şeytan işte canımı hamburger çektirdiBulgur pilavı ve cacık yapıcaktım..Eşimde ee yanına hani yemek dio telefonda Yemek bunlar işte dedim bende O zaman burger yiyelim daha iyi dedi Offf napsam yaw.Ogluşn bezide bitmiş hem onu alma bahanesiyle.Yada boşver h.sonu yerim:44:
Ara ogun yapamadim malum evdeki gibi olmuyo kocisle kizim havuza girdiler kizim ilk defa girdi(10 aylik) suda bir oyna bir gul cok hosuna gitti
Oglen:
1 kasik pilav
4 catal patates kizartmasi
3 kofte
Yogurt salata
1 bardak light kola
3 catal tatli
Ogleni guzel yedim cunku aksami hafif kapatiyorum ee suda cok icemiyom kizim emiyo surekli ve yemek yemiyo bende cok aciktim geceden beri emzir emzir iste boyle iglenleri guzel yicem ki gene de abartmadim bence
ayy o hisden nefret ediyoorruumm.. eğer kendine hakim olamazsan, canın çok çekerse ye. ama yok durabilirim dersen dur.
cumaya az kaldı çünkü. hem zayıflamış olarak yersin hafta sonu ödül niyetine için de rahat olur boğazında kalmaz yediklerin :))
Bugün böreklerden pastalardan gitmeyrek kutuldum ve örnek menü çıkartıcaktım ama eşim aradı az önce off agzım sulandı resmenYtayım biraz belki unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?